Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jostolen 2016
- Toto téma obsahuje celkem 511 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#223822 18.4.2016 v 17:45
Aklimatizace probíhá u vaření. Pošli foto. Jelikož Duke smazal návod na smajlíky, tak posílám svého : ??..DDD““!!//((ˇˇ“::??::??::!!“/!“(¨¨((úPp§“)“ú%´ˇ=ˇ%12365*-„..-!“§§ To je smajlík usměvavý s tulamorkou v ruce a zpívá : Krásná je zem, krásnější ………………………….. Rebel je jen jeden.
No Davide, ty si ale kus.
Mám jich v zásobě dost.
Jsme rádi, že budete podávat adekvátní informace. Přeji pohodovou rybačku.
A smajlík.
SK8/úú§¨)ú´ků.-§opú=9-(((:)))§§ů¨ú)=´ů-.ů¨.
Teď jsem se dozvěděl, že máte i saunu. Novinka 2016.
On-line kamera ale nefunguje. To je škoda.
#223983 19.4.2016 v 16:34Dnes jsme uklízeli, vybalovali jsme věci, které jsme přivezli z Čech, nabíjíme autobaterie atd. Dodělali jsme domácí sulc, který právě klihovatí v lednici a zítra bude ke konzumaci. Obešli jsme kemp a zjistili co je potřeba dát po zimě do kupy. S Egilem jsme poklábosili a dohodli se co mám udělat já a co udělají a dodělají Norové. Kluci norský makaj jak o život. Na třech domech vyměnili okna a udělali nové obložení. Je dobře, že se o kemp takhle dobře starají. Bude se vám tu všem opět moc líbit. Lodě jsou zatím na břehu, ale jsou připraveny na odbornou prohlídku Honda servisem, před jejich spuštěním na vodu.
#224057 19.4.2016 v 19:05Dnes jsme uklízeli, vybalovali jsme věci, které jsme přivezli z Čech, nabíjíme autobaterie atd. Dodělali jsme domácí sulc, který právě klihovatí v lednici a zítra bude ke konzumaci. Obešli jsme kemp a zjistili co je potřeba dát po zimě do kupy. S Egilem jsme poklábosili a dohodli se co mám udělat já a co udělají a dodělají Norové. Kluci norský makaj jak o život. Na třech domech vyměnili okna a udělali nové obložení. Je dobře, že se o kemp takhle dobře starají. Bude se vám tu všem opět moc líbit. Lodě jsou zatím na břehu, ale jsou připraveny na odbornou prohlídku Honda servisem, před jejich spuštěním na vodu.
Krasne to pripravujes Dosky. Verim ze se nam tam bude libit natolik, ze k tobe pojedeme i ve 2017. 😅😅😅
#224102 20.4.2016 v 0:12Ahoj 🙂 rozhodla jsem se trochu zneužít toto vlákno, jelikož jej sleduje nejvíce mých známých. Opět jsem se ve své závěrečné klauzurní (semestrální) práci rozhodla pro inspiraci Norskem. Tentokrát se zabývám odléváním porcelánových vrstevnic. Poprosila bych o radu, popřípadě odkaz na dobré mapy. Ráda bych našla v podobě vrstevnic znázorněná svá oblíbená místa (Jøstølen 105 a plotny, Orklaken…). Předem moc díky za radu kde hledat!
#224246 20.4.2016 v 6:31Nejpodrobnější vrstevnice máš na navionics.com Po načtení stranky klikneš na webapp, potom si najedeš myší na místo tvého zájmu a po dostatečném zvětšení klikneš na tlačítko vlevo dole a ukáže to vrstevnice po jednom metru.
#224247 20.4.2016 v 6:39Terko, NAVIONICS má slušně udělané vrstevnice.
#224263 20.4.2016 v 7:16#224292 20.4.2016 v 8:31Včera večer bylo moře v přístavišti jako rybník. Ani vlnky, ani vánku. Do dnešního dne jsme se však probudili s krásně rozfučeným a rozvlněným mořem. A má být hůře. Dnes funí statečná devítečka a zítra to má sílit až ne nějakých 13 m/s. Moc prima. To se bude venku těžce pracovat. Asi se budeme věnovat domácím pracem. Třeba jídlu a podobně. 🙂
#224297 20.4.2016 v 9:18#224315 20.4.2016 v 10:06105 jako talíř na polévku a na plotny se vejde celé prase to bude velkej tác 😀🇳🇴🇳🇴🇳🇴
#224711 20.4.2016 v 16:29Moc děkuji, hned se na to vrhnu! Ve větší členité ploše to dostane grády. Doškymu přeji ať nefouká a práce jde od ruky.
Díky Terko, zatím to tu stojí za prd. Prší a fučí. 🙁
#224751 20.4.2016 v 18:15Vitejte v Norsku.Ja uz mam mesic za sebou.Vubec vam nezavidim ty pripravne prace.Ale ja uz mam vse na vode,takze pohoda.Jen to pocasi ooo boooooze.Ale snad od soboty nam to pojede.Uz se tesim,ze si budu moct prepnout I na dalsi kanal.
Kurde kde jsou ty smajliky.Nemam takovy talent jak David.
#224860 21.4.2016 v 6:19Děkujeme za přivítání. 🙂 🙂
#224890 21.4.2016 v 6:55Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat. 🙂
#225386 21.4.2016 v 16:45Tak tu máme další pracovní den v Norsku. Včerejší svěží větrná devítka se nám pomalinku přesouvá v ještě svěžejší třináctku a přesto, že svítí tu tam sluníčko, tak chčije a chčije (jak říkal děda). Nicméně máme ještě v zásobě pár domácích prací (navíjení navijáků na přívlač, multiplikátorů na pilkrování atd.), takže nám to zatím až tak nevadí. Pak si také musíme ještě uvařit nějakou tu laskominku k snědku. To je tak, když se v jednom baráku sejdou dva dobří kuchaři. Pojedu odtud opět o nějaké to kilo těžší. Co se dá dělat.
Dva dobří kuchaři? Právě dokončuji letošní předvařená jídla. Ale netroufnu si tvrdit že jsem dobrý
kuchař. To musí posoudit až posádka lodi. Ale Láďa si to může vylepšit jeho specialitou k pečeným
kolenům. Tak to zjistíme na prvním turnusu. Tak si to chlapci užijte a za pár dní se těšte. Karel
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jostolen 2016