Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra, Dolmoy, Froya a střední Norsko 2019

Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...

Odpovědět

Zatím nám počasí přálo, byli i 20 stupňové norské "vedra", my jsme oživovali kemp, dávali lodě na vodu a sem tam i vyjeli, sezona se už rozběhla...Zatím mám největšího mníka 165cm/25,5kg, přišel zrovna když jsme s Rybina Hradec Králové točili film o lovu mníků, tak se máte na co těšit...Jinak je spoustu kelerů, polaci se rozjíždějí, sem tam první halík, mníčků kolem metru na 90tce přehršel...výcuc fotek uplynulých týdnů vám posílám....

ahoj honza. minuly rok sme boli na hitre koncom septembra a rit nam zachranovali stukozubci. predtym sme chodievali v juni a o stukozubca sme nezavadili.

tento rok ideme  od polovice jula. kedy sa v okoli hitry zvyknu objavovat stukozubce? a kedy tam zacinaju rast huby?

Na štikáče je červen brzy...přelom července a srpna je tady asi nejlepší na štikozubce...Houby rostou jak kdy..někdy dřív , někdy později, jak zaprší..ale konec srpna až začátek září..

Dneska byla mlha, déšť a kosa..Ale bezvětří a parádní drift...mníkům to šlo, ale jen největší kolem deseti kg...video ze zdolávačky mi sem nejde dát, tak bude na youtube a u nás na fb a webu …….. Ave..:)

dakujem za vycerpavajucu odpoved.

najviac ma pobavilo "jak zaprší". zo svojich cca 5 navstev norska som mal pocit, ze jedina istota je , ze zaprsi :-)

Zdravim na Hitru a okolí. Odjíždíme na Hitru za 18 dní, tak uvítám každou informaci. Co ryby, kde, na co a jaké. Děkuji Slabi.

Ryby jsou ale hluboko oproti létu. dnes jsem při mníkování vybrousil devadesátku polaka ze 115 metrů na maso..pěkný dorši brousej mezi kelírkama. Kelerů a pěkných je plná voda ale od 40 metrů až po 100 a více..mělčiny zatím prázdné...nové video z testovačky nových prutů Icefish a zdolávačka lenga opět na fb nebo u nás. Sestříhám z toho nějaké fotky a přilepím je sem..

https://www.youtube.com/watch?v=rExs7NhlWjQ&feature=youtu.be

odkaz na dnešní video..

Ahoj Honzo.Nemôže sa stať,že sa pretočí diel s očkami a nebude v rovine s navijákom? Všimol som si,že pri zdolávani ryby držíš prut dosť bokom,a vtedy to má tendenciu stočiť diely.

Nikdy se mi to nestalo..viděl jsem pruty kde očka byli postupně vyoseny tak že od navijáku až po špici končili s rozdílem 90 stupňů, asi si nechám takhle jeden JigStick převázat.

Zdravím, ve středu odjíždíme směr Hitra, jaký je momentální stav ? Co jsem zaznamenal výše, tak ani nemá cenu tahat věci na lehkou přívlač :) Díky za info.

Taky si myslím, že teď to na mělčinách ještě nebude najeté. Co píše Děda z Bakanu, tak na mělčinách je to zatím slabota.

Těžší hlavy a i s přívlačákem do 40 metrů na pohodu. My tak chytali převážně i loni a krásná rybačka. Letos tam jedeme poprvé první turnus od Edenu, tak uvidíme jak to bude kousat. Jinak "mníčci" v Honzovo podání opět nezklamali.

Zdravím z Dolmoy. Polaci se dají chytit už i na mělčinách 😊

Honzo krása a na to tvoje jemné nádobíčko, úžasné.

1 2 3 4 5 6 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!