Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

• Toto téma obsahuje celkem 1,398 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavel a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,216. až 1,230. (celkem z 1,399)
  • Autor
    PP
    Člen
    (223 odpovědí)

Tak to máš pravdu s tím větrem někdy je to opravdu zrádný. Taky jsem raději opatrnější když se necítím tak do některých míst raději nejedu.

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Ahoj Pavlíku, vítáme doma, doufám že se brzy zastavíš. Těším se na pokec. Teď už odečítám od 70 a těším se na prima partu.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

jigin1: Pavle, loni ty menší mrazáky již po 3 – 4 dnech nestíhaly a to se moc ryb nechytalo. ty 300l ve vedlejší místnosti, to by bylo jiné kafe.:-?

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Ted stíhaly v pohodě a vpřípadě že nebudou stíhat, tak delegát vám pomůže z domražením ve velkých nebo neobsazených mrazácich.taky jsme to vminulosti tak řešili…:-)

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Právě mi na fcb psal kámoš z Grefsnu, že mají počasí super a ryby berou perfektně. Hlavně prý polaci. Psal z mobilu, tak byl stručný 🙁

Máte někdo nějaké přesnější informace?

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Salmon to se dalo čekat,i v minulosti po špatném počasí přišli rybí orgie:-D:-D

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

jigin1 napsal:

Salmon to se dalo čekat,i v minulosti po špatném počasí přišli rybí orgie

Orgie jak orgie. Hlavní je, že počasí se umoudřilo 😛

Škoda, že to nejde trochu spravedlivě rozdělit do všech turnusů:-(

Takhle je to docela loterie při výběru termínu…

PP
    Člen
    (223 odpovědí)

Koukal jsem, že největší vítr tam bude 5 a pořád sluníčko:-D

Není tam s nimi Tomáš, že by podal reference:-D

oportunista
    Člen
    (1 odpovědí)

Kdyš tak pročítám jednotlivé příspěvky, jigine, co ti nabídl Došky, že pomlouváš ty, s kterými jezdíš?

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Milý Oportunisto, nějak jsem se v tvém příspěvku ztratil. Můžeš mi prosím osvětlit co jsem tak asi měl Jiginovi nabídnout a hlavně za co? Děkuji ti za odpověď. :-P:-P:-P

p.s. Navíc jsem si nikde nevšiml, že by Jigin někoho někde pomlouval. Řekl bych, že jeho příspěvky jsou více jak profesionální.

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

oportunista napsal:

Kdyš tak pročítám jednotlivé příspěvky, jigine, co ti nabídl Došky, že pomlouváš ty, s kterými jezdíš?

…………..

Zaujal mne oportunista (kde se náhle vylíh ?) a projel jsem jiginovi příspěvky. Jsou perfektní, profesionální, nikde jsem ovšem nenašel nic, co je mu podsouváno.

Prosím o oportunistické vysvětlení.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Nezaznamenal jsem u Jigina žádné pomluvy. Mám za to, že naopak kdykoliv se ho někdo na něco zeptá vysvětlí a pod. Také jeho přednášky na srazech mají hlavu a patu. Je jen dobře, že se snaží stale něco vylepšovat např. techniku lovu polaků.

Tom-Hitra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Pro Opurtunistu: My to neberem jako pomluvu, Pavel poradil lidem a je u nás spokojený, celá jeho parta si zamluvila další pobyty v Grefsnesvagenu. Navíc Pavel je velmi dobrý mořský rybář a profík v oboru. Dále s Doškym jsme kamarádi. Tomáš

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Já ti Tomáši děkuji za zastání Jigina a vlastně i sebe. :-D:-D Já jsem totiž vůbec nepochopil o co jde. :-|:-| Už to tu nechci pitvat. Jedině, že by k tomu něco přidal Oportunista – jen tak na vysvětlenou. 8-)8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,216. až 1,230. (celkem z 1,399)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...