Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
honzo, ako sa chytaju ti morski dasi? nam sa podarili len 2x medzi hitrou a dolmoyou nahodne pri polakovani v 8-10m hlbke.
Odpovědět
..po delší době zase na hloubce a 150cm/16kg..krátký sestřih zdolávačky máme na fb nebo u nás..:)
Odpovědět
honzo, ako sa chytaju ti morski dasi? nam sa podarili len 2x medzi hitrou a dolmoyou nahodne pri polakovani v 8-10m hlbke.
Ďas je vždy dílo velké náhody. Chce to pilkr a pěkně oťukávat dno. Na tuto rybu se nedá specializovat. Vyhledává se na písčitých plotnách, v hloubách 30-100m. Někdy už i na 20m. Já jsem svého největšího ulovil ve sloupci 25m nade dnem na přívlač.
Odpovědět
sim, tych nasich by ten tvoj zozral na supu obidvoch a este by ostal hladny. 🤣 paradna ryba.
Odpovědět
Hitra, treska 13kg přívlač na 50m, 80g hlava + 15cm červený ryper.
Odpovědět
...taky přídám pár "hnusno" fotek do placu...Padesát odstínů polaků od Inttianu..hihihihi..:) :) :)
Odpovědět
2 Honza: I takové fotky k Norsku prostě patří. Na chytit a pusť tam nikdo nejede. Každý si chce takovou čerstvou rybu přivést domů. Per to sem hlava, nehlava.
Odpovědět
Peru to sem....:) Včerejší standartní úlovek...skoro všechny lodě přijeli s pěknými kelery, ale i velkými obeckami..já byl mníkovat a jen 112 a 115cm tkaničky...
Odpovědět
..a zase pár zdokumentovaných úlovků...skoro dvouapůl kilový okouník, polak 88cm, a muj odpolední dorš 10kg..a rybářská rodinka..
Odpovědět
...jo to zas byla večerní jíííííííííííííííííízda na "Podkově"..!!!!!!!!!!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...