Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nadlimitní množstí ryb

• Toto téma obsahuje celkem 167 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JAKABO a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 168)
  • Autor
    Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Ok. At si zmeni obcanstvi a bude mi to jedno. Uz tolik let tam jezdim a vidim jak se diky temto lidem meni nazor na nas Cechy. Proste to nejde nechat bez odezvy. Bylo by to na delsi vypraveni. . . . .

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

husky19 napsal:

Napadne vás jiné slovo než DEBIL???

v každém případě je stupnice

Debil /což je dosti nízké postižení/

Imbecil /což je střední postižení/

Idiot /což je velmi těžké degenerativní postižení/

a to mi připadá nejpříhodnější

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Správně šroubek – nereagovat. Co když jde ze strany alfa o provokaci s nějakým cílem. Tím na toto téma začínám a končím.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ono to jednou přijde a třeba se tu jednou dočteme: Alfa: 50 kg sledě…20 tisíc pokuta,100 kg kelera 20 tisíc pokuta a td. a td….za to to fakt nestálo

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

alfa napsal: no 50 kg sledě..4500 czk , 100 kg keleru 17100 czk , treska obecná 50 kg 8000 tis , makrela obecná 50 kg 8500 czk … total cca 38 tis , to se s trochou adrenalínu vyplatí , V Makru to nebude takový vzrůšo jako to protáhnout přes 3 hranice

kim napsal: Správně šroubek – nereagovat. Co když jde ze strany alfa o provokaci s nějakým cílem. Tím na toto téma začínám a končím.

kim napsal: Správně šroubek – nereagovat. Co když jde ze strany alfa o provokaci s nějakým cílem. Tím na toto téma začínám a končím.

No jó může to být i taková “spojka” s celníky přes 3 hranice.Bacha na něj:-D:-D:-D

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Já si myslím,že to přece není možný….to nemůže myslet vážně.

Dělá si z nás někdo srandu -:))

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

otapa napsal: Já si myslím,že to přece není možný….to nemůže myslet vážně.

Dělá si z nás někdo srandu -:))

Plne s tebou súhlasím, lebo normálny človek to naozaj nemôže myslieť vážne.:-D

alfa
    Člen
    (5 odpovědí)

🙂 tak pinku 2 příspěvky k nadlimitnímu množství 🙂 a hned je zle 🙂 a pan Haubelt(Šroubek) mně kárá po zprávách . Safra snad sem tolik neřekl .

lovec1
    Člen
    (39 odpovědí)

Pánové zachovejte klid a úsměv na rtech.Přece i blbost je dar boží a nač si drásat nervy pro blbost druhých a dávat jim příležitost k radosti jak vás neustále dráždí.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Souhlasím s lovcem1. Jsme tady proto, abychom si vyměnili názory a zkušenosti. Abychom se pobavili. Abychom poznali nové, příjemné lidi se stejnými zájmy a hlavně abychom si zkrátili čekání na toužebný odjezd do Norska.

Tak zachovejte klid a úsměv na rtech 8-)8-):-D:-D:-D.

Blbec zůstane blbcem a my s tím nemůžeme nic dělat. A za sebe mohu říci, že s tím ani nic dělat nechci. 😉

SOROYA dnes za 6 a to je pro mne důležité.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

To Husky19

Šťastnou cestu a hodně klidu. :-D:-D:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Děkuji Došky.

Jsem domluven s Kulíkem, že až budete zase v Praze konzumovat kolena, přijedu se na vás podívat a také si do nějakého kousnu.

Rozhodně se mezi vás nechci montovat, ale moc rád s vámi pokecám. ;-);-);-)

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Proc tady resite jak porad neco “vochcat” 😯

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

mira.sta:přečti vlákno pořádně a možná zjistíš,že to řeší jen někteří zmateni jedinci,ale zbytek jsou féroví rybáři postiženi norskou horečkou….. ;-):-)

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

husky19 napsal:

Děkuji Došky.

Jsem domluven s Kulíkem, že až budete zase v Praze konzumovat kolena, přijedu se na vás podívat a také si do nějakého kousnu.

Rozhodně se mezi vás nechci montovat, ale moc rád s vámi pokecám.

Tvojí účast určitě nebudeme brát jako montování, protože tě mezi námi rádi přivítáme. Dobrých lidí není nikdy dost. :-D:-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 168)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nadlimitní množstí ryb

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...