Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 135)
  • Autor
    Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Tak jsem se podíval do – u?ivatelské galerie – a v?imnul jsem si, ?e tam jsou u?ivatelé s diakritikou.

Tak jsem kouknul do – První kroky na Rybolov Norsko a nena?el jsem tam nic o diakritice.

Pokusil jsem se tedy zalo?it účet na Vlou?, ale nepovedlo se.

Půjde to nebo ne?

Kde udělali soudruzi z NDR chybu :-))) dělám si samozřejmě srandu – mám rád film Pelí?ky.

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Nicky s diakritikou býti mohou, nicméně ten, kdo ho aktuálně má, má problém s nahráváním fotek (nepůjde mu nahrávat). Během dne?ka (jen co dokončím starou diskuzi) to v?ak opravím.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Acro – stíhá? dělat něco jiného ne? odpovídat?

Obdiviju Tě.

Ale účet Vlkou? jsem nepřihlásil – heslo mů?etaky být s diakritikou?

A taky mě napadla nemilá věc. V?ude se najdou ?kodiči. Spousta lidí pou?ívá email jen jeden. Pokud náhodou někdo zadá do zapomenutého hesla registrační email někoho cizího, mů?e mu tím u?kodit ( změnit heslo)?

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Vlkous

Multitasking je dobrá věc. 🙂

Heslo hashujeme dosti bezpečným (ne neprolomitelným, ale bezpečným) algoritmem, tak?e s diakritikou býti nemů?e.

Ty maily budu takté? ře?it dnes.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

:-)))Multitasking ?? – To vypadá jako multi ta?kařice. Ale jo vím o co go:-)))

Díky za odpovědi.

A? to bude doladěné, tak bych pověsil do – První kroky na Rybolov Norsko – Účet – nick = mo?no s diakritikou, Heslo – pouze bez diakritiky.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Acro – nejde mi Vlkou? 🙁 ?e by diakritika opět ne?la?

Vlkous se "zakousnul" a neni s ním problém 🙂

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Hned poté co spustíme staré fórum, tak tu diakritiku zaká?u rad?i natvrdo.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Díky, ?e ses mě zastal náčelníku:-))

To nedělej " kluku u?atá " !

Povolená diakritika byla na Rybolov Norsko supr rarita.

Njn. Tu?ím, ?e přiná?í potí?e.

Ale če?tina je če?tina. Né? 🙂

Zakousni se taky a pokus se o zázrak na CS diskuzní web scéně:-)

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Jak poznám, která témata jsem u? četl a která ne. Dnes je to zatím v pohodě, je toho zatím méně, ale a? tady bude např. 200 témat, tak to je budu muset otevírat v?echny, abych to zjistil? Dříve se to dalo poznat podle tučného písma u těch, které jsem nečetl.

Nebo si budu muset pamatovat datum? Tak je to méně přehledné – dle datumu. Třeba celé dopoledne budumoci číst a pak přibude třeba 10 dal?ích píspěvků odpoledne a za dva tři dny, kdy se sem nedostanu si budu muset přečíst celý den a nedej bůh, ?e zapomenu datu.

Poradí někdo, jak na to, nejlíp?

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Vlkous

Mám to rozpracované podobně jako tomu bylo, nepřečtené témata by měly býti vyvedeny tučně (popř. by se měly "ztučnit" pokud někdo přidá nový). Popravdě řečeno, u? jsem to zkou?el spustit někdy předevčírem, nicméně nepovedlo se to tak, jak bych si přál a rad?i sem obnovil zálohu.

Zapracuju na tom.

Tomik
    Člen
    (24 odpovědí)

Přátelé, kamarádi, prosím – dvě věci – ?lo by zařídit, tak jako u předchozí verze, abych se poka?dé nemusel znovu přihla?ovat (mo?ná jsem jenom IT blbec, ale prostě nevím jak na to) a stejně tak, ?lo by po kliknutí na Diskusi vidět přehled témat/příspěvků od mého posledního přihlá?ení? Díky moc.

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Tomik

A? u? pou?ívá? jakýkoli prohlí?eč, měl by mít funkci ulo?ení přihla?ovacího jména a hesla, která umo?ní automatické vyplnění formuláře a tobě pak k přihlá?ení stačí pouhý klik (na ulo?ení jména a hesla se prohlí?eče ptají vět?inou hned po přihlá?ení).

Trvalé přihlá?ení je mo?né uskutečnit pouze za pou?ití tzv. cookies, co? jsou soubory, které se ukládají na klientův počítač. My jsme pro tento web zvolili jinou technologii (konkrétně sessions), které jsou spravovány serverem pouze po určitou dobu (nebo do vypnutí prohlí?eče/okna).

Co se témat týče, tak na těch momentálně pracuji, a? budu mít hotové ře?ení, tak by témata, ve kterých se něco změnilo, měly být pro u?ivatele (kteří je je?tě nenav?tívili) vyvedeny tučným písmem.

Miroslav Zajíc
    Účastník
    (43 odpovědí)

To má? do určité míry pravdu ( s tím přihla?ováním), ale těch "IT blbců" (nechci se nikoho dotknout a sám se mezi ně nechci počítat) je tady víc a minimálně by uvítali radu, jak se tomuto problému vyhnout. Kdy? si dnes na svém oblíbeném prohlí?eči pustí tyto stránky, tak u? jim to nic k výběru nenabídne a ulo?eno to rozhodně mít nebudou. Navíc i kdy? budou mít přihla?ovací údaje ulo?eny, tak přesto budou muset kliknout na tlačítko "přihlásit" a to nemusí nikoho napadnout a navíc je to otravné. Myslím, ?e tyto stránky nejsou z hlediska bezpečnostního tak kritické, aby ne?lo vyu?ít cookies. Nakonec sessions nejsou nic jiného, ne? zakuklené cookies. Ale to nebudeme tady rozebírat, proto?e se jedná o stránky s jinou ne? webovou tematikou.

Je?tě bych docela rád viděl v diskuzi mo?nost citace. Někdy chce člověk odpovědět na pouze určitou část textu a teď to buď musí zkopírovat, nebo nějak jinak popsat. Navíc citace byla i v minulé verzi webu.

Miroslav Zajíc
    Účastník
    (43 odpovědí)

A je?tě jsem si uvědomil jednu drobnost. V pravidlech se pí?e:

4) Propagovat jiné webové stránky podobného zaměření není povoleno ?ádným jiným způsobem ne? uvedením v profilu jako svoji Website.

Bohu?el ve svém profilu nemohu svůj website zadat.

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Prozatím na systému přihla?ování nic měnit nebudeme (jeliko? na sessions je postaveno i mnoho dal?ích částí webu), mě osobně jedno kliknutí navíc nijak stra?livé nepřipadá. Nevylučuji v?ak, ?e se to do budoucna změní.

Webová stránka v profilu skutečně není, pravidla jsou s největ?í pravděpodobností zkopírované ze starého fóra (nicméně ji s největ?í pravděpodobností přidám při vytváření výpisu profilů).

Co se hesel týče – Internet Explorer nabídne jeho ulo?ení pomocí jasně viditelného okna, které skutečně nelze přehlédnout – nabídku v něm je nutné buďto potvrdit, nebo zamítnout. Podobným oknem nabízí ulo?ení hesla i Opera. Firefox – po zadání údajů do formuláře a jeho potvrzení – nabízí ulo?ení hesla pomocí výsuvného menu na horní straně webu, naprosto stejně je to pak vyře?eno v Google Chrome (nicméně ten je na tomto webu silně minoritním prohlí?ečem.

Na citaci ji? pracuji, měla by být funkční zítra.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 135)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...