Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nástrahy, návnady, finty
- Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#40783 28.6.2012 v 14:36
práve ja si je taky delám na pstruhy a pak je skouším všude možne,zrovna jak chytají pstruhy tak chytají i makrely….tohle alespoň nezreziví, kdežto trpitky jsou rezevý po pár dnech…:-P
#40798 28.6.2012 v 22:32Kinetic Magic Minnow – máte někdo praktickou zkušenost s chytáním na tyhle placky…? Vypadá to MOC zajímavě… ale nevím..? Chytal jste na to někdo…?? Díky za odpovědi :-))
Mára
#40812 29.6.2012 v 12:22Neviete ako sa volá alebo kde sa dá zohnať “zásobník šnúry pre lov z lode bez prutu”. Používajú to nóry na makrely atď. Je to vlastne doska na ktorej je navinutý vlasec.
Do vody sa spustí zostava a rukou sa pridvihne a popustí…:-P
#40813 29.6.2012 v 12:45TO Stipko:skoro v každom obchde v NORSKU.
#40824 29.6.2012 v 19:09videl som to na niektorej benzinke v Nórsku asi pre 10 dňami. Je to kus dosky s oválnymi výrezmi na navitie silonu a výrez na držanie v ruke.
#40825 29.6.2012 v 19:34Ve Svedsku celkem levne v obchodacich Jula nebo Biltema za 79 SEK. Plastove.
#40965 2.7.2012 v 8:33jj, to je ono.
v Nórsku v obchodoch som ich tiež videl, len som chcel mať o starosť menej, tak som si myslel, že to zoženiem aj u nás.
#42669 5.8.2012 v 8:25Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .
#42693 5.8.2012 v 14:21Tak použít jako dip spray WD40 jsem nikdy neslyšel. Ale určitě mne bude zajímat názor zkušenějších kolegů. Připadá mi to jako “kachna”;-)
#42734 6.8.2012 v 17:43dub napsal: Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .
Promiň,ale myslím,že to je opravdu kachna…
Ďelám v oboru elektro a sem tam,tento spray používáme a můžu říct…
na dipování nástrah néééééé…je to proti zkratům a odpuzování vodě…
Nedovedu si představit,kdybych vzal VD40 a chrrrrr na Roybait a plnou dávku…být ryba,tak to nevemu do huby ani náhodou…:-D:-D:-D
#42735 6.8.2012 v 17:53sroubek282 napsal:
dub napsal: Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .
Promiň,ale myslím,že to je opravdu kachna…
Ďelám v oboru elektro a sem tam,tento spray používáme a můžu říct…
na dipování nástrah néééééé…je to proti zkratům a odpuzování vodě…
Nedovedu si představit,kdybych vzal VD40 a chrrrrr na Roybait a plnou dávku…být ryba,tak to nevemu do huby ani náhodou…
Ahoj taky myslím, že je to blbost . :-):-):-):-) Mimo jiné Roybait nebo guma od Savegear je tutovka i bez dipování
#42892 9.8.2012 v 13:34Zdravím.Chtěl bych se zeptat jestli vážete Roybait(nebo jinou nástrahu) přímo na silon nebo dáváte pevnostní kroužek.Díky za info.
#42893 9.8.2012 v 15:26Vážu to rovnou na silon. Obratlíkem spojuji pletenku ze silonem.
#42907 9.8.2012 v 19:37No podle mě je dipování jakékoli nástrahy védéčkem nesmysl.Nehledě na to že bych takovou nástrahu nikdy do moře nepustil.Ono už je tam jiného sajrajtu až dost.
#42930 10.8.2012 v 10:23Ahoj,potřebuji na rybářskou výpravu větší množství jigových hlaviček a k tomu gumy.Máte někdo tip nebo kontakt???Co se týká velikosti – je to na candáty….
Díky za každou radu.
Ota
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nástrahy, návnady, finty