Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Ohlašovna chyb (Bug report)

Čau v?em,

ode dne?ka jsme spustili novou verzi stránek www.rybolovnorsko.cz, a i kdy? jsme se sna?ili, aby ji? od začátku v?e fungovalo, tak se to ne zcela podařilo.

O čem víme je, ?e nejde nahrávat/vkládat fotky do příspěvků v diskuzi a do u?ivatelské galerie. Na vině je ?patně nastavený server na hostingu. Tento problém ře?íme s technickou podporou hostingu.

Chtěli bychom Vás poprosit, aby kdy? narazíte na nějké chyby a nedostatky, tak to prosím napi?te sem a my to co nejrychleji napravíme. Děkuji za pomoc.

Odpovědět

Lum: V této diskuzi bude vyhledávání doděláno, do archivu staré diskuze to bohu?el není mo?né, ale vzhledem k tomu ?e je to výpis v?ech témat na jednu stranu, je mo?né pou?í vyhledávání prohlí?eče, jak u Internert Exploreru, tak u Firefoxu stačí stisknout klávesu F3 a do kolonky hledat zadat klíčové slovo Va?eho zájmu a dát najít/hledat.

Předem díky aspoň za budoucí vyhledávání u nové diskuse. ?koda vyhledávání u té staré, bylo tam spoustu u?itečných věcí, které nejdou rychle vyhledat jen přes klíčové slovo v názvu tématu.

V profilu při zadání města mi místo "?" napí?e "?"

Ve staré verzi byla informace kdo a kdy zalo?il téma. Bylo by mo?né mít tuto informaci i zde?

Souhlasím naprosto s Daliborem aby se čtení příspěvku zobrazovalo jako na starém foru

Jak odstraním z u?ivatelské galerie nahranou fotku??Zatím jsem na to nepři?el,díky za info.

Leo: Nijak. Jedině tak, ?e mě soukromou zprávou po?lete link na foto, které chcete smazat např. http://www.rybolovnorsko.cz/forum/user-gallery/Leo/1252566054.jpg a já ji sma?u.

Chtěl bych v podstatě zopakovat to, co u? jsem psal - a jak se tak bavím s ostatními Norky, není to pouze můj pocit - zkuste prosím přiblí?it současnou Diskuzi formátově / technicky / logisticky / funkčně té předchozí "staré" verzi a v?ichni budeme ??astní a vyná?et vás do nebe. Myslel jsem si, ?e si časem zvyknu na tuto verzi, ale věřte mi, nejde to. A vidím to na tom, jak často se na tento web hlásím nyní a jak často jsem se díval před tím. Podle mého názoru není třeba moc přemý?let, je to vá?ně o zadání "udělat co nejvíc tak, jak bylo" a budete mít jenom samé spokojené náv?těvníky.

Docela síla.

Prohlí?ím diskuzi. Naskočí sem dalibor přidá příspěvek. To já v?echno vidím, ale u? nevidím co sem dalibor napsal. Pokusím se přímo odhlásit a uvidíme .

Tak?e ani odhlá?ení a opětovné přihlá?ení nové dva příspěvky od dalibora nevidím.

Přispíval do tématu - losos v Norsku a sem do ohla?ovny chyb.

Časovou posloupnost lehce dohledám.

Jsem zvědavý, jestli příspěvky od dalibora někdy vůbec uvidím.

Navrhuji udělat anketu:

A: diskuzi ponechat tak jak je

B: diskuzi vrátit do podoby staré verze (s mo?ností jednodu??ího

vkládání fotek, tak jak je v nové verzy )

Som za variantu B

Pripájam sa k úvahe o prerobení diskusie do minulého stavu.

Vadí mi hlavne nemo?nos? vyhľadávania v starej ale aj v novej diskuzii.

Chaos vo zvýraznení nových príspevkov.

Celkovo bola minulá verzia intuitívnej?ia.

Neverím, ?e sa nájde niekto, kto u? prispieval v minulej diskusii tým samím aj v tejto novej. Je to veľká ?koda, ?e sa neuva?uje o prepojení oboch verzií, preto?e veľa príspevkov je k nezaplateniu, napr. príspevky od ZAPA sú ako z učebnice.

