Hasvik, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Tak to máš pravdu s tím větrem někdy je to opravdu zrádný. Taky jsem raději opatrnější když se necítím tak do některých míst raději nejedu.

Ahoj Pavlíku, vítáme doma, doufám že se brzy zastavíš. Těším se na pokec. Teď už odečítám od 70 a těším se na prima partu.

jigin1: Pavle, loni ty menší mrazáky již po 3 - 4 dnech nestíhaly a to se moc ryb nechytalo. ty 300l ve vedlejší místnosti, to by bylo jiné kafe.:-?

Ted stíhaly v pohodě a vpřípadě že nebudou stíhat, tak delegát vám pomůže z domražením ve velkých nebo neobsazených mrazácich.taky jsme to vminulosti tak řešili...:-)

Právě mi na fcb psal kámoš z Grefsnu, že mají počasí super a ryby berou perfektně. Hlavně prý polaci. Psal z mobilu, tak byl stručný :-(

Máte někdo nějaké přesnější informace?

Salmon to se dalo čekat,i v minulosti po špatném počasí přišli rybí orgie:-D:-D

[citace]jigin1 napsal:

Salmon to se dalo čekat,i v minulosti po špatném počasí přišli rybí orgie[/citace]

Orgie jak orgie. Hlavní je, že počasí se umoudřilo :-P

Škoda, že to nejde trochu spravedlivě rozdělit do všech turnusů:-(

Takhle je to docela loterie při výběru termínu...

Koukal jsem, že největší vítr tam bude 5 a pořád sluníčko:-D

Není tam s nimi Tomáš, že by podal reference:-D

Kdyš tak pročítám jednotlivé příspěvky, jigine, co ti nabídl Došky, že pomlouváš ty, s kterými jezdíš?

Milý Oportunisto, nějak jsem se v tvém příspěvku ztratil. Můžeš mi prosím osvětlit co jsem tak asi měl Jiginovi nabídnout a hlavně za co? Děkuji ti za odpověď. :-P:-P:-P

p.s. Navíc jsem si nikde nevšiml, že by Jigin někoho někde pomlouval. Řekl bych, že jeho příspěvky jsou více jak profesionální.

[citace]oportunista napsal:

Kdyš tak pročítám jednotlivé příspěvky, jigine, co ti nabídl Došky, že pomlouváš ty, s kterými jezdíš?[/citace]

..............

Zaujal mne oportunista (kde se náhle vylíh ?) a projel jsem jiginovi příspěvky. Jsou perfektní, profesionální, nikde jsem ovšem nenašel nic, co je mu podsouváno.

Prosím o oportunistické vysvětlení.

Nezaznamenal jsem u Jigina žádné pomluvy. Mám za to, že naopak kdykoliv se ho někdo na něco zeptá vysvětlí a pod. Také jeho přednášky na srazech mají hlavu a patu. Je jen dobře, že se snaží stale něco vylepšovat např. techniku lovu polaků.

Pro Opurtunistu: My to neberem jako pomluvu, Pavel poradil lidem a je u nás spokojený, celá jeho parta si zamluvila další pobyty v Grefsnesvagenu. Navíc Pavel je velmi dobrý mořský rybář a profík v oboru. Dále s Doškym jsme kamarádi. Tomáš

Já ti Tomáši děkuji za zastání Jigina a vlastně i sebe. :-D:-D Já jsem totiž vůbec nepochopil o co jde. :-|:-| Už to tu nechci pitvat. Jedině, že by k tomu něco přidal Oportunista - jen tak na vysvětlenou. 8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno