Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kdo, kdy a kam jede 2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 427)
  • Autor
    bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

Hans:Co semě týká,tak bych to tipoval na halíka,protože kolega kousek od toho místa ulovil halíka.To si jenom myslím.Jinak se mi karabina neotevřela.ale natahla jako drát.Jinak teď používám karabiny jako Naki,a zatím bez problémů.Každý si musí najít to co mu vyhovuje.

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

To Bocman: s tím Halíkem nevim, tam je to dno hrozně členitý, žádný písek nebo rovina kde by se halíkům líbilo, a my tahali jednoho polaka a dorsche za druhym (od 70 do 90 cm), takže bych to tipnul spíš na nějakou tresku 90+ a únavu karabinky po předchozích bojích. Upřesňuju, že to místo je “severně” od titranského majáku jakoby směr volné moře (podle mě místo pro ubytování halíků nevhodné. Na příští rok si teda pořídim ty karabinky jako Naki a uvidíme. Já se na tu Soroyu tak těšim, že už mám zmapované dno v zálivu kde budem 😀 Bude to první výprava za polární kruh.

Sikula
    Člen
    (39 odpovědí)

Uvolnilo se nám 1 místo na Loppu v termínu 25.5 – 4.6.2012. Kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

To Naki – stejnou karabinku mají zde v shopu,ale Ice Fish,které bych věřil určitě více než té ze Semy,kde jsem si svého času koupil 50ks a všechny jsem při zkoušce natáhl.Vezmu dva pilkry,zapřáhnu za trojháky.Než jsem je zkoušel,utekl mi z ní halibut,natáhla se,to Semě nezapomenu.:-D:-D:-|.

Nemohli za to,byly z Číny.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to ZM,

nešlo mi tak o výrobce,jako o typ karabiny.Od semy jsem kupoval prvně a neměl jsem s nimi žádný problém. Potom jsem bral druhou várku už od Michala, a taky super.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To HansMě se to stalo jižně od majáku.Mám tušení že je tam hloubka okolo 35m.Samozřejmě to mohla být treska obecná nebo polak,ale kolega tam za malou chvíly po této příhodě,zapřáhl halíka 124cm.Letos jsem na tomto místě ulovil menšího,84cm.Západně od majáku jsou dobré místa na polaky,ale jsou tam chaluhy,tak se tam dost trhá.Letos tam jedeme 16.5-28.5.

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

To Bocman: Halíka jsem na tomhle místě viděl jen fixou obkreslenýho na molu u filetárny 😀 Ale pokud jste je tam chytli, tak klobouk dolů. Kdysi jsme zapřáhli Halíka na Hitře kousek od Edenu, ale já ho kámošovi nedostal do lodi, protože jsem ho nechtěl rozseknout gafem a on se nám pak vyháknul 😯 Každopádně toho nelituju, protože nerad ryby zbytečně mrzačim. Jinak severovýchodně od majáku na Titranu jsou pěkný skoky ze skal na dno 5m, 20m, 40m, 80m, 140m a to na pár desítkách metrů od břehu 8-)Tam se daj polaci taky nachytat. Nejvíc jsme jich ale chytli severně od majáku, je tam lavice několik set metrů dlouhá, která jde z cca 50 metrů do 10 metrů. Ale to místo kolem Titranu je celkově kouzelný a ryb tam je habakuk 😛

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To Hans:Ten co je tam obkreslený tak to je on.Jinak jsme tam ulovili v ten den na stejném místě ulovili dva halíky.Myslím, že fotky sem dával Honza Dufek.Nevím přesně,ale bylo tak koncem dubna.Byla tam i metrová obecná.Já osobně jsem ho lapil na rypera od Honzy Dufka.Byla to asi náhoda,ale hezká.

Michal Strak
    Účastník
    (53 odpovědí)

Molde, Otroya, srpen 🙂

Evers
    Účastník
    (10 odpovědí)

5-12 května Øye/Stennes – Hjorundfjord. První výlet do Norska 🙂

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Evers: Když jsem jel poprvé, měl před odjezdem z čekání čtyřicítky teploty. Ať to čekání přežiješ ve zdraví, máš se na co těšit.

Chce to se pořádně připravit, nic nepodcenit, hlavně moře.

Jan Prosuch
    Účastník
    (26 odpovědí)

Ideme vyskúšať pre nás novú lokalitu : Kvernes 25.5.2012- 7.6.2012

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

Japro – Kvernes na Hitře, nebo “pod” Hitrou?

Jan Prosuch
    Účastník
    (26 odpovědí)

Kvernes, Averoy 6530

Jan Prosuch
    Účastník
    (26 odpovědí)

To Hans : súradnice 63,011055, 7,711270

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 427)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kdo, kdy a kam jede 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...