Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
mlha
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Jostolen 2016

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 … 35 Další »
Duke
18.03.2016 ID: 678449

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

0
Odpovědět
007krivanek
18.04.2016 ID: 1223822

007krivanek napsal(a):

Aklimatizace probíhá u vaření. Pošli foto. Jelikož Duke smazal návod na smajlíky, tak posílám svého : ??..DDD““!!//((ˇˇ“::??::??::!!“/!“(¨¨((úPp§“)“ú%´ˇ=ˇ%12365*-„..-!“§§ To je smajlík usměvavý s tulamorkou v ruce a zpívá : Krásná je zem, krásnější ………………………….. Rebel je jen jeden.

No Davide, ty si ale kus. :)

Mám jich v zásobě dost.

Jsme rádi, že budete podávat adekvátní informace. Přeji pohodovou rybačku.

A smajlík.

SK8/úú§¨)ú´ků.-§opú=9-(((:)))§§ů¨ú)=´ů-.ů¨.

Teď jsem se dozvěděl, že máte i saunu.  Novinka 2016.

On-line kamera ale nefunguje.  To je škoda.

 

sauna
0

Odpovědět

dosky
19.04.2016 ID: 1223983

Dnes jsme uklízeli, vybalovali jsme věci, které jsme přivezli z Čech, nabíjíme autobaterie atd. Dodělali jsme domácí sulc, který právě klihovatí v lednici a zítra bude ke konzumaci. Obešli jsme kemp a zjistili co je potřeba dát po zimě do kupy. S Egilem jsme poklábosili a dohodli se co mám udělat já a co udělají a dodělají Norové. Kluci norský makaj jak o život. Na třech domech vyměnili okna a udělali nové obložení. Je dobře, že se o kemp takhle dobře starají. Bude se vám tu všem opět moc líbit. Lodě jsou zatím na břehu, ale jsou připraveny na odbornou prohlídku Honda servisem, před jejich spuštěním na vodu.

 

1 (1) 1 (2)
0

Odpovědět

honzak
19.04.2016 ID: 1224057

Dnes jsme uklízeli, vybalovali jsme věci, které jsme přivezli z Čech, nabíjíme autobaterie atd. Dodělali jsme domácí sulc, který právě klihovatí v lednici a zítra bude ke konzumaci. Obešli jsme kemp a zjistili co je potřeba dát po zimě do kupy. S Egilem jsme poklábosili a dohodli se co mám udělat já a co udělají a dodělají Norové. Kluci norský makaj jak o život. Na třech domech vyměnili okna a udělali nové obložení. Je dobře, že se o kemp takhle dobře starají. Bude se vám tu všem opět moc líbit. Lodě jsou zatím na břehu, ale jsou připraveny na odbornou prohlídku Honda servisem, před jejich spuštěním na vodu.

Krasne to pripravujes Dosky. Verim ze se nam tam bude libit natolik, ze k tobe pojedeme i ve 2017. 😅😅😅

0

Odpovědět

Terka146
20.04.2016 ID: 1224102

Ahoj :) rozhodla jsem se trochu zneužít toto vlákno, jelikož jej sleduje nejvíce mých známých. Opět jsem se ve své závěrečné klauzurní (semestrální) práci rozhodla pro inspiraci Norskem. Tentokrát se zabývám odléváním porcelánových vrstevnic. Poprosila bych o radu, popřípadě odkaz na dobré mapy. Ráda bych našla v podobě vrstevnic znázorněná svá oblíbená místa (Jøstølen 105 a plotny, Orklaken...). Předem moc díky za radu kde hledat!

0

Odpovědět

zdeneko
20.04.2016 ID: 1224246

Nejpodrobnější vrstevnice máš na navionics.com Po načtení stranky klikneš na webapp, potom si najedeš myší na místo tvého zájmu a po dostatečném zvětšení klikneš na tlačítko vlevo dole a ukáže to vrstevnice po jednom metru.

0

Odpovědět

kulik
20.04.2016 ID: 1224247

Terko, NAVIONICS má slušně udělané vrstevnice.

0

Odpovědět

honzak
20.04.2016 ID: 1224263

Jojo dobre mapy.

Screenshot_2016-04-20-08-15-56
0

Odpovědět

dosky
20.04.2016 ID: 1224292

Včera večer bylo moře v přístavišti jako rybník. Ani vlnky, ani vánku. Do dnešního dne jsme se však probudili s krásně rozfučeným a rozvlněným mořem. A má být hůře. Dnes funí statečná devítečka a zítra to má sílit až ne nějakých 13 m/s. Moc prima. To se bude venku těžce pracovat. Asi se budeme věnovat domácím pracem. Třeba jídlu a podobně. :)

0

Odpovědět

Terka146
20.04.2016 ID: 1224297

Moc děkuji, hned se na to vrhnu! Ve větší členité ploše to dostane grády.

Doškymu přeji ať nefouká a práce jde od ruky.

image
0

Odpovědět

mira.sta
20.04.2016 ID: 1224315

105 jako talíř na polévku a na plotny se vejde celé prase to bude velkej tác 😀🇳🇴🇳🇴🇳🇴

0

Odpovědět

dosky
20.04.2016 ID: 1224711

Moc děkuji, hned se na to vrhnu! Ve větší členité ploše to dostane grády. Doškymu přeji ať nefouká a práce jde od ruky.

Díky Terko, zatím to tu stojí za prd. Prší a fučí. :(

0

Odpovědět

Dedo145
20.04.2016 ID: 1224751

Vitejte v Norsku.Ja uz mam mesic za sebou.Vubec vam nezavidim ty pripravne prace.Ale ja uz mam vse na vode,takze pohoda.Jen to pocasi ooo boooooze.Ale snad od soboty nam to pojede.Uz se tesim,ze si budu moct prepnout I na dalsi kanal.

Kurde kde jsou ty smajliky.Nemam takovy talent jak David.

0

Odpovědět

dosky
21.04.2016 ID: 1224860

Děkujeme za přivítání. :) :)

0

Odpovědět

dosky
21.04.2016 ID: 1224890

Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat. :)

0

Odpovědět

chocho
21.04.2016 ID: 1225386

Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat. :)

Dva dobří kuchaři? Právě dokončuji letošní předvařená jídla. Ale netroufnu  si tvrdit že jsem dobrý

kuchař. To musí posoudit až posádka lodi. Ale Láďa si to může vylepšit jeho specialitou k pečeným

kolenům. Tak to zjistíme na prvním turnusu. Tak si to chlapci užijte a za pár dní se těšte. Karel

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 … 35 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.