Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr ŠEBESTA a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#5467 24.8.2009 v 15:13
Mám je?tě vět?í rozli?ení ne? pí?e? 😀 (1680×1050) a zdá se mi to velké 😀
#5468 24.8.2009 v 15:15add : …nechtěl jsem, aby mi to při del?ím u?ivatelském jméně odřádkovalo….”
Zmen?i písmo 😀 😀 😀 a doplň min 😀
Jask jsem psal… kompletně celý levý sloupec bych zmen?il písmo (krom chatboxu)
#5470 24.8.2009 v 15:35MifakM Tak písmo v levém sloupci je zmen?ené, jednotky času opravené. S < br/ > sem si pohrál, tak?e by teď měli být nadpisy článků v relativním pořádku.
PS: Dokonce i IE doká?e přes ctrl + a ctrl – stranku zvět?it a zmen?it 😉
#5472 24.8.2009 v 15:37To Duke
nemas zmensene posledni 4 odkazy na fórum 😀 Je zajímavé ?e na hlavní stránce je to zmen?ené, ale tady na diskuzi ne. Poslední přidaný příspěvek má suprovou velikost, ostatní jsou vet?í.
A (H2) bych taky aspoň o 10% zmen?il.
======================================================
Add casse-senzitive problém u loginu. Díval jsem se kdo v?echno je registrován a pár loginů je tam shodných. Rozli?ují se jen v prvním písmenku (velké-malé).
#5474 24.8.2009 v 16:59Nefunguje automatické zalamování textu. Pokud napí?i del?í souvislý text (oddělení odstavce znaky – “čára”) začne to ořezávat příspěvky.
Někde se to ře?í tak, ?e se natvrdo slova rozdělí (stanoví se max. počet písmen řádku). Pokud délka překročí stanovený limit, automaticky se vsune mezera. Tak se vlastně automaticky zalomí.
#5517 25.8.2009 v 21:55Omezte velikost avataru.
U?ivatel Hena – 1400 kB
U?ivatel sroubek282 – 916 kB
To se mi zdá na avatar a? plýtvání daty. Mám celkem rychlý net, ale např. avatar Heny se mi načítá i přesto cca 20 s. Nedej bo?e aby dal více příspěvků na jednu stránku 🙁
#5521 26.8.2009 v 0:24Při kliknutí na poslední přidaný příspěvek se v případě několikastránkové diskuze zobrazí 1. stránka.
Bylo by fajn, pokud bych se dostal přímo na stránku s daným příspěvkem.
Co třeba řadit příspěvky od posledně přidaného? Tedy poslední příspěvek by byl v diskuzi jako první na první stránce? Jen do úvahy.
#5523 26.8.2009 v 7:43Dnes budeme pracovat na omezení pro avatary (budou se zmen?ovat stejně jako obrázky nahrávané na server.
Ad. stránkování. Nejsem si jist, jak lidé přijmou poněkud nestandartní stránkování, kde nejnověj?í příspěvky jsou na první stránce, raději vymyslím ře?ení tak, aby to odkazovalo na stranu poslední.
#5524 26.8.2009 v 7:59Tak?e je opraveno nahrávání avatarů, u? se zmen?ují a přejmenovávají, těm, kteří nahráli obrázky velké je zmen?íme ručně.
Opravil jsem také stránkování, které ukazovalo v?dy o jednu stranu navíc, která byla prázdná.
Teď jdu udělat to správné odkazování z posledních příspěvků.
#5526 26.8.2009 v 9:12Ahoj
Mám dotaz. Nevím kudy se mám dostat do seznamu u?ivatelů. Pokud tady takový seznam je veřejný. Nějak jsem to nena?el.
Taky bývalo fajn, ?e ten kdo chtěl, mohl mít ( povolit ) u svého nicku v diskuzi emailovou adresu.
#5527 26.8.2009 v 9:15To Vlkous:
Jedinný způsob jak se dostat na seznam u?ivatelů jsem zatím zjistil přes galerii obrázků.
U?ivatelská galerie –> A kliknout nahoře na “Prohlédnout galerie ostatních u?ivatelů”. Je to sice nepřehledné, ale v?ichni u?ivatelé tam jsou. Bohu?el doví? se pouze jejich nicky a jejich obrázky.
#5528 26.8.2009 v 9:18Mailové adresy na?ich u?ivatelů zveřejňovat nebudeme vůbec, chystáme pro Vás posílání soukromých zpráv v rámci serveru (kde si budete moci případnou mailovou adresu sdělit a pak komunikovat mimo server, pokud to někomu přijde pohodlněj?í).
#5529 26.8.2009 v 9:292 Acro:
A bude aspoň něco jako profil u?ivatele, který bude k nahlédnutí ostatním?
#5530 26.8.2009 v 9:31Profil bude, zobrazovat se tam budou informace jako ICQ či MSN + s největ?í pravděpodobností i počet přidaných příspevků.
#5531 26.8.2009 v 9:37Mám dotaz ohledně příspěvků na starých stránkách. Takové Zapovo lovná místa by nebylo od věci je sem znovu pověsit. Je to mo?né? Díky za odpověd.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)