Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr ŠEBESTA a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#5608 28.8.2009 v 12:55
Lum: V této diskuzi bude vyhledávání doděláno, do archivu staré diskuze to bohu?el není mo?né, ale vzhledem k tomu ?e je to výpis v?ech témat na jednu stranu, je mo?né pou?í vyhledávání prohlí?eče, jak u Internert Exploreru, tak u Firefoxu stačí stisknout klávesu F3 a do kolonky hledat zadat klíčové slovo Va?eho zájmu a dát najít/hledat.
#5609 28.8.2009 v 13:28Předem díky aspoň za budoucí vyhledávání u nové diskuse. ?koda vyhledávání u té staré, bylo tam spoustu u?itečných věcí, které nejdou rychle vyhledat jen přes klíčové slovo v názvu tématu.
#5621 29.8.2009 v 23:20V profilu při zadání města mi místo "?" napí?e "?"
#5728 3.9.2009 v 23:18Ve staré verzi byla informace kdo a kdy zalo?il téma. Bylo by mo?né mít tuto informaci i zde?
#5750 6.9.2009 v 19:01Souhlasím naprosto s Daliborem aby se čtení příspěvku zobrazovalo jako na starém foru
#5783 10.9.2009 v 9:13Anonymní uživatelNeaktivní(33 odpovědí)Jak odstraním z u?ivatelské galerie nahranou fotku??Zatím jsem na to nepři?el,díky za info.
#5784 10.9.2009 v 11:16Leo: Nijak. Jedině tak, ?e mě soukromou zprávou po?lete link na foto, které chcete smazat např. https://www.rybolovnorsko.cz/forum/user-gallery/Leo/1252566054.jpg a já ji sma?u.
#5800 11.9.2009 v 16:07Chtěl bych v podstatě zopakovat to, co u? jsem psal – a jak se tak bavím s ostatními Norky, není to pouze můj pocit – zkuste prosím přiblí?it současnou Diskuzi formátově / technicky / logisticky / funkčně té předchozí "staré" verzi a v?ichni budeme ??astní a vyná?et vás do nebe. Myslel jsem si, ?e si časem zvyknu na tuto verzi, ale věřte mi, nejde to. A vidím to na tom, jak často se na tento web hlásím nyní a jak často jsem se díval před tím. Podle mého názoru není třeba moc přemý?let, je to vá?ně o zadání "udělat co nejvíc tak, jak bylo" a budete mít jenom samé spokojené náv?těvníky.
#5823 14.9.2009 v 14:58Docela síla.
Prohlí?ím diskuzi. Naskočí sem dalibor přidá příspěvek. To já v?echno vidím, ale u? nevidím co sem dalibor napsal. Pokusím se přímo odhlásit a uvidíme .
#5824 14.9.2009 v 15:03Tak?e ani odhlá?ení a opětovné přihlá?ení nové dva příspěvky od dalibora nevidím.
Přispíval do tématu – losos v Norsku a sem do ohla?ovny chyb.
Časovou posloupnost lehce dohledám.
Jsem zvědavý, jestli příspěvky od dalibora někdy vůbec uvidím.
#5825 14.9.2009 v 15:12Navrhuji udělat anketu:
A: diskuzi ponechat tak jak je
B: diskuzi vrátit do podoby staré verze (s mo?ností jednodu??ího
vkládání fotek, tak jak je v nové verzy )
#5831 14.9.2009 v 22:32Som za variantu B
#5832 14.9.2009 v 22:42Pripájam sa k úvahe o prerobení diskusie do minulého stavu.
Vadí mi hlavne nemo?nos? vyhľadávania v starej ale aj v novej diskuzii.
Chaos vo zvýraznení nových príspevkov.
Celkovo bola minulá verzia intuitívnej?ia.
Neverím, ?e sa nájde niekto, kto u? prispieval v minulej diskusii tým samím aj v tejto novej. Je to veľká ?koda, ?e sa neuva?uje o prepojení oboch verzií, preto?e veľa príspevkov je k nezaplateniu, napr. príspevky od ZAPA sú ako z učebnice.
A e?te drobnos?, mo?no je to len u mňa, ale nechápem, prečo sa po určitom čase musím znovu prihlási? do účtu. Pou?ívam Firefox aj Operu. IE neverím.
