Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
To je tvoje výroba? Klobouk dolů. Občas nějakého na pilkr taky dostaneme, ale většina jich je na lodi na gumu a ze břehu na peří.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
To je pravda,ale vyrábím to pro celou partu.[/citace]
A postup vyroby? To by me celkem zajimalo...
Odpovědět
Jo to je moje výroba. Mám jich zatím 200ks. a dalších 200ks.připravuji.Formu jsem si nechal udělat na zakázku.Největší problém je sehnat samolepu se šupinami a různé 3D samolepy.Lepení dělám doma a nástřiky u kamaráda v lakovně.Něco štětcem např. fosfor nebo podkladovou barvu.Nejtěžší je asi stříhat ty samolepy a sundavat je z papíru.
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
To je tvoje výroba? Klobouk dolů. Občas nějakého na pilkr taky dostaneme, ale většina jich je na lodi na gumu a ze břehu na peří. [/citace]Toho peří mám hafo,ale ještě mne nenapadlo jej použít v Norsku.A ty gumy u mne menší úspěšnost.
Odpovědět
[citace]Harty napsal: Jo to je moje výroba. Mám jich zatím 200ks. a dalších 200ks.připravuji.Formu jsem si nechal udělat na zakázku.Největší problém je sehnat samolepu se šupinami a různé 3D samolepy.Lepení dělám doma a nástřiky u kamaráda v lakovně.Něco štětcem např. fosfor nebo podkladovou barvu.Nejtěžší je asi stříhat ty samolepy a sundavat je z papíru.[/citace]
No pěkná práce, klobouk dolů...
A to jich s sebou povezete 400?? Abyste jeli náklaďákem ne??:-D:-D
Odpovědět
Pro Harty: Nemyslím paternostery s peříčky. Myslím vyrobené nástrahy něco jako Hausrovo peří. A kamarád úspěšně používá jig hlavičky s navázaným peřím. Letos jsme na Smole používaly Hausrovo peří i na lodi a bylo více zaběrů, než na gumy, ale spíše menších polaků.
Odpovědět
[citace]zabjan napsal:
hodně polepů se dá sehnat na www.ebay.de[/citace]Tam jsem je také některé sehnal,ale ty od JENZI už nejsou-všechny jsem je skoupil já.A ty ostatní,to není ono,jako např.BEHR
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
Pro Harty: Nemyslím paternostery s peříčky. Myslím vyrobené nástrahy něco jako Hausrovo peří. A kamarád úspěšně používá jig hlavičky s navázaným peřím. Letos jsme na Smole používaly Hausrovo peří i na lodi a bylo více zaběrů, než na gumy, ale spíše menších polaků. [/citace]Měl jsem namysli tzv.Hauserky.Jsem ze Sokolova a ten pán je odtud.
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Harty napsal: Jo to je moje výroba. Mám jich zatím 200ks. a dalších 200ks.připravuji.Formu jsem si nechal udělat na zakázku.Největší problém je sehnat samolepu se šupinami a různé 3D samolepy.Lepení dělám doma a nástřiky u kamaráda v lakovně.Něco štětcem např. fosfor nebo podkladovou barvu.Nejtěžší je asi stříhat ty samolepy a sundavat je z papíru.
No pěkná práce, klobouk dolů...
A to jich s sebou povezete 400?? Abyste jeli náklaďákem ne??[/citace]Mám hodně kamarádů Norků a ty si ode mne něco koupí.
Odpovědět
Tak to vyskoušej. Vydrž a až nato příjdeš tak na Hauserky nedáš dopustit.
Odpovědět
Psal jsem o to více v tématu Nástrahy návnady finty, tak tam mrkni.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...