Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 234)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Na ryby do Norska jezdí s Fishing Travel Agency i dorost.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 6 měsíci uživatelem dosky.
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tak tu máme konec 1. turnusu. Budeme doufat, že rybáři v tom druhém nám poskytnou více fotografií.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Vláďo,tak snad se uklidní počasí , bude se druhému turnusu dařit a podělí se o své zážitky….

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Taky jim přejeme 2 max 3 vítr

Bery.
    Účastník
    (33 odpovědí)

Včera po příjezdu foukalo 12-13 m/s takže na vodě byli jen Němci :-))

Dneska super předpověď, takže jsme všichni byli na plotnách. V poledne vylezlo sluníčko a bylo krásně. Ryba brala výborně.

Naše loď jen vláčela. Kellery jsme měli do 80 a obecňačku nej.98cm. My jsme všechno tahali z menších hloubek a domů nic nevezli.

Každá posádka přivezla ryby, někdo končil i předčasně, protože měli plné bedny. Nej ryba byla obecňačka tušim 114.

Zítra hlásí dobrou předpověď, takže ráno znova…

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Dík za info,počasí se má uklidňovat tak ať pořádně koušou a daří se.

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

2 Bary, krásný report. Konečně se někdo podělil o tak hezké fotky. Proč jste si nebrali žádné ryby? Jste vegetariáni?

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

🙂

Bery.
    Účastník
    (33 odpovědí)

Tak ve čtvrtek jsme byli na plotnách. Spoustu ryb, ale velikostně nic moc. Já se bavil lovem kellerů 50-60na jemný vláčák. Včera kvůli větru jsme byli jen na trianglu, ale s rybama slabší. Chytili jsme si alespoň první polaky. Ale ve fjordu jsme našli místo kde braly malé obecňačky do 50cm, takže jsem se zabavili s jemným vláčákem. Lepší jak sedět na baráku.

Dneska jsme byli u žluté bójky, před 6 jsme už chytali. A hned od rána masakr. Po 2 hodinách jsme byli vyždímaní. Kelleři do 80 a nej doršáci 107 a 112. A jednoho mníčka.Vše vláčka.

Kluci z chaty, se kterými jezdíme na vodu, chytili dorše 119 a malého halíka přes 60 🙂

Na filetárně byli i 2 kelleři 94,5 a 95cm, nějakej doršák přes metr a i jedna kočka cca 60cm.

Zítra hlásí dobré počasí, takže jedeme zase až za obzor…

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

To Bery:

díky za info a hezké fotky z moře. Tu žlutou bojku  myslíš hned před plotnama? Už to mame jen za 14, tak snad vydrží počasí. Tak ať se vam ještě daří…

Bery.
    Účastník
    (33 odpovědí)

Solny :

žlutou bojku za plotnama, od kempu. Je to tak 3km za nimi. My to máme v GPS jako bod 217.

Teď jsem čeknul počasí,takže za chvíli jedeme směr triangl a pak rovnou na tento bod 🙂

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Jj  je to ta vedle Skjaky, taky se tam někdy motáme.  Tak sem večer zase něco frkni ať nám to utíká…dik

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pepo, to je cca 30 km. Jak tam jedete dlouho?

Bery.
    Účastník
    (33 odpovědí)

Dneska se to roztočilo:-)))

Klasiká vláčka s 16cm gumou aby trochu odradil menší ryby. S kolegou jsme ve 2 lidech dali nespočet slušných kelerů a polaků, 7 doršáků 80-95cm a jako třešničku jsem vyloupnul halíka 110cm. To byl splněný sen a neskutečná radost. Filetárnu navštívil jen halibut, doršák,keler a asi 3 polaci, kteří by nadali puštění. Ostatní ryby to rozdýchaly a makaly zpět do svého domova.

Kamarád měl na prutě rybu a 23minut neudělal otočku navijáku kromě chvíle kdy jsem popojížděl lodí. Když jsem viděl, co udělal můj halibut a jak ” rychle” jsem ho zastavil, tak nechci ani pomyslet co to mohlo být. Jen se točila brzda. Někdy rychleji, někdy pomaleji, někdy se zastavila:-(

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Jendo,je to tam okolo 26km a dá se to do hoďky, podle počasí a jaké jsou vlny. Kdy a kam letos jedeš?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 234)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...