Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
To Japro: tak to je jakoby "pod" Hitrou. Ale vypadá to tam pěkně ;-) Osobně bych jezdil na volnější moře 8-)Samosebou záleží na reliéfu dna v okolí.
Odpovědět
To Japro a Hans - tam se cyhta hezky a s tema lodema, co tam maji se da dojet i na more.
I kdyz jsuou mista, odkud je to bliz. :-D
Odpovědět
To Japro a Hans - tam se chyta hezky a s tema lodema, co tam maji se da dojet i na more. (I kdyz jsou na Averoy mista, odkud je to na more bliz a do fjordu za rohem.. :-D)
Ale v tom fjordu je hodne dobrych mistecek, takze se ani na more jezdit nemusi. A halibuti tam jsou taky! Na dasy tam jezdi i profi rybari ..
Odpovědět
To Hans: uvidíme, kamaráti tam už idú tretí raz a vždy boli spokojní. Sú tam hľbky aj plytčiny. Na Hitre sme jazdili do Ansnes a aj tam to bolo O.K. Fjord aj voľné more.
Odpovědět
chtela jsme opravit preklep a sup ... uz to bylo.. skoda, ze to nefunguje u penez .. :-D
Odpovědět
Na Averoy se vam bude libit! A zajedte se podivat i po ostrove - je tam hodne zajimavych mist taky. A pri ceste tam se zastavte u Trollstigen - neni to velka zajizdka.
Odpovědět
Ďakujem za tip. Určite si urobíme výlet, času dúfam bude dosť.
Odpovědět
to Japro - napiste mi na muj mail janaseitz@centrum.cz
poslu vam nejake info.
... Averoy je muj druhy domov ... nebo treti??? :-D
Odpovědět
Eidestranda (pobřeží jednoho muže). Nachází se ve středním Norsku na hranicích krajů More og Romsdal a Sor – Trondelag a od severního Atlantiku je chráněn ostrovy Smola a Hitra za 175 dní
Odpovědět
Jedem od 19.5. do 28.5.k Harbakům,jsme zatím dva,no snad se podaří sehnat ještě nějakou duši.Stačí když pojedem ve třech.Doufám že nám vyjde počasí.
Odpovědět
Jedem 27.5. - 8.6. na Smolu. Byli jsme tam na podzim a super rybačka.
Už se moc těšíme a hlavně na nové lodě co bude Hynek mít.:-D8-)
Odpovědět
Zdravím všechny od 30.4. - 12.5. mě čeká premiéra do Norska ostrov Smola:-D:-D
Odpovědět
[citace]jedla napsal:
Zdravím všechny od 30.4. - 12.5. mě čeká premiéra do Norska ostrov Smola[/citace]
bingoooo....8-)8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
5.5. - 12.5. Saebo, naproti Urke. Dejte někdo tip, kde se máme po cestě stavit na nějaké památky nebo přírodu. Pojedem přes Sassnitz - Treleborg.:-P
Odpovědět