Hasvik, NO
temperature icon -9°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Multiplikátor

Zdravím všechny norky a zároveň vznáším prosbu o radu na koupi multiplikátoru chtěl bych vybírat z Penn, WFT, Daiwa. Účel: střední norsko, pilkrování, Prut Pen OVERSEAS 212 INNER BOAT 2,1m, 50 LBS. Nechci šmejd, ale cena max. 3500 kč. Líbil se mi Pen Senator, ale nevím, jestli je vhodný na pilkrování do norska a pokud jo, tak jakej převod zvolit. Díky všem za rady. Petrův...

Odpovědět

2 vladov - mam ten spro co uvadzas , ale pocitadlo je v stopach . ci sa vyraba aj v metroch - to ti nepoviem .

klika vlevo OK,kdyz vam to pasuje...

Ale to pocitadlo je opravdu k nicemu...

Co říkáte na tento? Vydrží dvě, tři sezóny nebo jít raději do Penna?

Multík 1

Multík 2

Tak záleží jak dlouho ho chceš používat. Pokud opravdu dvě, tři sezóny ta by stačil. Můj syn má podobný a už s nim jede 5 sezónu a pořád bez problému. Pokud ho, ale chceš na delší dobu tak bych určitě volil kvalitnější.

[citace]dub napsal: 2 vladov - mam ten spro co uvadzas , ale pocitadlo je v stopach . ci sa vyraba aj v metroch - to ti nepoviem .[/citace]

Ahoj Lubo, já mám taky multiplikátor SPRO Offshore 4500 LH ale je v metrech. Kolega si koupil o něco menší model a byl ve stopách (ft). Jinak bez toho počitadla se dá samozřejmě žít, ale občas na hrubou orientaci je to o.k.

To mthead : Máš pravdu . Jestli to má byt ve stopách , tak radši bez počitadla . Nic otravnejší v tom zápale boja , než menit stopy na m...;-) ( 33 - Hitra - ozvem sa )

Prodám elektrický naviják Banax Kaigen 500 XP včetně navinuté šnury Shimano ,českého návodu a gelové baterie,vše 1x v NO ,cena 5 000,-

mobil 607 583 810 kedlobak

Zdravím všechny! Mám dotaz, má někdo zkušenost s multíkem WFT 875? Uvažuji o něm. Díky za informace.

Tak už jsem ho dostal k narozeninám!

:-D:-D, Jedeme v září, tak budu informovat, jak funguje.:-P

[citace]raptor napsal:

Zdravím všechny! Mám dotaz, má někdo zkušenost s multíkem WFT 875? Uvažuji o něm. Díky za informace.

Tak už jsem ho dostal k narozeninám! Jedeme v září, až se vrátíme podám info jak funguje.

.[/citace][citace]raptor napsal:

Tak už jsem ho dostal k narozeninám!

, Jedeme v září, tak budu informovat, jak funguje.[/citace]:-D:-D

Zdar, uvažuji o nějakém multíku. Co vy na to??

Multiplikátor SPRO Zeptor 730 LH

To kliknis: Spro asi nééé, nevím jak tyto modely,ale obávám se,tedy pokud se nestal nějaký zázrak, že kvalita nebude nijaká sláva,je to má osobní zkušenost a je možné,že někdo má lepší zkušenost...samý plast,vůle na převodech,na ložiskách,na kličce......chce to mít v ruce

Raca : Přesně to jsem chtěl slyšet. Tak poraďte někdo něco podobného, se stejným převodem a řadičem, už mi nějak dochází nápady.;-):-D

Souhlas, Spro asi už určitě ne! Nevím jak tento model, ale mně se letos po 10 dnech nejprve sekala brzda, potom přestalo fungovat počítadlo a nakonec odešel řadič a málem jsem přišel o 180m šňůry! Tak šel z domu!

Mám velmi dobré zkušenosti s tímto Pennem, každoročně se jich prodá kolem 100ks a reklamace žádné nejsou. Mohu jen doporučit. Za 1999,- výborný poměr kvalita/cena. http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html

[citace]Sim napsal:

Mám velmi dobré zkušenosti s tímto Pennem, každoročně se jich prodá kolem 100ks a reklamace žádné nejsou. Mohu jen doporučit. Za 1999,- výborný poměr kvalita/cena. http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html

[/citace]

2 Sim Commandera mam leta, chtěl jsem něco s rychlejšim převodem. To SPRO má převod 6,2:1

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!