Pokud máte někdo chuť si zkrátit chvíle čekání na svůj odjezd do Norska, zveřejnil jsem celý film z naší loňské podzimní rybařiny na Dolmoya.
" target="_blank">Soroya - květen 2013
" target="_blank">SOROYA - květen 2014
[citace]zok napsal:
To husky 19: jestli si půjčuješ z Karavany Liberec, AstraCar mohu jen doporučit. Osobní zkušenost, co slíbili to dodrželi.[/citace]
Mám ho od AutoPartner PLUS. Zatím jsem od nich nic neměl, ale jednání se jeví jako velmi korektní.
Odpovědět
To mara45:-) omlouvám se, nevím kam jsem koukal.
Odpovědět
Piva: To víš, Mára je bývalý pionýr, takže opdpověď "Vždy připraven" u něj stále platí. Vždy a na všechno, že jo Marku. :-D:-D:-D
Odpovědět
Jsem trochu mimo vlákno, ale potřebuji poradit kamarádům, co jedou s Edenem na Hitru.Kde je vlastně ten jejich kemp, abych se podíval do map a někam je nasměroval na ryby.Oni jedou moře poprvé a sám dobře vím, že první zkušenosti jsou rozhodující pro budoucí směrování jestli ano, nebo ne mořský rybolov.
Přečetl jsem pár článků, že je to cca 1/2 hod k Honzovi na Dolmoy.
Já jsem pročítal i stránky Edenu, ale ty jejich mapy jsou dost nepřesné, takže budu rád za jakoukoliv radu, abych potom mohl klukům přetlumočit.
Díky
Odpovědět
Odpovědět
To Venas.
Asi jsi poslal nějakou chybku, mě to zobrazlilo místo pod MO i Rana, nad Namsosem.To asi není to ořechové:-D:-D:-D
Odpovědět
Pověsil jsem na první stranu tohoto vlákna další film. Tentokrát ze Solvagu - podzim 2009. Je to lokalita poblíž Stavangeru. Jezdíme tam někdy i v této době, neboť je tam skvělé ubytování a servis.
Odpovědět
Jirko pekné /2009/,zaujímavé kutriky,pekné ubytovanie.Druhá polovica filmu- horšia kvalita?
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Jirko pekné /2009/,zaujímavé kutriky,pekné ubytovanie.Druhá polovica filmu- horšia kvalita? [/citace]
Kvalita by měla být stejná. Prověřuji to i na YouTube a tam se to zdá také stejné. Zkus to znova natáhnout. Je pravda, že někdy v druhé polovině filmu, když jsem ho umisťoval na YouTube mi v noci PC udělal aktualizaci a sám se restartoval. Dopoledne potom umístil zbytek. Ale já to opravdu nepozoruji. :-|:-|
Odpovědět
Máš pravdu.Okolo 47 min.som to pozoroval,ale teraz je to O.K.
Aká bola kvalita mníkov -červy. Ja som na Bakkane vyhadzoval celé ryby-mníky. Na Vikne mníky neboli,tresky červavé vnútornosti.
Odpovědět
to husky : dost dobrý, zase jsem se pokochal,líbilo se mi to, ještě bude nějaký přídavek ?:-?
Odpovědět
To husky19:-) děkuji za další film..jen musím počkat než malá zabere a hurá na to..už se těším:-)
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Máš pravdu.Okolo 47 min.som to pozoroval,ale teraz je to O.K.
Aká bola kvalita mníkov -červy. Ja som na Bakkane vyhadzoval celé ryby-mníky. Na Vikne mníky neboli,tresky červavé vnútornosti.[/citace]
Tady byli mníci v pohodě a bez červů. Dokonce i játra jsem zavařoval. Byla naprosto čistá.
Odpovědět
[citace]janek.su napsal:
to husky : dost dobrý, zase jsem se pokochal,líbilo se mi to, ještě bude nějaký přídavek ?[/citace]
;-);-) Jasně, ještě něco připravím. Snad o víkendu. ;-);-);-)
Odpovědět
Tak už nahrávám film ROAN 2011. Ráno tam bude. 8-)
Odpovědět