Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
ten prut vyzera fakt dobre na stukozubce. fascinuje ma, ako dokaze skoro metrova ryba v 80m hlbke "drbat" do nastrahy jemne ako 20cm ostriez. ta jemna spicka sa tam fakt zide.
my sme v septembri mali taky drift, ze sme pouzivali 2 x 450g pilker (vacsie sme nemali), aby sme sa dostali na dno. napriek nemotornej kope olova to stukozubci dokazali jemne ocucavat, ako na zavodnu plavacku.
Odpovědět
Krásně opálená chaluhačka. Na kolika metrech jsou tak krásný ryby? Nejsou moc červavé?
Odpovědět
Já tresky pouštím a beru si jen polaky a když se podaří halibut. Jinak byla na pěti metrech před hranou do patnácti metrů.
Odpovědět
poslední den se našim hostům vyvedl, nachytáno už měli tak si jeli zamníkovat..nej 140cm/18kg.
Odpovědět
Poslední dny nám nepříjemně foukalo, ale chytat šlo. Mezi úlovky dominovala treska tmavá (keller) v pěkných velikostech 60-80cm. Na pískovýh plotnách u Sistrandy a mezi Uttianem a Inttianem jdou nachytat tresky obecné, tam se splete rád i halibut. Včera se mezi úlovky objevil i mořský ďas 9kg.
Odpovědět
nej rybky z uplynulého týdne: halibut 11kg, obecňačka 16kg, mník 19kg a můj mníček 12kg...a spousty pěkných kelerů 70-80cm, chytilo se i několik polaků přes osmdesát, mezi Inttianem a Uttianem povícero metrových obecných...
Odpovědět
Počasí jako na houpačce, ale ryby berou, když zrovna nefučí.
Odpovědět
Kde ve stř. Norsku ulovili takovou obludu? Opravdu nevídaná ryba v této oblasti!
Odpovědět
Kde ve stř. Norsku ulovili takovou obludu? Opravdu nevídaná ryba v této oblasti!
Bylo to v oblasti Donna, kousek od Mo i Rana.
Odpovědět