Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

HITRA – Dolmoya podzim 2012

Pokud máte někdo chuť si zkrátit chvíle čekání na svůj odjezd do Norska, zveřejnil jsem celý film z naší loňské podzimní rybařiny na Dolmoya.

" target="_blank">Dolmoya - podzim 2012

" target="_blank">Dolmoya - podzim 2010

" target="_blank">Solvag - podzim 2009

" target="_blank">Roan - květen 2011

" target="_blank">Fister - podzim 2008

" target="_blank">Hitra - jaro 2010

" target="_blank">Soroya - květen 2013

" target="_blank">SOROYA - květen 2014

0
Odpovědět

Jaké "obtežování". Myslím,že aj ten Norek-nováčik-si rád pozrie v reále rybolov na mori.Ja tiež a nepozerám to pre tie buchty.

to husky : já se také přikláním ke zveřejnění, docela mě to nabuzuje,je to "koukavé" a mám to ještě za 98, snad to vydržím.

No jistě, davej to sem všechno, na dobrou noc je to paráda.

Jen potom nějak nemůžu usnout, ale to nevadí..:-D8-)

Dobrá chlapci, překompiluji další snímek a pověsím ho sem. Trvá to ale dlouho a zítra jedu na celý den do Liberce. Na podzim máme domluvené auto od Nakiho, ale na jaro na Soroyu si půjčujeme obytné auto v Liberci a tak se na něj jedeme podívat. Musíme si ujasnit jak zabalit.

Tak slibuji nejpozději o víkendu. :-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal: Dobrá chlapci, překompiluji další snímek a pověsím ho sem. Trvá to ale dlouho a zítra jedu na celý den do Liberce. Na podzim máme domluvené auto od Nakiho, ale na jaro na Soroyu si půjčujeme obytné auto v Liberci a tak se na něj jedeme podívat. Musíme si ujasnit jak zabalit.

Tak slibuji nejpozději o víkendu. [/citace]

Tak to je paráda. Ještě že to Mifak rozjel s tim videem, jinak by jsme o hodně přišli. Tímto i jemu děkuju.

To husky 19 : Chcem pochváliť obe videa a zároveň sa chcem opýtať - oproti vášmu mólu vidím žeriavy (jeřáby ) a kúsok nalevo kemp . Mal by to byť Dolmsundet ...Vy ste chodili vpravo pod mostom Hitra - Dolmoya a smer Titran ...alebo sa mýlim . Ešte raz - pekné pokoukáníčko.

[citace]dub napsal:

To husky 19 : Chcem pochváliť obe videa a zároveň sa chcem opýtať - oproti vášmu mólu vidím žeriavy (jeřáby ) a kúsok nalevo kemp . Mal by to byť Dolmsundet ...Vy ste chodili vpravo pod mostom Hitra - Dolmoya a smer Titran ...alebo sa mýlim . Ešte raz - pekné pokoukáníčko.[/citace]

Děkuji. A máš naprostou pravdu. Jméno kempu sice neznám, ale v tom roce jsme jezdili takřka výhradně směrem pod most Hitra - Dolmoya a na konci Dolmoya kolem sádek do Froyafjordu. ;-)

[citace]husky19 napsal: Dobrá chlapci, překompiluji další snímek a pověsím ho sem. Trvá to ale dlouho a zítra jedu na celý den do Liberce. Na podzim máme domluvené auto od Nakiho, ale na jaro na Soroyu si půjčujeme obytné auto v Liberci a tak se na něj jedeme podívat. Musíme si ujasnit jak zabalit.

Tak slibuji nejpozději o víkendu. [/citace]

Máš nějaký zkušenosti s obytným autem, v létě se s ním také chystáme na Soroyu a nevím co od toho čekat.

Díky

To husky 19 : vďaka tvojim videám som sa tam trochu zorientoval . Je ro kemp Dolmsundet . Jazdí sa tam s ck Eden . Kamoš tam ide už 27. 3. Ja idem 20. 4. a potom tam nastane invázia . P. kulik s partiou - p. kim s partiou - Zerp - Mára - a neviem aké ďalšie legendy . Stretnúť sa tam tak zo všetkými ....;-) My sme jazdili z vášho pohladu dolava von , popri tyčiach smer Inntian...Pekný večer.

Ano, jsi zorientován přesně. Také jsme jezdili doleva a za 3 tužky na placku na kelery :-D

Také jsem tam byl na konci března a jednu noc se nám dokonce udělal kolem lodí ledový škraloup. Chvíli jsem si připadal jako "ledoborec". :-D:-D:-D

To husky : Tou plackou asi myslíš Tirevet - fajn flek , ale už ťa nebudem zdržiavať. Hodne zdaru.

Ano, Tirevet, A mne nezdržuješ. Já si s dobrými lidmi rád pokecám. ;-)

;-)

To husky 19: jestli si půjčuješ z Karavany Liberec, AstraCar mohu jen doporučit. Osobní zkušenost, co slíbili to dodrželi.

to piva:to o tom balení na poslední chvíli,psal Venas.Já mám zbaleno už od loňska...:-D

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.