Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Oprava: oběví…

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Z toho co napsal ZM je asi zřejmé následující :

1. nástrahy se postupně vyvíjejí a snad i zdoknolují.

2. přiznejme si, že v obchodě, když na nás prodavač výtahne šuplíky různých gum chováme se (alespoň si to myslím) jako ženské, když kupují oblečení – bez komentáře.

3. Každý, kdo jezdí do Norska x let neustále hledá co by na tresky a pod. platilo.

4. Je dobré, že se zde vyskytují příspěvky popisujíící zkušenosti s nástrahami.

5. Osobně si myslím, že je třeba mít s sebou x druhů gum (velikost, batva, tvar a pod.) a hledat tu účinnou v dané lokalitě a době pobytu.

6. Také si myslím, že nejlepší nástraha při špatném použítí není účinná. Loni jsem špatně používal ZOOMY a snad to letos napravím.

Asi by toho bylo více, ale hledejme a pišme. Nemusím s někým souhlasit, ale je třeba hledat to pozitivní co mě (nám) pisatel chce sdělit. Je to jako s TV, když se mi pořad nelíbí nemusím jej sledovat.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kucíííí, klid! Už to brzy vypukne a nejen v Norsku, ale i u nás. Já si vážím každého mladého či zkušeného, kdo něco zná nebo umí a když je ještě fajn a osobnost jako mnoho z Vás tak to nemá chybu. Každý z nás byl mladý iniciativní a tak trochu černo-bílý, než zešedivěl jako já. Závidím tu všem co něco umí a v něčem vynikají a přeji jim ještě více úspěchu, abych se měl stále od koho učit. Hezký den všem.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

007krivanek napsal: A ještě o jedno tě poprosím.

Buď mě říkej Davide, nebo 007krivanku, nebo pane Křivánku.

Volbu nechám na tobě. Budu rád, když mě budeš tykat. Tak jako si tady všichni tykáme.

Ale nějaké zkomoliněny jmen si nech pro svoje vrstevníky ve škole.

V případě, že by jsi to chtěl rozebrat více, tak mi zavolej. Číslo víš kde hledat. Tady tuto debatu ,,o ničem,, nechci dál rozebírat, jelikož to moc lidi nezajímá a já nemám tollik času na rozdávání. Jen jsem chtěl uvézt věci na pravou míru. Tady je debata nástrahy, návnady, finty.

DAVE klííííd, KIKI je mladej, a když si šáhnem do svědomí, v jeho věku jsme viděli svět úplně stejně.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Oprava fluobarvy na pilkru ICE FISH 500g

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Po nasvícení

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Po hodině

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Po dvou hodinách

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Jindro pěkná práce, hlavně až ho urveš o dno, to tam chudák bude svítit na věky. Ale asi sprej taky pořídim…;-)

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Je třeba úplně původní lak odstranit.Nejlépe fungují smirkové kotouče.Po té provédst alespoň čtyří vrstvy bílé a několik vrstev fluo barvy.U té fluo čím více vrstev tím lépe.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

A nestačí místo bíle jen plnič, když je to autolak?? Nebo ta bílá barva má taky nějaký význam??

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

kliknis napsal: Jindro pěkná práce, hlavně až ho urveš o dno, to tam chudák bude svítit na věky. Ale asi sprej taky pořídim…

Bílá stojí stovku,fluo přes dvě.Takže pořízení nového výrobku je levnější.Jenže já se na tu otřískaninu nemohl dívat.:-DA navíc jsem hračička.:-D

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Jindrich napsal: kliknis napsal: Jindro pěkná práce, hlavně až ho urveš o dno, to tam chudák bude svítit na věky. Ale asi sprej taky pořídim…

Bílá stojí stovku,fluo přes dvě.Takže pořízení nového výrobku je levnější.Jenže já se na tu otřískaninu nemohl dívat.

:-D:-D:-D:-D:-D

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Já jsem dával na kov základní šedou takže ta bílá ji překryla.Na návodu u fluo barvy se píše že podklad má být co nejsvětlejší.Jinak nezaručují že to bude dostatečně svítit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...