to candátek, snillfjord :
cit.
.Musím souhlasit s těmi loděmi a filetárnou i,když ji oproti předešlím letúm zrekonstruoval.Dokonce vyměnil motory.Ubytování není zrovna velkej luxsus ,ale není z nejhorších.Jezdím tam již 12 let a jinde než ve Sjobve jsme nebydleli.Johan je férovej chlap a nikdy jsme s ním neměli žádnej problém.Vždy co jsme se s ním domluvili nebo když jsme měli nějaký problém třeba s motorem nebo něco na chalupě vždy nám vyšel vstříc.Dnes to máme za 31 dní
........
Ale jo, pokud jezdíš na jedno místo dvanáct let, určitě se ti tam líbí. Můj pes by byl taky spokojenej s granulema, kdyby neochutnal šunku. A specielně k chatě Sjobve - pokud ti nevadí kravín přímo u okna a s tím související stovky much, pokud ti nevadí, že na šest lidí není ani jedna skříň, jen tři police, na šest lidí rezavý mrazák cca 150 litrů, oblečení pověšené na hřebíkách zatlučených ve zdi, hlavní dveře, které jdou zavřít jen za pomoci klínku z papíru, pokud ti nevadí, že majitel cestovky vozí prominentům benzín od pumpy a ostatní ho musí nakupovat od Johanna za více než 21 NOK a dál a dál - nic ti nebrání, jezdi dál. Já jsem díky této diskuzi nakoukl jinam a míním konzumovat tu šunku - např. Bakkan s Dědou a jeho přístupem mi připadá, jako pohádka.