#5834 15.9.2009 v 8:42Dobré ráno v?em,
1. Odstraníme u?ivatelům mo?nost smazaní příspěvku (osobně nechápu, co Dalibor dokazuje tím, ?e vlo?í příspěvek a pak ho hned sma?e). Funkci mazaní jsme sem dali v domění, ?e jsou zde u?ivatelé vyspělí a doká?í tuto funkci s rozumem vyu?ít. Jak vidím tak ne. Tak?e ji odstraníme. Tím se vyře?í “chyby” na které Dalibor ukazuje.
2. Hledání v nové diskuzi bude doděláno, hned jak to bude mo?né. Ve staré není mo?né hledání udělat.
3. Kdo kdy zalo?il téma by nemělo být problém dodělat.
4. Odstraňování fotek z u?ivatelské galerie, jak sem psal není a nebude mo?né, proto?e pak by docházelo k situacím jako teď, kdy? Dalibor něco napí?e a hned sma?e. Např. někdo zalo?í nové téma a vlo?í do něj fotku, tu pak za pár okam?iků sma?e. Tím pádem se sma?e i v novém tématu a je zde zase problém.
5. Stará verze diskuze vs. nová… přijde mě to jako by někdo chtěl karoserii z Trabantu a do toho motor z Mercedesu. Tady sou dvě volby, mů?eme Vám vrátit řazení příspěvků jak bylo ve staré diskuzi. tj., ?e nejnověj?í přípěvky budou na poslední stránce dole a ne na první nahoře. Nebo tuhle tu novou diskuzi prostě zahodíme, vrátíme se ke staré co? je diskuze na systému fluxBB (mrkněte sem http://fluxbb.org/forums/ ), ale to příjdete o soukromé zprávy a snadné vkládání obrázků. Propojení staré a nové diskuze ji? asi není mo?né, proto?e ta stará jela na verzi fluxBB z roku 2004 a k té se nechceme vracet. A aby bylo jasno, stará diskuze ji? nejde o?ivit jinak ne? jak je to teď https://www.rybolovnorsko.cz/stara-diskuze/ . Dejte nám čas tuto diskusi vylep?it. Za měsíc se toho moc stihnout nedá.
Předně tyhle stránky děláme pro Vás a chceme aby pro Vás byly u?itečné a snadné na u?ívání. Nová verze jede sotva měsíc a myslím, ?e se nám spoustu chyb podařilo odstranit, určitě je?tě nějaké chyby jsou a pracujeme na nich.
Za Va?e názory a připomínky vám děkuji a věřte, ?e se jimi zabýváme. Ale zase chceme stránky někam posunout. Moc dobře víme, ?e ka?dá změna je vnímána rozporuplně, ale co se prostě nemění/nevyvíjí to umírá a zaniká.
#5835 15.9.2009 v 10:401: myslím si, ?e by to byl krok zpět – Dalibor nejspí? jen poukazuje na to, ?e kdy? někdo něco napí?e, tak by to mělo jít prostě smazat a ne jen část příspěvku – součástí příspěvku je přeci i název nebo i to kdo příspěvek přidal. Jsem si na 100% jistý, ?e Dalibor nechce v ?ádném případě ?kodit. Nehledě na to, ?e spoluvytváří tyto stránky.
2. To nejspí? ka?dý chápe a respektuje.
3. Ok
4. Kdy? to prostě nejde jinak, tak si budeme muset zvyknout.
5.Myslím si, ?e se tu nenajde člověk, který by se chtěl vracet k něčemu star?ímu. Bohu?el pokud stra?í bylo přehledněj?í – to znamená příjemněj?í pro u?ivatele, tak to nové tě?ko prorazí.
Duke – prosím Tě, ber ve?keré příspěvky jako konstruktivní ře?ení problémů, ne jako útoky na ty lidi, co se to tady sna?í udělat nenáročné na ovládání k příjemné diskuzi. Řazení příspěvků je – přinejmen?ím ne??astné – neznám takto řazenou diskuzi. Je velice tě?ké odpovídat na několik odkazů a stále popojí?dět, a číst si článek, na který chci reagovat, a nic nepolplést.
V?ichni vědí, ?e v?e má svůj čas a ?e nic nejde samo.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)