Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)
  • Autor
    Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Podle okulárů, masařka jsi :-))

Jinak za zprávu se neomlouvej – prostě jsi propadl Norsku.

Norsku nepropadáme jen kvůli rybám, ale i kvůli nádherné přírodě…….

Hrabe
    Člen
    (10 odpovědí)

Ale alespoň mi chybí křídla ( i ta andělská):-P

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

To hrabe: Jak píšeš,že jsi půl roku před odjezdem sledoval web,články,videa….no tak teď to pravděpodobně už budeš sledovat stále a stále dokola:-)Norsko je krásné a ani si neumim už představit,že bych jeden rok nejel,to by mě asi šlehlo….Jinak mohu se zeptat kde jsi byl? Jaké místo?

Hrabe
    Člen
    (10 odpovědí)

Kousek od Kristiandsundu. Hogset a severská horečka mě postihla naplno a trvale8-O

jen s tebou nemohu souhlasit , že Norsko je krásné.. Je totiž nádherné , nejlepší a nejhezčí. Ryby, prostředí, ovzduší a ten klííídek bez žen..:-)

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

To hrabe: A já tak trochu tušil, že je to Hogset;-),tak to se ti nedivím, že máš super zážitky, byli jste na chatě u Georga určitě a to je bomba,byl jsem tam třikrát,moje první norská výprava vedla taky tam. Kvalita ubytování,vstřícnost majitele,krásné místo.Určitě se tam ještě podívám….Ano,napsal jsem krásné a to jsem podcenil:-),dík za opravu:-D

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

hrabe napsal:

Ještě přidávám tu rybyčku. Měřila 101 cm, váha nezjištěna

:-(paráda další nakaženej

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Harty napsal: hrabe napsal:

paráda další nakaženej

😀 A pojede tam!!! i kdyby na chleba nebylo!!!!:-D8-)

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

To já vím už od toho prvního dne, že je “chycenej.” Akorát Hrabě opomenul napsat, že příští rok nejedeme na týden, ale rovnou na dva.

Hogset je opravdu kouzelné místo a nedaleko odtud je již známá Atlanská cesta, na kterou se chystáme vyrazit. A k tomu se právě hodí ty dva týdny.No a za 14 dní už to bude letos.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Opravuji se. Za 16 dní, ale to už nehraje žádnou roli. Ty 2 dny.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Jo jo, Hogset, to je paráda. Tento tok som tam bol aj s rodinou a stále na tú dovolenku spomínajú. Akurát, kto začne na Hogsete s norským rybolovom, bude vždy porovnávať. A Georgov prístup je neopakovateľný….

Ja som začínal u Josteina u Fisky (Vanyvsfjord) a tiež sa tam rád vraciam. Akurát Georg má lepší prístup.

Tak ma napadá, že im musím poslať prianie k Vianociam 😛

Hrabe
    Člen
    (10 odpovědí)

respi napsal:

Harty napsal: hrabe napsal:

paráda další nakaženej A pojede tam!!! i kdyby na chleba nebylo!!!!

Si piš. Dělám dvě práce. Já prostě musím

Hrabe
    Člen
    (10 odpovědí)

Harty napsal:

hrabe napsal:

Ještě přidávám tu rybyčku. Měřila 101 cm, váha nezjištěnaparáda další nakaženej

Nakaženej!!!! ???? Ne Bacilonosič!!! Já chci zpátky a ještě lépe, jestli umřít, tak v Norsku….

Hrabe
    Člen
    (10 odpovědí)

stipko napsal:

Jo jo, Hogset, to je paráda. Tento tok som tam bol aj s rodinou a stále na tú dovolenku spomínajú. Akurát, kto začne na Hogsete s norským rybolovom, bude vždy porovnávať. A Georgov prístup je neopakovateľný….

Ja som začínal u Josteina u Fisky (Vanyvsfjord) a tiež sa tam rád vraciam. Akurát Georg má lepší prístup.

Tak ma napadá, že im musím poslať prianie k Vianociam

Tak tak tak

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

hrabe napsal:

Nakaženej!!!! ???? Ne Bacilonosič!!! Já chci zpátky a ještě lépe, jestli umřít, tak v Norsku….

No umřít nevím, ale už mám jasno ,,, až umřu chci vysypat ve fjordu v Norsku ,,, ale žena z toho nadšená teda vůbec není 🙂

sorry za ten překlep , ale alespoň Nakimu jsem udělal radost :-))

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Holzby napsal: hrabe napsal:

No umřít nevím, ale už mám jasno ,,, až umřu chci vysypat ve fordu v Norsku ,,, ale žena z toho nadšená teda vůbec není

Tak to seš ještě větší příznivec “FORDU” než já. Smekám !!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 150)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...