Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Loppa Bergsfjord 2017

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu :) Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ..... těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE :) . Kikibut

Odpovědět

Pár foteček..

HLB fishing pouze tady (-:

K dnešku už přes 30 kousků......................za týden..............

jo kdo umí ten umí :-) my ostatní jen čumíme

D

Ahoj Oto, pěkný halíci, od 27 budu zpátky v Bergsfjord, tak když ti to vyjde,  zastav na kávu.

Jo, určitě se musíme potkat,rád tě poznám i osobně. Zavoláme si a něco vymyslíme......Napadlo mě třeba jet na ryby (-:    Pokud tedy už na ně nebudu mít alergii (-: Ale kafe si dám samozřejmě rád.

muzu malou otazku , kam jezdite na self , za lopu nebo pred sildu  nebo mezi malou lopu a velkou smer na more , kde to je podle vas nejlepsi , dekuji za radu

Včera se kolegům v Sandlandu povedl pěkný Dabl halibutů...Ale nezastihnul jsem je tak jen anonymní foto z filetárny pro představu bez obličeje lovce...

A začíná se dařit i juniorům. A je tu první vlaštovka makrela.

Dneska ještě větší a bez cizý pomoci....(-:

Gratulace lovci,šikula😊

Stále tu jsou a nemusí se daleko. Tato u Sildy na spojnici s Loppou, lovec Eda

To Marfius: Poslal jsem Ti SZ

V PÁTEK  28.7. odjíždíme do této lokality. Bohužel nám onemocněl jeden účastník zájezdu. Proto nabízím jeho místo za bezkonkurenční cenu 15000kč. Jedná se o 10 dnů chytáni, loď,ubytování a dopravu velkou dodávkou. Strava a pohodová parta jsou v ceně. Informace pouze na tel:608 951 500  p. Petráček  

Dnes se klukům s party Tondy Petráčka podařilo zapřáhnout halibuta atakujícího hranici 100kg, po dlouhém boji, kdy už ho měli dvakrát u lodě se jim ho nepodařilo zagafovat a o rybu přišli, mají natočeno vydeo na kterém je vidět jak obrovskou sílu má takhle velká ryba, video jsem určitě brzo vloží. Ryby berou perfektně za posledni čtyřy dny bylo v pěti lidech uloveno asi 20 halibutů, velké trasky a keleři, fjordy jsou plné malich kelerů, do kterých najíždí velké tresky, takže za rybami neni třeba jezdit daleko.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!