Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -0°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
sněžení
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Lehká přívlač v Norsku

« Předchozí 1 2 3 4
ZM
28.08.2010 ID: 524178

Tak jsem si přečetl článek v jednom diskuzním fóru.Autor tam doporučuje prut do 30g,šňůru 0,06,návazec cca 1m 0,60mm,chytal s twistry a s hlavičkami hmotnosti 15-28g.A jak si báječně zachytal tresky a polaky 2-3kg,a jaký je to pěkný souboj s osmdesátkou. Já se domnívám,že je to z nouze ctnost,že lehkou přívlač si vymysleli závodníci aby měli co nejvíc záběrů a bodů,a že sestava šňůra Stren 0,06(4,4kg),vlasec 0,60mm (24,2kg) je jak pěst na oko. Jistě,každý si může chytat jak chce,ale že by to měl být technický a moderní,opravdu sportovní(jak tam bylo deklarováno) trend, si nemyslím.Co o tom soudíte ?

0
Odpovědět
Salmon
12.08.2012 ID: 1043098

[citace]Naki napsal:

Salmone souhlas,ale ne celý pobyt budeš chytat na těchto hloubkách. A pokud chceš mít jen jeden prut,tak bych volil univerzálnější,

a to 50 - 100g.[/citace]

Jasně ;-)

Já spíš reagoval na dotaz, zda má cenu ho tam brát. Ale taky bych tam nejel jen s tímto cajkem, i kdybych šel jen vláčet lehké gumy.

0

Odpovědět

Petr Novák
12.08.2012 ID: 1043120

Stejně jako Salmon mám i výše zmiňované Sh force master a tento způsob lovu patří mezi moje oblíbené. Jenže s sebou beru asi 5 prutů od 10g do 800g takže jsem snad připraven. A začínal jsem s kaprovou děličkou 50 až 100g 3m délkyI + půjčené ráhno cca 1000g a šlo to

0

Odpovědět

1969
13.08.2012 ID: 1043126

Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.

0

Odpovědět

Červený Jndřich
13.08.2012 ID: 1043128

[citace]1969 napsal: Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.[/citace]Ajaké thermo vozíš na lyže?

0

Odpovědět

husky19
13.08.2012 ID: 1043129

Já používám spodní thermo prádlo MOYRA, nebo CRAFT. Nádherně bere pot a úplně stačí. Pokud je větší zima beru pod plovoucí oblek ještě rolák, který dobře chrání krk před větrem.

0

Odpovědět

1969
13.08.2012 ID: 1043131

[citace]Jindrich napsal:

1969 napsal: Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.Ajaké thermo vozíš na lyže?[/citace]

Mám Craft a nevím, jestli je zimní nebo letní.

0

Odpovědět

husky19
13.08.2012 ID: 1043162

[citace]1969 napsal:

Jindrich napsal:

1969 napsal: Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.Ajaké thermo vozíš na lyže?

Mám Craft a nevím, jestli je zimní nebo letní.[/citace]

Dúležité je, aby odváděl případný pot od těla a to je základní funkce "funkčního prádla". Bude to umět každý.

0

Odpovědět

Otta
13.08.2012 ID: 1043179

Lehká přívlač se stočila na thermo prádlo,když už to tak je tak jen dotaz.Koupil jsem toto--http://www.armyprodej.cz/termopradlo/termopradlo-zimni-cerne--má s tim někdo skušenosti??

0

Odpovědět

Kikibut
13.08.2012 ID: 1043181

[citace]husky19 napsal:

Já používám spodní thermo prádlo MOYRA, nebo CRAFT. Nádherně bere pot a úplně stačí. Pokud je větší zima beru pod plovoucí oblek ještě rolák, který dobře chrání krk před větrem.[/citace]

Moyru používám už 3 rokem a je velmi dobré . Hřeje tak ,že je až někdy horko :-D Pot to saje opravdu dobře a pod kombinézu mi často stačilo pouze thermoprádlo bez mikiny :-D

0

Odpovědět

Červený Jndřich
14.08.2012 ID: 1043204

[citace]otta napsal: Lehká přívlač se stočila na thermo prádlo,když už to tak je tak jen dotaz.Koupil jsem toto--http://www.armyprodej.cz/termopradlo/termopradlo-zimni-cerne--má s tim někdo skušenosti??[/citace]Cena je zajímavá materiál nic noc.Samá umělotina.Když nebude velká zima tak ti to stačit bude.

0

Odpovědět

kim
14.08.2012 ID: 1043220

Letos jsem koupil 3 trika od Husky (něco jako moyra) a naprostá spokojenost. Pod oblek to řeším jako Husky.

0

Odpovědět

Červený Jndřich
14.08.2012 ID: 1043223

Ono se už toto řešilo v tématu - Jaké thermoprádlo a kde ho kupujete.Strana sedm.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

WFT Electra Speed Jig 2m 200-1000g dvoudíl

Sleva 200 Kč
WFT Electra Speed Jig 2m 200-1000g dvoudíl
4 290 Kč
4 090 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 23cm 55g Blue Silver

Sleva 19 Kč
Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 23cm 55g Blue Silver
349 Kč
330 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Sea Dragon Medusa Gold/Silver 80g

Sleva 10 Kč
Sea Dragon Medusa Gold/Silver 80g
119 Kč
109 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.