Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Krásné úlovky z Hitry. Keleři, tresky, štikozubci.
super, ze uz nabehli stikozubci. zajtra vecer odchadzame na hitru. v ktorej casti hitry a na akych hlbkach ste ich pochytali, ak to nie je tajomstvo?
Odpovědět
konecne krajsia ryba na stredne norsko. chytena medzi hitrou a dolmoyou na 115m na dne na montaz na lenga podla videonavodu honza dufeka.
honzo, velka vdaka, za vsetky tvoje rady.
Odpovědět
stukozubci sa nam uspesne vyhybaju. na miestach, kde sme ich chytali minuly rok, sa nam vesaju len male zraloky a mieniky. ale mali sme skoro nulovy drift.
Odpovědět
stukozubci sa nam uspesne vyhybaju. na miestach, kde sme ich chytali minuly rok, sa nam vesaju len male zraloky a mieniky. ale mali sme skoro nulovy drift.
Kde zkoušíte chytat štikozubce? Na "37" nad Inttianem?
Odpovědět
Kolem "37" nad Inttianem ..Ale letos je to mega zasíťované bojema a sítěma, long lajnama...A hlavně se tam začalo ukrutně váznout...I z tohoto důvodu jsem tam já osobně přestal jezdit..Kvůli vázkám a hlavně kvůli nestálému slalomu mezi loděmi..30 -40 lodí na jednom fleku o rozloze dvou fotbalových hřišť....:(
Odpovědět
Kolem „37“ nad Inttianem ..Ale letos je to mega zasíťované bojema a sítěma, long lajnama…A hlavně se tam začalo ukrutně váznout…I z tohoto důvodu jsem tam já osobně přestal jezdit..Kvůli vázkám a hlavně kvůli nestálému slalomu mezi loděmi..30 -40 lodí na jednom fleku o rozloze dvou fotbalových hřišť….:(
Tak to mě netěší :-(. V pátek nás tam Honzo máš a na štikáče jsme se těšili, ale snad se najde nějaké místečko, kde se dá ještě chytat v pohodě. Loni jsme na 37 měli taky dost vázek - zřejmě od zbytků sítí, ale ještě se to dalo...
Jak to vypadá na cestě? Jedeme Praha, Puttgarden, Kodaň, Helsingborg, Oslo, pak E6 a odbočka na E3 na Elverum….
Odpovědět
...ale ostatní jde, neboj, našel jsem pěkné nové polakové místa...včera večer o půlnoci polaci masakrovali mini makrelky a smáčky u hladiny...16 polaků, 2 metrové dorše, 1 metrový keler...filetování do čtyř do rána..:(
Odpovědět
,,stylový červencový kulich...a stylový ryby ze včerejšího večera
Odpovědět
Potvrzuji ulovení mníka 183 cm na Edenu jedním kolegou z turnusu. Bohužel nebyla dostatečně nosná váha, takže jen odhad 35 - 40 kg. Fotka večer z filetárny.
Odpovědět
Přidávám foto vývoje úlovků. Ráno po ulovení onoho velkého mníka přijely dvě lodě z 37ky s úlovkem štikozubců, při tom přivezli mníka cca 146 cm. Byli nadšení, že mají asi nej rybu turnusu. Bohužel jejich nadšení rychle pohaslo když byli odkázáni na onen přehled.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...