Hasvik, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Hitra, Dolmoy, Froya a střední Norsko 2019

Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...

Odpovědět

ten prut vyzera fakt dobre na stukozubce. fascinuje ma, ako dokaze skoro metrova ryba v 80m hlbke "drbat" do nastrahy jemne ako 20cm ostriez. ta jemna spicka sa tam fakt zide.

my sme v septembri mali taky drift, ze sme pouzivali 2 x 450g pilker (vacsie sme nemali), aby sme sa dostali na dno. napriek nemotornej kope olova to stukozubci dokazali jemne ocucavat, ako na zavodnu plavacku.

I treska se povede při chytání polaků

Krásně opálená chaluhačka. Na kolika metrech jsou tak krásný ryby? Nejsou moc červavé?

Já tresky pouštím a beru si jen polaky a když se podaří halibut. Jinak byla na pěti metrech před hranou do patnácti metrů.

I hvězdice se povede 😊

poslední den se našim hostům vyvedl, nachytáno už měli tak si jeli zamníkovat..nej 140cm/18kg.

Poslední dny nám nepří­jemně foukalo, ale chytat šlo. Mezi úlovky dominovala treska tmavá (keller) v pěkných velikostech 60-80cm. Na pískovýh plotnách u Sistrandy a mezi Uttianem a Inttianem jdou nachytat tresky obecné, tam se splete rád i halibut. Včera se mezi úlovky objevil i mořský  ďas 9kg.

nej rybky z uplynulého týdne: halibut 11kg, obecňačka 16kg, mník 19kg a můj mníček 12kg...a spousty pěkných kelerů 70-80cm, chytilo se i několik polaků přes osmdesát, mezi Inttianem a Uttianem povícero metrových obecných...

Po pomlce zase něco málo z Hitry

Kvenvaer, přívlač kolem pobřeží treskám svědčí.

Počasí jako na houpačce, ale ryby berou, když zrovna nefučí.

Krásnou tresku ulovil ve stř. Norsku kamarád Vilko.

Kde ve stř. Norsku ulovili takovou obludu? Opravdu nevídaná ryba v této oblasti!

a zase pár fotek z ufoukaného týdne...

Kde ve stř. Norsku ulovili takovou obludu? Opravdu nevídaná ryba v této oblasti!

Bylo to v oblasti Donna, kousek od Mo i Rana.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.