Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kdo, kdy a kam jede 2012

Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.

Odpovědět

Ahoj,v květnu jedeme na Senju ..... snad to uteče :o. Luboš

Nazdar,19.května Hakallestranda už teď nemůžu vydržet.

květen - Senja Rodsand

červen - Sorheim Brygge

červenec - delta řeky Ebro :-)

Zdravím všechny velrybáře a přeju hlavně zdraví do roku 2012!

Rád bych se zeptal zkušených "Soroyářů", jakou výbavu na přívlač si vzít na Soroyu, kam se chystám příští rok. Díky.

Kup si osvědčenou se stavu na velké ryby.

Penn Slammer 460

WFT Charisma 2.4m 120-420g

WFT 0,25mm 300m 39kg

A nebudeš litovat

[yt=pSk8FkjPXE8&feature=yt]pSk8FkjPXE8&feature[/yt]

Díky za radu! Výbava vypadá oproti té, kterou používám na Titranu, opravdu "pevně" :-D Ale rád zainvestuju do něčeho, co vydrží. Letos mi něco u titranského majáku narovnalo karabinku... :-( Taková blbost za pár kaček a ono to prd vydrží. Na Soroye to bude asi jiný "kafe", tak chci být připraven se vším všudy. Ten halibut je neuvěřitelnej a to video jsem viděl už asi 7x :-D Dodatečně gratuluju!

Hans:To co se ti stalo s karabinou na Titranu u majáku,se stalo mě taky ve stejném místě.Když jsem tady o takových případech četl,tak jsem si říkal mě se to nemůže stát,ale bohužel stalo.Karabina na 33kg nevydržela.Od té doby jenom kvalitní karabiny i kroužky.

Nevím co používate za karabiny,mně funguje tato, nejde rozepnout. :-P

DOC karabina

Každej podle svého gusta, ale ta Daliborova ve mně důvěru nevzbuzuje.

Já používám MOŘSKÁ S OBRATLÍKEM a naprostá spokojenost.

To Bocman: Na prutě to vypadalo na polaka do 100cm, ale pak se mi narovnala ta karabinka a bylo po ptákách, resp. po rybě. Chvíli před tím jsem chytil polaka 84cm, takže ta karabinka mohla být "unavená", nevim. Chytáme tam na 30-60g proutky, takže s rybama nad 50cm pěkná zábava :-) Na Soroyu si tohle vybavení asi vůbec brát nebudu :-D

To Dalibor a Naki: Díky za tipy, myslím že je důležité, aby byly karabinky ocelové, nebo z co nejpevnějšího kovu, což asi na Titranu nebyl můj případ 8-O

NAKI promiň ,ale ta moje je prostě jednička na trhu.:-D

Než aby se otevřela tak raději se natáhne a neotevře,

drží dál na 100%.8-O

Prodáva se v různých velikostech od 9kg - 120kg.

To Dalibor: No mně se ta karabinka taky neotevřela, ona se natáhla jak kus drátu :-D

Dalibore,mně se omlouvat nemusíš, ani ti neberu názor,že je to to nejlepší na trhu. Jen se mi prostě nezamlouvá, právě proto, že bych měl strach z toho natažení do rovného drátku.

Já používám zpravidla tu Nakiho karabinu, byla nám i doporučena staršími rybáři, jelikož je vybavena dvěma proti sobě působícími raménky s háčky, které zabraňují právě tomu zmiňovanému natažení.

Je však dobré vědět, že ta Daliborova se natáhne ale nepovolí, jak potvrdil i Hans. Hlavní je, že vydrží. Problém je,že už ji tam po druhé nehodíš, skončila.

sto lidí sto názorů...

Já nebudu psát,která je lepší a která ne...nechcu nikoho popudit kluci..;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!