Hasvik, NO
temperature icon -3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Loppa Bergsfjord 2017

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu :) Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ..... těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE :) . Kikibut

Odpovědět

Halibuti berou na Lopě parádně, dnes se mi povedl dabl 27 a 26kg. Včera ke mě dorazila nová parta, říkali, že jim moc ty halibuti nejdou a po prvním dnu už mají na kontě pět kousků. Stále hledám tři rybáře na doplnění naší party na září 8-24.9, kdyby jste si se mnou chtěli zachytat tyhle krásné ryby, tak se ozvěte. tel.775378416

škoda že musím pracovat hned bych jel.

Honzo, ta práce to je hrozná věc.

Nadaří se mě najít jízdní řád trajektu Oxfjord-Bergsfjord- Sor Tverfjord,jen prosím o potvrzení zde pořád jezdí ve 20.00.Děkuji za info,jedná se o září 2017.

Nadaří se mě najít jízdní řád trajektu Oxfjord-Bergsfjord- Sor Tverfjord,jen prosím o potvrzení zde pořád jezdí ve 20.00.Děkuji za info,jedná se o září 2017.

Jak je to tam teď s denním světlem?

Jak je to tam teď s denním světlem?

Bergsford, Loppa, dneska:

Vychod slunce 03.36h. Zapad slunce 21.32h. Takze videt je od cca 03.00 do 22.00h. Kazdy dalsi den se skracuje o cca 10 minut.

Na Loppu se už těším začne doba velkých halíků co se budou ještě futrovat na zimu . Snad budou ráno vstávat se světlem :-)

Na Loppu se už těším začne doba velkých halíků co se budou ještě futrovat na zimu . Snad budou ráno vstávat se světlem :-)

Tiše zavidim. Mne Loppa letos vyšla jenom jednou. Nejlepsi obdobi na halika na jednom z nejlepsich a nejkrasnejdich mist.

Kamarádi pro velký zájem o zářijovou výpravu na halibity jsem se rozhodl uspořádat ještě jednu, hledám    5 -6 rybářů odjezd z Č.R. 20.9 návrat 5.10. , 11 dní rybaření  doprava zajištěna trnzitem pro 9 osob, jelo by se v šesti případně v sedmi, bydlení v modrém domě a mojí chatě přímo u vody, k dispozici tři lodě Kvaerno 6,6m 150hp, Kvaerno 70hp, Wildeboat s kabinou 150hp. celková cena za ubytování lodě a trajekty je 22000kč Budu tady společně s Kikibutem, takže od nás dostane cené rady a ukážem vám ty nejlepší místa, nevádí mi ani začátečníci, rád je zaškolím, případně mohu zapůjčít veškeré potřebné vybavení.

pro více informací volejte +420775378416

Dneska ryby moc nebrali, ile i přesto se povedli dva halíci, makreli najeli ve velkém, včera chlapi přivezli přes padesát kousků. stále hledám rybáře na doplnění výpravy od 20.9, . tel 775378416

Dneska ryby moc nebrali, ile i přesto se povedli dva halíci, makreli najeli ve velkém, včera chlapi přivezli přes padesát kousků. stále hledám rybáře na doplnění výpravy od 20.9, . tel 775378416

ja bych i jel, ale ty poptavas rybare a to ja nejsem😜😜

Honzo, ty by ses nám přesně hodil do lodi.

Dnes nebylo počasí nic moc, ale ryby brali jak ve fjordu tak na moři, povedl se mi další pjeknej halík.

Další úspěšný den v Bergsfjord, naši hosté dnes chytili halíka 32kg a tresky brali také prfektně.

Stále hleddám rybáře na doplnění naší výpravy od 20.9- super cena.

Hele něco mě tam taky v tý vodě nechte. Tresky neberu. (-:   Co takhle sraz 2.10 brzo ráno před Marholmenem ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!