Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,700)
  • Autor
    pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

práve ja si je taky delám na pstruhy a pak je skouším všude možne,zrovna jak chytají pstruhy tak chytají i makrely….tohle alespoň nezreziví, kdežto trpitky jsou rezevý po pár dnech…:-P

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Kinetic Magic Minnow – máte někdo praktickou zkušenost s chytáním na tyhle placky…? Vypadá to MOC zajímavě… ale nevím..? Chytal jste na to někdo…?? Díky za odpovědi :-))

Mára

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Neviete ako sa volá alebo kde sa dá zohnať “zásobník šnúry pre lov z lode bez prutu”. Používajú to nóry na makrely atď. Je to vlastne doska na ktorej je navinutý vlasec.

Do vody sa spustí zostava a rukou sa pridvihne a popustí…:-P

Ivan
    Účastník
    (41 odpovědí)

TO Stipko:skoro v každom obchde v NORSKU.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

videl som to na niektorej benzinke v Nórsku asi pre 10 dňami. Je to kus dosky s oválnymi výrezmi na navitie silonu a výrez na držanie v ruke.

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Ve Svedsku celkem levne v obchodacich Jula nebo Biltema za 79 SEK. Plastove.

Ukazka.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

jj, to je ono.

v Nórsku v obchodoch som ich tiež videl, len som chcel mať o starosť menej, tak som si myslel, že to zoženiem aj u nás.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tak použít jako dip spray WD40 jsem nikdy neslyšel. Ale určitě mne bude zajímat názor zkušenějších kolegů. Připadá mi to jako “kachna”;-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

dub napsal: Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .

Promiň,ale myslím,že to je opravdu kachna…

Ďelám v oboru elektro a sem tam,tento spray používáme a můžu říct…

na dipování nástrah néééééé…je to proti zkratům a odpuzování vodě…

Nedovedu si představit,kdybych vzal VD40 a chrrrrr na Roybait a plnou dávku…být ryba,tak to nevemu do huby ani náhodou…:-D:-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

sroubek282 napsal:

dub napsal: Zdar chlapi . Máte niekto skúsenosť s dipovaním nástrah a to Wédéčkom 40 ?! Asi vypadám jak blbec , ale keď som si viazal u Bena (Bakkan) zostavy na maso , tak mi priniesol Wd-40 a kázal mi postriekať návnady a naznačil , že je to tutovka . Robil si srandu ? Spomenul som si na to nedávno , keď som začal používať nástrahy GUNKI. Oni sú plnené atraktorom , Ktorý mi védéčko dóóósť pripomína . Fakt som zvedavý na vašu reakciu .

Promiň,ale myslím,že to je opravdu kachna…

Ďelám v oboru elektro a sem tam,tento spray používáme a můžu říct…

na dipování nástrah néééééé…je to proti zkratům a odpuzování vodě…

Nedovedu si představit,kdybych vzal VD40 a chrrrrr na Roybait a plnou dávku…být ryba,tak to nevemu do huby ani náhodou…

Ahoj taky myslím, že je to blbost . :-):-):-):-) Mimo jiné Roybait nebo guma od Savegear je tutovka i bez dipování

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.Chtěl bych se zeptat jestli vážete Roybait(nebo jinou nástrahu) přímo na silon nebo dáváte pevnostní kroužek.Díky za info.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Vážu to rovnou na silon. Obratlíkem spojuji pletenku ze silonem.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

No podle mě je dipování jakékoli nástrahy védéčkem nesmysl.Nehledě na to že bych takovou nástrahu nikdy do moře nepustil.Ono už je tam jiného sajrajtu až dost.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,potřebuji na rybářskou výpravu větší množství jigových hlaviček a k tomu gumy.Máte někdo tip nebo kontakt???Co se týká velikosti – je to na candáty….

Díky za každou radu.

Ota

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...