Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 120 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 121)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Samozřejmě že začít se dá kdekoliv.Vím o lidech,kteří začínali na Soroya s mořským rybolovem a neměli problém.Akorát nepoznali rozdíl v početnosti a velikosti ryb jako ti,co začali dole.Bouřlivější prostředí nemohli srovnávat s poklidem chráněných fjordů.Ale zrovna lokality co uvádí MifakK mohou být stejně bouřlivé jako sever,Hitra patří k nejdražším.

V severním Norsku se dají najít také chráněné místa.Např. Senja,okolí Tromsa.Přihlédnout se musí také k tomu,že i půjčení nářadí může něco stát,kde chci být ubytován,jest-li v hlučném kempu nebo o samotě.

K chytání – kdo má nějaké zkušenosti se sladkovodním rybolovem,něco si přečte,odkouká od zkušenějších,nachytá a nepotřebuje k tomu ani souřadnice.Kdo ne,měl by si sednout a zamyslet se nad sebou…to cituji jednoho majitele CK na otázky klientů jak na ně.

Vláčet se dá jak ve středním Norsku,tak i na Severu a úspěšně.Mám to vyzkoušeno,takže to mohu narozdíl od jiných konstatovat.Jedinou nevýhodou Severu je většinou absence polaků,kteří jsou zajímaví na přívlač.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Pro začátek doporučuji střední norsko a s cestovkou.Když nechceš cestovku, přidej se ke zkušené posádce.Sám rozhodně nejezdi.

ivanmi5
    Člen
    (28 odpovědí)

Chcel by som sa spýtať, aký držiak na udicu sa dá použiť na takú loď, ako dal foto vyššie sroubek282. Ďakujem.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

ivanmi5 napsal:

Chcel by som sa spýtať, aký držiak na udicu sa dá použiť na takú loď, ako dal foto vyššie sroubek282. Ďakujem.

Doporučoval bych držák od Michala Simča. Průměr zábradlí na lodí výše (Kaasboll) je 25 mm.

ivanmi5
    Člen
    (28 odpovědí)

Na ten držiak som pozeral, ale zdá sa mi, že bude dosť ťažký a je aj dosť drahý, nejaká lacnejšia alternatíva by nebola. 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

WOHANKA-TEAM napsal: ivanmi5 napsal:

Doporučoval bych držák od Michala Simča. Průměr zábradlí na lodí výše (Kaasboll) je 25 mm.

Souhlas, taky doporučuju, osobně jsem si je vyrobil a jeden vyjde +/- 500Kč. To uchycení na zábradlí mam trochu jednodušší, jinak téměř stejný.

stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

Tady máš alternativní řešení, cena cca.450,-Kč

ivanmi5 napsal:

Na ten držiak som pozeral, ale zdá sa mi, že bude dosť ťažký a je aj dosť drahý, nejaká lacnejšia alternatíva by nebola.

fuoco
    Člen
    (22 odpovědí)

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Já jsem si kupoval co má na obrázku Stroft- odborně se to nazývá Třmen a mám 3/4″ a 5/4″ spojenou mosaznou vsuvkou …504kč ,ale v praxi jsem ji nevyzkoušel….cobychom chtěli za ty love:-D

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Trošku jsem si s tim pohrál, přesně jsem to nepočítal, ale bude to určitě kolem +/- 500Kč.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

kliknis-Dobre si to spravil. A pasuje ti to aj na ten čln,ktorý máš na fotke?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

JAKABO napsal: kliknis-Dobre si to spravil. A pasuje ti to aj na ten čln,ktorý máš na fotke?

To je pořádná bárka viď….:-D Ani nevim, kde jsem ten obrázek získal…:-)

Luboš
    Člen
    (45 odpovědí)

kliknis napsal:

Trošku jsem si s tim pohrál, přesně jsem to nepočítal, ale bude to určitě kolem +/- 500Kč.

Já to pořád říkám, není nad český ručičky :-E:-E:-E

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 121)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...