Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Dolmoy, Froya a střední Norsko 2019

• Toto téma obsahuje celkem 129 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 130)
  • Autor
    peto166
    Účastník
    (49 odpovědí)

Krásné úlovky z Hitry. Keleři, tresky, štikozubci.

super, ze uz nabehli stikozubci. zajtra vecer odchadzame na hitru. v ktorej casti hitry a na akych hlbkach ste ich pochytali, ak to nie je tajomstvo?

peto166
    Účastník
    (49 odpovědí)

konecne krajsia ryba na stredne norsko. chytena medzi hitrou a dolmoyou na 115m na dne na montaz na lenga podla videonavodu honza dufeka.

honzo, velka vdaka, za vsetky tvoje rady.

peto166
    Účastník
    (49 odpovědí)

stukozubci sa nam uspesne vyhybaju. na miestach, kde sme ich chytali minuly rok, sa nam vesaju len male zraloky a mieniky. ale mali sme skoro nulovy drift.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

stukozubci sa nam uspesne vyhybaju. na miestach, kde sme ich chytali minuly rok, sa nam vesaju len male zraloky a mieniky. ale mali sme skoro nulovy drift.

Kde zkoušíte chytat štikozubce? Na “37” nad Inttianem?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Kolem “37” nad Inttianem ..Ale letos je to mega zasíťované bojema a sítěma, long lajnama…A hlavně se tam začalo ukrutně váznout…I z tohoto důvodu jsem tam já osobně přestal jezdit..Kvůli vázkám a hlavně kvůli nestálému slalomu mezi loděmi..30 -40 lodí na jednom fleku o rozloze dvou fotbalových hřišť….:(

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Kolem „37“ nad Inttianem ..Ale letos je to mega zasíťované bojema a sítěma, long lajnama…A hlavně se tam začalo ukrutně váznout…I z tohoto důvodu jsem tam já osobně přestal jezdit..Kvůli vázkám a hlavně kvůli nestálému slalomu mezi loděmi..30 -40 lodí na jednom fleku o rozloze dvou fotbalových hřišť….:(

Tak to mě netěší :-(. V pátek nás tam Honzo máš a na štikáče jsme se těšili, ale snad se najde nějaké místečko, kde se dá ještě chytat v pohodě. Loni jsme na 37 měli taky dost vázek – zřejmě od zbytků sítí, ale ještě se to dalo…

Jak to vypadá na cestě? Jedeme Praha, Puttgarden, Kodaň, Helsingborg, Oslo, pak E6 a odbočka na E3 na Elverum….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…ale ostatní jde, neboj, našel jsem pěkné nové polakové místa…včera večer o půlnoci polaci masakrovali mini makrelky a smáčky u hladiny…16 polaků, 2 metrové dorše, 1 metrový keler…filetování do čtyř do rána..:(

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

,,stylový červencový kulich…a stylový ryby ze včerejšího večera

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..kluci ze Švédska si včera pěkně zapolakovali…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..a český kluci zaštikounovali..

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..a my zahoubovali

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Potvrzuji ulovení mníka 183 cm na Edenu jedním kolegou z turnusu. Bohužel nebyla dostatečně nosná váha, takže jen odhad 35 – 40 kg. Fotka večer z filetárny.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Přidávám foto vývoje úlovků. Ráno po ulovení onoho velkého mníka přijely dvě lodě z 37ky s úlovkem štikozubců, při tom přivezli mníka cca 146 cm. Byli nadšení, že mají asi nej rybu turnusu. Bohužel jejich nadšení rychle pohaslo když byli odkázáni na onen přehled.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…pár bednofotek od švéďáků ze dneška..

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

co je to za rybu v pravém horním rohu? to je taky mník????

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 130)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Dolmoy, Froya a střední Norsko 2019

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...