Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 135)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Acro:

Nedá mi to abych nereagoval (nebo reagoval ? – zatracený če?tin) 😀

Mě osobně je jedno, zda bude cookies, nebo sessions. Nastavit a ulo?it přihla?ovací údaje umím. A zvládnu toho i víc :DDDDDDD

Ale na druhou stranu chápu u?ivatele (a je jich stále dost) kterým prohlí?eč, jeho nastavení, nebo jakékoliv změny přiná?í neskutečné problémy. Prostě jsou “PC panicové/panny”. Mnoho u?ivatelů je věku, kdy počítačová éra je těsně minula. Přihla?ují přes PC dětí, známých, nebo z knihoven pod.

Mířím tím tam, ?e dost u?ivatelů (majitelů) PC právě automatické vyplňování a automatické upozorňování má vypnuto a chudák registrovaný na Rybolovnorsko ani neví, ?e něco takového existuje. Snad chápe?…

Nebylo by od věci u?ivatelům alespoň pomoci obrázkovým návodem…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

ChatBox

Nebylo by lep?í, aby mohli přispívat jen přihlá?ení u?ivatelé (bez vyplňování nicku)? Takto mů?u napsat příspěvek jako někdo jiný (viz můj poslední příspěvek – omylem jsem napsal Havlíčka, kterému jsem chtěl zprávu adresovat, jako příjemce)

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

CITUJI:

"Galerie ostatních u?ivatelů

Kliknutím na přezdívku u?ivatele zobrazíte jeho fotogalerii zde na webu.

Ten, kdo má přezdívku vyvedenou tučným písmem, ji? do fotogalerie nahrál fotky, tudí? si je mů?ete zobrazit. To, co bude mezi těmito identifikátory bude tučné."

Neni to tak úplně pravda. Já tam nic nenahrál a nejsem sám.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

V minulém příspěvku jsem chtěl určitou část textu zvýraznit tučným písmem. Nepovedlo se.

Kudy na to?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Nic na tom není. Prostě to co chcete mít tučně napi?te/vlo?te mezi ty “b” v hranatých závorkách.

A dost dobře nechápu to o u?ivatelských galeriích… kdo je tučne, znamená ?e u? aspoň jednu fotku nahrál, kdo je normálně nemá v galerii nic. Udělali jsme to pro to, aby člověk nemusel klikat na v?echy, ale hned viděl kde fotky jsou a kde ne…

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

N minulých stránkách jsem při přihlá?ení viděl které příspěvky jsou nové (byly zvýrazněné) a které jsem u? přečetl.To mi tady trochu chybí.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To mi taky chybi – zvyrazneni novych prispevku.

A taky – driv slo primo nekomu poslat mail – ted to nejde a ani seznam, kde bych treba ten mail nasla, nevidim ..

Tomik
    Člen
    (24 odpovědí)

Kluci, vá?ně nechi prudit, děláte záslu?nou a dobrou práci. Myslím, ?e nový web je ok, jediné, co prostě nepochválím, je Diskuzní fórum. Ono se to v podstatě otočilo, zatímco dřív samotné stránky neměly takovou úpravu, diskuzní fórum bylo srdcem tohoto webu. A to mi tady dneska chybí, věřte mi, ten pokec je pro nás "norky" důle?itej a kdy? bude fachčit, tak se taky rádi podíváme na to ostatní.

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Tak?e, přiná?ím dne?ní ranní update.

Ve výpisu jednotlivých témat se témata řadí, tak, ?e nejnovej?í je nahoře (to samé platí i o diskuzi). Nově jsem také přidal také to, ?e se témata zvýrazňují (tučným písmem) poka?dé, kdy? se v nich objeví něco nového.

Tato funkce je pro ka?dého unikátní a je nutné, aby byl u?ivatel přihlá?en.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Dík , teď je to super

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Máme tu dal?í – teď ji? dopolední – update. Na Va?e četné ?ádosti o posílání mailů/zpráv jsme zavedli systém posílání tzv. Soukromých zpráv.

Do nich se dostanete pomocí odkazu Soukromé zprávy v hlavním menu (nelze minout), poslat zprávu je takté? nanejvý? jednoduché – stačí vybrat osobu, které chcete zprávu poslat, napsat zprávu a potvrit její odeslání.

V případě, ?e jste zde ve fóru a chcete odeslat soukromou zprávu někomu konkrétnímu rovnou od příspěvku, v?imněte si odkazu Poslat zprávu pod avatarem (či pod výpisem autora příspěvku, pokud otyčný nemá avatar).

Po kliknutí na tento odkaz budete přesměrování do sekce Soukromých zpráv a příjemce Va?í zprávy bude ji? pedvyplněný (nebude třeba ho vybírat).

Doufáme, ?e Vám tato úprava přinese to, co jste po nás ?ádali.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Diky moc!! Ted si muzeme sdelovat i tajnosti 😉 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Hlavně abyste si neposílali nějaké čuňačinky 🙂

Lum
    Účastník
    (20 odpovědí)

Měl bych taky prosbu – bylo by mo?né dodělat hledání v diskuzi (příp. i ve staré), jak to bylo dříve?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Hihi – a proc si myslis, ze jsem si to tak prala??? ;)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 135)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...