Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr ŠEBESTA a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#5840 15.9.2009 v 13:29
Tak?e co dneska uděláme…
U? teď je přehozené řazení příspěvků jak bylo na staré diskuzi (při tom sem nechtěně smazal poslední příspěvek od Dalibora), jen se je?tě musí poladit, aby po kliknutí na téma ve výpisu na hlavní straně správně směrovalo na poslední stránku tématu na přidej příspěvek.
Mazání vlastních příspěvků jsme odstranili, proto?e není mo?né jak pí?ete, ?e kdy? já zalo?ím téma, po nějaké době si rozmyslím, ?e je chci smazat, tak sma?u celé téma i příspěvky ostatních. To by se asi nikomu nelíbilo. Pokud chcete smazat svůj příspěvek, nebo celé téma co jste zalo?ili, tak se obra?te buď na mě, nebo na administrátora Michala pod přezdívkou Sim.
Dneska v podvečer budu společně s Acro ře?it věci v diskuzi. Tak sem pi?te co by jste chtěli na diskuzi změnit…
Smazal sem téma čelisti.
#5841 15.9.2009 v 13:41Duke neni nutné udělat hned v?e najednou. Ani to neni mo?né.
Dolaďovat se dude nejspí? je?tě pár měsíců.
Stačí se jen občas ozvat, ?e na tom určitém po?adavku pracujete, nebo po?adavek nelze ře?it z důvodu – třeba nabouráni kontinuity.
Myslím, ?e řazení příspěvků ka?dý ocení a rychle si ka?dý vzpomene, jak listoval ve stré diskuzi.
#5842 15.9.2009 v 13:56Opakují se příspěvky. Na staně 2,3,4 v?e stejné a na straně 5 část.
V aktuálních iformacích to jsou poslední 4 stejné na přede?lé starně.
Dál jsem to nezkoumal.
#5843 15.9.2009 v 14:19pro Duke – zobrazování příspěvků jak bylo v původní forum
téma je první,aktuální odpověd poslední
– po editaci a ulo?ení příspěvku se zobrazí hlavní
stránka , dřív to zůstavalo v příspěvku
dík dalibor
děkuji za zvět?ení okna a zapisování počtu příspěvků
#5844 15.9.2009 v 14:29Prosím prosím – je?tě zprovozněte zpátky kluby. Nevím jak jinde, ale my jsme se scházeli ob měsíc nebo dva a mohl jsem to tu pěkně domluvit. Adresy a telefonní čísla na kluky mám, nicměně, takhle přes “veřejnou nástěnku” se sem tam přidá někdo dal?í.
Mnohokrát díky.
Milo?
#5845 15.9.2009 v 17:11Dneska jsme upravili:
1. Zvět?ili počet řádků pro “Přidat příspěvek” z 5 na 10. A pro “Editovat příspěvek” z 5 na 15.
2. Opravili jsme směrování výpisu pěti posledních témat v diskuzi. Teď se po kliknutí na po?adováné téma otevře na poslední straně u nejnověj?ího příspěvku/přidat nový příspěvek.
3. Do pole k avataru bylo přidáno počítadlo příspěvků a hodnost (ukazatel aktivity v diskuzi).
Hodnost / Počet příspěvků
Nováček / 25x
Plavčík / 50x
Lodník / 100x
Námořník / 150x
Námořní kadet / 200x
Podporučík / 250x
Nadporučík / 300x
Korvetní kapitán / 400x
Commander / 500x
Kapitán / 650x
Commodore / 750x
Vice admirál / 900x
Admirál / 1100x
Legenda / 1500x
Pořadí hodnosti berte s nadhledem 🙂
4. Tady https://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=12&sekce=temata&nazevkategorie=diskuze-morskeho-rybolovu bylo upraveno “Datum vlo?ení”, kde byl odebran cas zalozeni téma a přidáno jméno u?vatele, který téma zalo?il.
5. Kluby… ty se budou ře?it zítra.
Dále se pracuje na zprovoznění vyhledávání v diskuzi.
Tak v?echno vyzkou?ejte a pi?te připomínky.
#5846 15.9.2009 v 17:20Test.
#5850 16.9.2009 v 11:05Dobrý den, ka?dou novou věc je nutné si nejdříve osahat. To přijde časem.Bylo by mo?né k nabídce témat přidat zase stránkování. Není to nic záva?ného, ale takhle u rozsáhlých diskuzí (např. Aktuální informace 2009) jsem si otvíral rovnou poslední stránku z nejčerstvěj?ími zprávami (proto?e to čtu pravidelně a nové info je pro mě tudí? v?dy na poslední straně). Nyní mě to po?le na první stránku a teprve tam mám mo?nost volit stránkování.Díky.
#5852 16.9.2009 v 11:35Pilous: Poře?íme to. Nejspí? to bude tak, ?e kdy? kliknete na jméno v kolonce poslední příspěvek, tak Vás to nasměruje přímo na něj a ne na první stranu v tématu.
#5870 16.9.2009 v 16:36Tak dnes jsme přidali kluby, a to tak, ?e v ka?dém klubu, v prvním příspěvku s mapkou je i odkaz vedoucí do staré verze klubu kvůli návaznosti. Doufám ?e kluby sou OK.
A druhá věc co dneska proběhla je přidělění zakladního avatara ka?dému u?ivateli, to proto, aby to těm co je?tě ?ádný avatar nenahráli připomnělo, ?e tak mají učinit.
#5872 16.9.2009 v 16:54Dále je poře?eno, ?e po kliknutí na "Poslední příspěvek" Vás to opravdu nasměruje na poslední příspěvek a ne na první stranu tématu, jak tomu bylo do teď.
V ře?ení je teď stránkování příspěvků, aby to nevytvářelo "prázdné stránky", kdy? se blí?í limit příspěvků na stránku.
#5873 16.9.2009 v 17:14😀
#5874 16.9.2009 v 17:36Je?tě se ladit určitě bude…
Na to se zeptej Sima.
#5880 17.9.2009 v 8:12Dalibore,
bez CK a Eshopů to vytvoř, nemám s tím problem.
#5896 17.9.2009 v 22:07Ahoj,jak mů?u vymazat fotku z mého avatara,nějak se mi roztáhla.Díky
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)