A e?te drobnos?, mo?no je to len u mňa, ale nechápem, prečo sa po určitom čase musím znovu prihlási? do účtu. Pou?ívam Firefox aj Operu. IE neverím.

Dobré ráno v?em,

1. Odstraníme u?ivatelům mo?nost smazaní příspěvku (osobně nechápu, co Dalibor dokazuje tím, ?e vlo?í příspěvek a pak ho hned sma?e). Funkci mazaní jsme sem dali v domění, ?e jsou zde u?ivatelé vyspělí a doká?í tuto funkci s rozumem vyu?ít. Jak vidím tak ne. Tak?e ji odstraníme. Tím se vyře?í "chyby" na které Dalibor ukazuje.

2. Hledání v nové diskuzi bude doděláno, hned jak to bude mo?né. Ve staré není mo?né hledání udělat.

3. Kdo kdy zalo?il téma by nemělo být problém dodělat.

4. Odstraňování fotek z u?ivatelské galerie, jak sem psal není a nebude mo?né, proto?e pak by docházelo k situacím jako teď, kdy? Dalibor něco napí?e a hned sma?e. Např. někdo zalo?í nové téma a vlo?í do něj fotku, tu pak za pár okam?iků sma?e. Tím pádem se sma?e i v novém tématu a je zde zase problém.

5. Stará verze diskuze vs. nová... přijde mě to jako by někdo chtěl karoserii z Trabantu a do toho motor z Mercedesu. Tady sou dvě volby, mů?eme Vám vrátit řazení příspěvků jak bylo ve staré diskuzi. tj., ?e nejnověj?í přípěvky budou na poslední stránce dole a ne na první nahoře. Nebo tuhle tu novou diskuzi prostě zahodíme, vrátíme se ke staré co? je diskuze na systému fluxBB (mrkněte sem http://fluxbb.org/forums/ ), ale to příjdete o soukromé zprávy a snadné vkládání obrázků. Propojení staré a nové diskuze ji? asi není mo?né, proto?e ta stará jela na verzi fluxBB z roku 2004 a k té se nechceme vracet. A aby bylo jasno, stará diskuze ji? nejde o?ivit jinak ne? jak je to teď http://www.rybolovnorsko.cz/stara-diskuze/ . Dejte nám čas tuto diskusi vylep?it. Za měsíc se toho moc stihnout nedá.

Předně tyhle stránky děláme pro Vás a chceme aby pro Vás byly u?itečné a snadné na u?ívání. Nová verze jede sotva měsíc a myslím, ?e se nám spoustu chyb podařilo odstranit, určitě je?tě nějaké chyby jsou a pracujeme na nich.

Za Va?e názory a připomínky vám děkuji a věřte, ?e se jimi zabýváme. Ale zase chceme stránky někam posunout. Moc dobře víme, ?e ka?dá změna je vnímána rozporuplně, ale co se prostě nemění/nevyvíjí to umírá a zaniká.

1: myslím si, ?e by to byl krok zpět - Dalibor nejspí? jen poukazuje na to, ?e kdy? někdo něco napí?e, tak by to mělo jít prostě smazat a ne jen část příspěvku - součástí příspěvku je přeci i název nebo i to kdo příspěvek přidal. Jsem si na 100% jistý, ?e Dalibor nechce v ?ádném případě ?kodit. Nehledě na to, ?e spoluvytváří tyto stránky.

2. To nejspí? ka?dý chápe a respektuje.

3. Ok

4. Kdy? to prostě nejde jinak, tak si budeme muset zvyknout.

5.Myslím si, ?e se tu nenajde člověk, který by se chtěl vracet k něčemu star?ímu. Bohu?el pokud stra?í bylo přehledněj?í - to znamená příjemněj?í pro u?ivatele, tak to nové tě?ko prorazí.

Duke - prosím Tě, ber ve?keré příspěvky jako konstruktivní ře?ení problémů, ne jako útoky na ty lidi, co se to tady sna?í udělat nenáročné na ovládání k příjemné diskuzi. Řazení příspěvků je - přinejmen?ím ne??astné - neznám takto řazenou diskuzi. Je velice tě?ké odpovídat na několik odkazů a stále popojí?dět, a číst si článek, na který chci reagovat, a nic nepolplést.

V?ichni vědí, ?e v?e má svůj čas a ?e nic nejde samo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!