Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
..musím konstatovat,že to nemá chybu-závidím Mírovi St. Ten brzký odjezd. Honzákovi ty pilkry ne, nějaký mi nechal....
Odpovědět
honzak:koukam na ty kostičky na háčkách,já mám pořád v kapse bužírky ať jsou po ruce.
Odpovědět
..musím konstatovat,že to nemá chybu-závidím Mírovi St. Ten brzký odjezd. Honzákovi ty pilkry ne, nějaký mi nechal….
Romane kdyz ti budou chybet tak ti nejaky prodam😅😅😅😅
Odpovědět
honzak:koukam na ty kostičky na háčkách,já mám pořád v kapse bužírky ať jsou po ruce.
Normalne to nepouzivam, ale hacky Daiwa jsou v te pĕně balene. Tak mi to bylo lito vyhodit tak jsem to tam dal 😅😅
Odpovědět
Ale buzirka z kablu dobra a hlavne lacina vychytavka. Skoro jak od Ladi Hrusky 😅😅😅😅
Odpovědět
Ale buzirka z kablu dobra a hlavne lacina vychytavka. Skoro jak od Ladi Hrusky![]()
Už se mi taky "povedlo" průhlednou bužírku z jednoho háčku nesundat a potom se divit, že se nedaří po záběru nic zaseknout. :-D
Odpovědět
Kámoši měli nové třpitky,dva plno ryb a třetí pořád nic-taky tam měl průhlednou bužírku.
Odpovědět
Tak jsme na místě. Cesta proběhla celkem bez problémů. Kontrola na vstupu do Dánska (pouze pasy a jestli nejsme přičmoudlí), poté na vstupu do Švédska (ten samý postup), Norsko bez kontrol. Již máme vybaleno, vaříme si večeři a relaxujeme. Opět se ozvu, až se trochu aklimatizujeme. :)
Odpovědět
Aklimatizace probíhá u vaření. Pošli foto. Jelikož Duke smazal návod na smajlíky, tak posílám svého : ??..DDD""!!//((ˇˇ''::??::??::!!"/!"(¨¨((úPp§")''ú%´ˇ=ˇ%12365*-"..-!"§§
To je smajlík usměvavý s tulamorkou v ruce a zpívá : Krásná je zem, krásnější ................................
Rebel je jen jeden.
Odpovědět
Aklimatizace probíhá u vaření. Pošli foto. Jelikož Duke smazal návod na smajlíky, tak posílám svého : ??..DDD““!!//((ˇˇ“::??::??::!!“/!“(¨¨((úPp§“)“ú%´ˇ=ˇ%12365*-„..-!“§§ To je smajlík usměvavý s tulamorkou v ruce a zpívá : Krásná je zem, krásnější ………………………….. Rebel je jen jeden.
No Davide, ty si ale kus. :)
Odpovědět
Krása. Ta zeleň mi připoměla, že bych měl opět posekat. Zítra udělám přepadovku u Zerpa. Snad tam bude.
Odpovědět
Tak jsme na místě. Cesta proběhla celkem bez problémů. Kontrola na vstupu do Dánska (pouze pasy a jestli nejsme přičmoudlí), poté na vstupu do Švédska (ten samý postup), Norsko bez kontrol. Již máme vybaleno, vaříme si večeři a relaxujeme. Opět se ozvu, až se trochu aklimatizujeme.![]()
Super ze vse je ok. Ted sup na vodu at vidime , ze jsou na Smöle ryby .
😅😅😅☺☺☺😊😊😊😊😀😀😀😀😂😂😂😂
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...