Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lehká přívlač v Norsku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 46. až 57. (celkem z 57)
  • Autor
    Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Naki napsal:

Salmone souhlas,ale ne celý pobyt budeš chytat na těchto hloubkách. A pokud chceš mít jen jeden prut,tak bych volil univerzálnější,

a to 50 – 100g.

Jasně 😉

Já spíš reagoval na dotaz, zda má cenu ho tam brát. Ale taky bych tam nejel jen s tímto cajkem, i kdybych šel jen vláčet lehké gumy.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Stejně jako Salmon mám i výše zmiňované Sh force master a tento způsob lovu patří mezi moje oblíbené. Jenže s sebou beru asi 5 prutů od 10g do 800g takže jsem snad připraven. A začínal jsem s kaprovou děličkou 50 až 100g 3m délkyI + půjčené ráhno cca 1000g a šlo to

1969
    Člen
    (15 odpovědí)

Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

1969 napsal: Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.

Ajaké thermo vozíš na lyže?

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Já používám spodní thermo prádlo MOYRA, nebo CRAFT. Nádherně bere pot a úplně stačí. Pokud je větší zima beru pod plovoucí oblek ještě rolák, který dobře chrání krk před větrem.

1969
    Člen
    (15 odpovědí)

Jindrich napsal:

1969 napsal: Moc děkuji všem za rady a tipy přes SZ. Volal jsem s Michalem dohodli jsme se, že se u něj ve středu stavím. Koupím si vláčku takovou, abych to tady mohl využít na sumce na přívlač s většími woblery. Takže to bude určitě slammer + něco a dokoupím si ještě plovoucí oblek. Dá se použít thermo prádlo pod plovoucí oblek stejné, co mám na lyže?

Jo a Shimanko nechám raději doma.Ajaké thermo vozíš na lyže?

Mám Craft a nevím, jestli je zimní nebo letní.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

1969 napsal:

Jindrich napsal:

Jo a Shimanko nechám raději doma.Ajaké thermo vozíš na lyže?

Mám Craft a nevím, jestli je zimní nebo letní.

Dúležité je, aby odváděl případný pot od těla a to je základní funkce “funkčního prádla”. Bude to umět každý.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Lehká přívlač se stočila na thermo prádlo,když už to tak je tak jen dotaz.Koupil jsem toto–http://www.armyprodej.cz/termopradlo/termopradlo-zimni-cerne–má s tim někdo skušenosti??

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

husky19 napsal:

Já používám spodní thermo prádlo MOYRA, nebo CRAFT. Nádherně bere pot a úplně stačí. Pokud je větší zima beru pod plovoucí oblek ještě rolák, který dobře chrání krk před větrem.

Moyru používám už 3 rokem a je velmi dobré . Hřeje tak ,že je až někdy horko 😀 Pot to saje opravdu dobře a pod kombinézu mi často stačilo pouze thermoprádlo bez mikiny 😀

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

otta napsal: Lehká přívlač se stočila na thermo prádlo,když už to tak je tak jen dotaz.Koupil jsem toto–http://www.armyprodej.cz/termopradlo/termopradlo-zimni-cerne–má s tim někdo skušenosti??

Cena je zajímavá materiál nic noc.Samá umělotina.Když nebude velká zima tak ti to stačit bude.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Letos jsem koupil 3 trika od Husky (něco jako moyra) a naprostá spokojenost. Pod oblek to řeším jako Husky.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Ono se už toto řešilo v tématu – Jaké thermoprádlo a kde ho kupujete.Strana sedm.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 46. až 57. (celkem z 57)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lehká přívlač v Norsku

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...