Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
To Sim: co je třeba předstírat, abych dostal takovou pečovatelku? :-D
Odpovědět
Nó , moc masa na nich neni , tak ich púšťam späť do vody. Keď už tu chuderky pred milión rokmi zaspali tak nech tu nejeké príbuzné nórskych máme. Zobral som iba pár (ktoré to mali nenávratne zožraté ) a vyudil som ich. Fajné . Niektoré púšťam do jedného kanála v ktorom kedysi boli - snad sa uchytia. Ide vlastne o pasiu - trošku vymrznúť pri vode jak na jar v Norsku. ;-)
Odpovědět
Hlásím se od sv. Anny
Dnes jsem 19. den v nemocnici /Blansko, Brno/, za tu dobu mě odebrali 16 stříkaček krve,5x odběr moči, 2x rentgenovali plíce, srdce, zuby a nosní dutiny. Do žil mě pustili 27 kapaček. Ulrazvukem mě vyšetřili 4x srdce, 1x ledviny a močový měchýř. Odevzdal jsem stěry z nosu, krku a konečníku. Dál mě vyšetřili uši a zvukovody. Před chvílí mě oholili /všude/ a k obědu byla jen polívka.
Zítra mě čeká operace srdce - plastika chlopně. Rozseknou mě hrudník, jako když se půlí kuře, do neděle budu asi úplně nemožnej, prej neudržím ani telefon.
Odpovědět
Ale Michale vysvetli mi,kto to tu vymaže,keď sem dáme nejakú blbosť?
Odpovědět
To je nějaká silná Norská nemoc:-)né konec srandy, držím palce.
Odpovědět
Michale, si robíš prdel. Neblbni.
Čo ti zistili? A ja že si len dostal rýmu v Čiernej Hore?:-|
Držím palce.
Ty ma štveš...... Nevieš si vymyslieť niečo menej vážneho?
Odpovědět
To Sim: Držím palce. Vše bude dobré, dnes takové operace dělají už v předsálí, aby neblokovali sál na důležitější zákroky. Už se těšíme až budeš zase zde s námi. Drž se!
Odpovědět
Michale držíme Ti palce a neboj vše bude ok!!!! Syn ti přeje z Vodňan brzké uzdravení!!!
Odpovědět