Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Jøstølen 2019

Dovolím si založit tohle ofiko téma. Jelikož tam jedu poprvé a úplně poprvé směr sever tak uvítám co a jak, kde co atd. Jedu sám termín 5/2019 od 8.6. do 20.6.2019. Co s sebou na jídlo, co na ryby, co na oblečení? Mám plovoucí oblek ICE Fish, mám čepici, rukavice, teplé boty (ne holinky). Mám dva pruty s multíky. Jeden ruční a jeden na motor. Dva další pruty, jeden 100-200 gr a jeden do 40 gr na přívlač. Ten druhý je sportex speciál na tresky. Německá výroba. Navijáky penn slamer. Gumy, hlavy, pilkery mám. Peříčka, papriky atd taky. Jede tam někdo ve stejný termín? Z Prahy?

Odpovědět

Máro díky, budeme se snažit😉. Dnes mi přijede nová parta a snad se podaří i počasí, ale dnes fouká 11ctka. Voda se zase trochu oteplila a je to znát, poláci už jsou na mělčinách a koušou. V kempu se chytil halík okolo 150cm a kluci mají hezky nachytáno...

Joo počasí je letos jak na houpačce....tak ať se Vám zlepší a ryby koušou...

Solny..a fotečky by nebyly?

respirtep

Já bohužel fotky od kluků z kempu nemám a nám se sice včera dařilo,ale nic vzláštního. Bylo pár tresek okolo metrů nej 105 a dochytalo se kellerama 70-80,kterých je letos všude hodně. Zajímavosti bylo,že kamarád okolo půlnoci tahal jednu tresku za druhou na fluo pilkra a nám na gumu a pilkra nic moc. Dnes má docela foukat,tak uvidíme...

Mám s sebou zabalený kapesní foťák, 4k outdoor kameru, budu fotit pokud bude co a streamovat sem i na rybolovnorsko.com, mám s sebou i ntb na zprávičky pokud bude o čem psát..za kolik to mám? no už to nepočítám, dneska v 20:00 vyrážím..

Včera brzo ráno se uklidnil vítr a tak se vyjelo na plotny,vše jak přes kopírák.....chyceno pár slušných tresek nej 112 a doplněno kellerama okolo 80cm. Za zmínku ještě stojí můj záběr při vytahování kellera na papriku ve sloupci asi v 60 metrech kdy se asi 15 metrů rychle odvinulo a asi  30 minutovém zdolavani už ve 30 metrech povolila pletenka...škoda.  Po příjezdu a vyfiletovani sem ještě vyjel se švarou na halíka,byl to jeho sen a zdařilo se!

Měl sice jen 105,ale udělal velkou radost.

Ahoj Solny, jsem rád že se vám takhle hezky daří. Gratulace.

Měl sice jen 105,ale udělal velkou radost.

Pepino super placka, velikost akorát na gril. Gratulace švárovi.

Podávám první hlášení. Cesta úmorná, nechápu, že to řidiči vydrží. Starali se o nás naprosto vzorně. Cesta odsypala bez problémů. Včera večer první rybačka. Naše posádka dostala do lodi jen jednu 60 cm čudlu. Nevím o tom, že by někdo nějak výrazně nachytal. Moře bylo neklidné, vlny ke 3 metrům. Houpačka co v průměru jednoho z každé lodi poslala blinkat a do postele. Takže zatím nic výrazného co by bylo na focení. Dnes hodně fouká, zítra by se mělo po poledni moře uklidnit tak uvidíme.

Tak se po dvou ufoukaných dnech dalo konečně vyjet. Rano byla aktivita ryb slabá a docela chladno,ale večer už to bylo lepší,akorát se nám nedaří najít nějaké makrely. Podařilo se pár lepších kellerů a pár obecných nej 110. Větší mincí se nám zatím nedaří,ale zítra nemá fouká,tak pojedeme dál...

Dnešní den...

Ahoj,  počasí jo prostě základ všeho. Užívejte

sakra paradni pocasi tam mate

Dnes na desátou plotny a byla to rybářská pohádka...každý si super zachytal a to počasí nemělo chybu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.