Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 135)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak?e co dneska uděláme…

U? teď je přehozené řazení příspěvků jak bylo na staré diskuzi (při tom sem nechtěně smazal poslední příspěvek od Dalibora), jen se je?tě musí poladit, aby po kliknutí na téma ve výpisu na hlavní straně správně směrovalo na poslední stránku tématu na přidej příspěvek.

Mazání vlastních příspěvků jsme odstranili, proto?e není mo?né jak pí?ete, ?e kdy? já zalo?ím téma, po nějaké době si rozmyslím, ?e je chci smazat, tak sma?u celé téma i příspěvky ostatních. To by se asi nikomu nelíbilo. Pokud chcete smazat svůj příspěvek, nebo celé téma co jste zalo?ili, tak se obra?te buď na mě, nebo na administrátora Michala pod přezdívkou Sim.

Dneska v podvečer budu společně s Acro ře?it věci v diskuzi. Tak sem pi?te co by jste chtěli na diskuzi změnit…

Smazal sem téma čelisti.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Duke neni nutné udělat hned v?e najednou. Ani to neni mo?né.

Dolaďovat se dude nejspí? je?tě pár měsíců.

Stačí se jen občas ozvat, ?e na tom určitém po?adavku pracujete, nebo po?adavek nelze ře?it z důvodu – třeba nabouráni kontinuity.

Myslím, ?e řazení příspěvků ka?dý ocení a rychle si ka?dý vzpomene, jak listoval ve stré diskuzi.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Opakují se příspěvky. Na staně 2,3,4 v?e stejné a na straně 5 část.

V aktuálních iformacích to jsou poslední 4 stejné na přede?lé starně.

Dál jsem to nezkoumal.

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

pro Duke – zobrazování příspěvků jak bylo v původní forum

téma je první,aktuální odpověd poslední

– po editaci a ulo?ení příspěvku se zobrazí hlavní

stránka , dřív to zůstavalo v příspěvku

dík dalibor

děkuji za zvět?ení okna a zapisování počtu příspěvků

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Prosím prosím – je?tě zprovozněte zpátky kluby. Nevím jak jinde, ale my jsme se scházeli ob měsíc nebo dva a mohl jsem to tu pěkně domluvit. Adresy a telefonní čísla na kluky mám, nicměně, takhle přes “veřejnou nástěnku” se sem tam přidá někdo dal?í.

Mnohokrát díky.

Milo?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Dneska jsme upravili:

1. Zvět?ili počet řádků pro “Přidat příspěvek” z 5 na 10. A pro “Editovat příspěvek” z 5 na 15.

2. Opravili jsme směrování výpisu pěti posledních témat v diskuzi. Teď se po kliknutí na po?adováné téma otevře na poslední straně u nejnověj?ího příspěvku/přidat nový příspěvek.

3. Do pole k avataru bylo přidáno počítadlo příspěvků a hodnost (ukazatel aktivity v diskuzi).

Hodnost / Počet příspěvků

Nováček / 25x

Plavčík / 50x

Lodník / 100x

Námořník / 150x

Námořní kadet / 200x

Podporučík / 250x

Nadporučík / 300x

Korvetní kapitán / 400x

Commander / 500x

Kapitán / 650x

Commodore / 750x

Vice admirál / 900x

Admirál / 1100x

Legenda / 1500x

Pořadí hodnosti berte s nadhledem 🙂

4. Tady https://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=12&sekce=temata&nazevkategorie=diskuze-morskeho-rybolovu bylo upraveno “Datum vlo?ení”, kde byl odebran cas zalozeni téma a přidáno jméno u?vatele, který téma zalo?il.

5. Kluby… ty se budou ře?it zítra.

Dále se pracuje na zprovoznění vyhledávání v diskuzi.

Tak v?echno vyzkou?ejte a pi?te připomínky.

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Test.

Pilous
    Účastník
    (23 odpovědí)

Dobrý den, ka?dou novou věc je nutné si nejdříve osahat. To přijde časem.Bylo by mo?né k nabídce témat přidat zase stránkování. Není to nic záva?ného, ale takhle u rozsáhlých diskuzí (např. Aktuální informace 2009) jsem si otvíral rovnou poslední stránku z nejčerstvěj?ími zprávami (proto?e to čtu pravidelně a nové info je pro mě tudí? v?dy na poslední straně). Nyní mě to po?le na první stránku a teprve tam mám mo?nost volit stránkování.Díky.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Pilous: Poře?íme to. Nejspí? to bude tak, ?e kdy? kliknete na jméno v kolonce poslední příspěvek, tak Vás to nasměruje přímo na něj a ne na první stranu v tématu.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak dnes jsme přidali kluby, a to tak, ?e v ka?dém klubu, v prvním příspěvku s mapkou je i odkaz vedoucí do staré verze klubu kvůli návaznosti. Doufám ?e kluby sou OK.

A druhá věc co dneska proběhla je přidělění zakladního avatara ka?dému u?ivateli, to proto, aby to těm co je?tě ?ádný avatar nenahráli připomnělo, ?e tak mají učinit.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Dále je poře?eno, ?e po kliknutí na "Poslední příspěvek" Vás to opravdu nasměruje na poslední příspěvek a ne na první stranu tématu, jak tomu bylo do teď.

V ře?ení je teď stránkování příspěvků, aby to nevytvářelo "prázdné stránky", kdy? se blí?í limit příspěvků na stránku.

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Je?tě se ladit určitě bude…

Na to se zeptej Sima.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dalibore,

bez CK a Eshopů to vytvoř, nemám s tím problem.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Ahoj,jak mů?u vymazat fotku z mého avatara,nějak se mi roztáhla.Díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 135)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...