Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Kdo, kdy a kam jede 2012

Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.

Odpovědět

Vzhedem k tomu, že nám dva odpadli a zbyli jsme jen tři, tak v r. 2012 jedeme od 1.7. do 11.7. na Vingsand, protože tam jsou jen 4 lůžkové chaty, nebo pokoje a na Bakkanu už bylo obsazeno. Takže vyzkoušíme zase něco nového.

15.6.-25.6. Lokta

a možná ještě v březnu na týden k Bronnoysundu

Soroya červenec

Bakkan srpen

To Sim: Tomu říkám "krásné" léto. ;-)

2 Sim

Ty nejedeš na Bakkan na otevíračku? Letos jsi myslím byl ne? Nebo to bereš jako služebně/pracovní cestu :-)

EDIT: A jo na jaře vlastně prcháš do teplých krajin :-)

Nějak tak, občas se musím věnovat firmě a rodině. :-(

Matečné tresky mě příští sezónu uplavou, ale ty by ses mohl u Bronnoysundu do nich pěkně trefit. ;-)

Srpen na Bakkan

to kodl1: Tak se tam zase potkáme?

2 Sim

Uvidíme. Je to prakticky otevřenka, takže v tom březnu by tam opravdu mohli být. Jen jestli nás případně nechá vyjet poseidon. Však moc dobře víš, jaké je to v březnu v Norsku. Jeden den nádherné počasí a druhý den napadne přes noc 15 cm sněhu a fučí a fučí i týden :-( Ale co mi psali majitelé, tak se dají nachytat hezké ryby i z verandy chaty (abych byl přesný tak napsali že ze dveří) :-D

:-D:-D:-DFischstar club K.Vary jedeme na Bakkan a to 12.4.- 19.4.2012 chata Mormorstua to bede mazec, vypereme si hezky mozky.:-P

Mám za sebou asi 7 březnových výprav. 5x Bakkan a 2x Soroya. Počasí vyšlo vždy,sem tam posedíš na baráku, ale ty RYBY! Kdo nezažil neuvěří.

2 Sim

Věřím, jen je škoda že jsem prozatím na březnové výpravy neměl štěstí :-( Ale ono to jednou padne ...

Co se týká toho lovu "ze dveří" tak mi poslali tuto fotku :-)

Ale dají se tam ulovit i celkem slušní lososi:

Ale ti ne tak brzo :-D

Foukat ti může klidně i v červenci, ale von i ten říjen stojí za hřích.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.