Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Nadlimitní množstí ryb

Při dovozu ryb z Norska se skoro každý z nás potýká s rizikem dovozu ryb nad dovozní kvótu.Tento rok jsme se dozvěděli o koupi nad limit.Celníci většinou jdou a počítají co člověk to polystyrenová bedna.Nechtěli jsme riskovat pokutu a problémy.Cena za 1 kg je 15 NOK při celé rybě a 30 NOK za filety.Počítá se že 1 bedna má asi 15 kg,takže za 1 bednu filet si člověk připlatí 450 NOK.Myslím si že je to pořád lepší než platit vysoké pokuty.Tento doklad zajistí na Soroyi Mark s Ahmedem a jinde je nutné se zeptat.

Odpovědět

Já bych použil paralelu z krásného českého filmu Císařův pekař.

"Já ho zapíchnu a bude to. Je to čistý a stavovský" :-D:-D:-D

[citace]VydraCZ napsal: alfa nestid se a dej sem svoji fotku [/citace]

Podľa termínu prihlásenia a použitej terminológie "(Janka ty zase neplaš a nemíchej se do toho s předpisy , píšu jen co lze a nelze)" to vyzerá na už známeho provokatéra, ktorý uverejňuje len negatívy aj keď do fotoservisu to nemá ďaleko.:-D

[citace]alfa napsal:

byl to jen léty osvědčený recept jak si přivést ryby ,, kdo nechce nemusí se tím řídit [/citace]

Je to taky recept pro Nory, kde mají posílit kontroly, všichni co tama jezdí, ví kde to je. Ještě pát takových blbých zpráv a můžeme jít do ři...

Michle, vymažte toho blba!:-E:-S

Pěkný májový den8-)všichni máte pravdu,ale jen paní Janka ví,o čem

píše,Bohu díky,že ji tu máme a s ní i zákony norského království.

Patří Vám velké díky a jak píšete, nic nemazat ať si ti čerstiska co jezdí bagrovat uvědomí,že nás je mnohem víc,co si jezdí do Norska

jen odpočinout a nabrat síly,ne až tolik ryby.

Vy co radíte jak pašovat,nejezděte a za peníze co dáte za Norsko a za chlast,jděte a kupte si ty ryby v Makru!!!!

[citace]vlastina napsal:

Pěkný májový denvšichni máte pravdu,ale jen paní Janka ví,o čem

píše,Bohu díky,že ji tu máme a s ní i zákony norského království.

Patří Vám velké díky a jak píšete, nic nemazat ať si ti čerstiska co jezdí bagrovat uvědomí,že nás je mnohem víc,co si jezdí do Norska

jen odpočinout a nabrat síly,ne až tolik ryby.

Vy co radíte jak pašovat,nejezděte a za peníze co dáte za Norsko a za chlast,jděte a kupte si ty ryby v Makru!!!![/citace]

Trefa do černého ale hlavně ta poslední věta ta nemá chybu:-(:-(

Jen tak pro zajimavost dnešní ceny chlazených ryb v Makru.

sleď 90,-

platýz 132,-

žralok máčka 169,-

makrela celá 171,-

treska tmavá 171,-

treska bezvousá 171,-

jehlice rohozobá 175,-

Pyskoun/50-60cm/ 205,-

úhoř moř. 217,-

treska obecná filet 263,-

Štítník 286,-

okouník 309,-

ďas celý 378,-¨

rejnok křídla bez kůže 540,-

ďas bez hlavy 579,-

halibut filet 412,-

kambala 516,-

Cena je s DPH ?

:-D

no 50 kg sledě..4500 czk , 100 kg keleru 17100 czk , treska obecná 50 kg 8000 tis , makrela obecná 50 kg 8500 czk ... total cca 38 tis , to se s trochou adrenalínu vyplatí , V Makru to nebude takový vzrůšo jako to protáhnout přes 3 hranice :-D

Napadne vás jiné slovo než DEBIL???

Nenapadá. Je to debil.

Sorry všem ostatním slušným za tato slova.

Alfa.

Zase drazdiz hada????

Je mi to jedno. Klidně ať mi zavolá. 721971706 můžeme se sejít a řeknu mu to do očí .

Mám také divné tušenie... Nepohyboval sa tu už tento...v minulosti pod iným menom ?

Klucí a holky máme ho tady. Už se mi skoro stejskalo po nějakém kreténovi. :-x:-x:-x:-x:-x:-x

NEREAGOVAT!!!!!!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!