Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
23.5.2012 odjíždíme na Hitru.Angelamfi Grafsnesvagen.
Odpovědět
Vážení kolegové, po delší době jsem se přihlásil do diskuze mám na vás dotaz zda už někdo byl v Bessakru. Jedeme tam v květnu a rád bych získal nějaké informace o této lokalitě. Moc děkuji! Vladimír
Odpovědět
Caw červenec HAVOYA 8-) !!! Letos věřím,že to bude jedna z našich nejlepších výprav 8-)
Odpovědět
To věříme vždycky všichni. Po cestě tam už máme vždy nachytáno nejméně tunu ryb a fakt velkých, horší je, když je realita úplně jiná. Květen Soroya
Odpovědět
[citace]janek napsal:
To věříme vždycky všichni. Po cestě tam už máme vždy nachytáno nejméně tunu ryb a fakt velkých, horší je, když je realita úplně jiná. Květen Soroya
2011 Jsme byli v květnu na Soroyi a mraky tresek. Byli dny když nás boleli ruce ! Ryby byly okolo 80-140m takže bez elektriky makačka:-D Nej dorsche chytil honzak 140cm 27,5kg. Jak pilkry tak braly i větší gumy.
Odpovědět
to kikibut: tak já už začnu raději posilovat, ať to zvládnu. Doufám, když jedeme takovou dálku, že to bude mazec.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
122 ORTOYA
183 HOGSET
[/citace]
Ty valíš letos 2x ????
Odpovědět
V lete s deťmi:-D:-D:-D
Už je na čase, aby som im ukázal, kde je najkrajšie.
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
janek napsal:
2011 Jsme byli v květnu na Soroyi a mraky tresek. Byli dny když nás boleli ruce ! Ryby byly okolo 80-140m takže bez elektriky makačka Nej dorsche chytil honzak 140cm 27,5kg. Jak pilkry tak braly i větší gumy.[/citace]
Odpovědět
2 Caw Jendo dík za doložené foto . Stejně chcípák na takoví chytáme :-D:-D:-D:-D
Odpovědět