Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jøstølen 2019

Dovolím si založit tohle ofiko téma. Jelikož tam jedu poprvé a úplně poprvé směr sever tak uvítám co a jak, kde co atd. Jedu sám termín 5/2019 od 8.6. do 20.6.2019. Co s sebou na jídlo, co na ryby, co na oblečení? Mám plovoucí oblek ICE Fish, mám čepici, rukavice, teplé boty (ne holinky). Mám dva pruty s multíky. Jeden ruční a jeden na motor. Dva další pruty, jeden 100-200 gr a jeden do 40 gr na přívlač. Ten druhý je sportex speciál na tresky. Německá výroba. Navijáky penn slamer. Gumy, hlavy, pilkery mám. Peříčka, papriky atd taky. Jede tam někdo ve stejný termín? Z Prahy?

Odpovědět

Míro,dnes krásně klidno,ale aktivita ryb źadnà slàva. Na devìtce nic a polaci tu jsou ve většìch hloubkàch a nevytřený . Voda mà už 9,5 stupňů, tak snad pride změna....

Počasi nam stàle přeje,ale uz màme nachytàno a nejezdìme nikam daleko.  Voda se oteplila a začali se chytat i polaci na menšìch hloubkàch.

Máte někdo zkušenost s letním obdobím červen - červenec?

Jak to bere? Velikost ryb kolem ostrova? Pořád platí, že plotny jsou "jistota" ? Počasí stálejší?

Mám rád změny, ale lokalitu bych neměnil :-)  Na druhou stranu mě láká jemnější vláčka a nemusim se nutně honit za rekordama.

V létě jezdeme s dětmi na makrelky ,kterých je tu všude mraky. Je víc poláků a velikostně mi to připadá stejné.  Co se týče počasí,tak je to Norsko...bylo i chladno a větrno.

Fotky jen z mobilu

Bery: lokalita je to dobrá a jemná vláčka u výjezdu z fjordu ( trianglu ) je super... a to jak napravo, tak když se vydáš nalevo .. ve fjordu je to slabota, ale čím více se blížíš k otevřenému moři tím velikost ryb stoupá. Já na plotny nikdy ani nevyjel, ale dá se zajet na opravdu velké mníky a o cca 4 km dále na okouníky ( cca 20 km od kempu ). V případě zájmu se pokusím zaslat souřadnice nebo mapku.... Jinak vlevo u Trianglu je placka a tam na cca 80-90 m jsou jistota jednoskvrnky... ale chce to už asi el. multík. Norsku zdar já jedu na ostrov vedle pozítří :-).

1

Pěkný ryby a super beranice. Halík žádnej??

Pěkné ryby. Mám to aktuálně do odjezdu za 2 dny a 13 a půl hodiny...už se moc těším...

Zdravicko-zahlid sem na webce slusneho halika ¨pochlubte se !!!!!!!!!!

To Kliknis

Jendo,to víš,že máme na halika poličeno,ale zatím nic. Polaci už začínají slušně brát i na mělčinách a jsou tu hejna kellerů okolo 70tky,tak rybačka dobrá..

Nej Polack 86

Pepo, už se trochu oteplilo? Vidím, že beranici vystřídal klobouk.

Pepo krásný poláček.....snad se povede i ten halík...

Máte na pořádnýho halíka ještě dva dny..Zítra navečer vyrážím zkusit štěstí já.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!