Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 80)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

To už jsou pěkný ryby.

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Při dnešním rozfoukaném dni jsem si vzpomněl na hosta, který mi poslal fotečku s jeho krásným pstruhem uloveným na jezeru, které je od našeho kempu vzdáleno jen pár kilometrů. Nádherná a zdravá ryba, která má navíc i krásné barvy. U procházky kolem jezera narazil i na losa, ale toho si prý fotit netroufl, jen se modlil, ať v klidu odkráčí, když byl jen pár metrů od něj. Ona ta pstruhařina tady má taky něco do sebe, né že ne!

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Petrův zdar přátelé, opět posílám nějaké ty fotečky od hostů. Dnes se nám krásně rozsvítilo sluníčko. Pocitová teplota je určitě přes dvacet stupňů, jelikož jsem celý den dělal venku v tričku. Snad počasí bude mít tendenci se držet v aktuálním stavu a nikoliv zhoršovat či neustále střídat, tak jak tomu v Norsku běžně bývá. Užijte si zbytek víkendu, hezký den ahoj!

Sniza
    Účastník
    (31 odpovědí)

Hezká torpéda tam lovíte. Ta zubatá rybka focená mezi prsty rybáře je malá kočička? Přeji všem hodně podobných úlovků!

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Hezká torpéda tam lovíte. Ta zubatá rybka focená mezi prsty rybáře je malá kočička? Přeji všem hodně podobných úlovků!

Ahoj, jojo ta zubatá je kočka. 🙂 Díky a nápodobně.

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Přeji pěknou sobotu přátelé, kluci už měli dávno odchytané limity a tak jsem jim řekl, ať jedou s nástražkami nebo masem vyzkoušet nějakou tu raritku. Ihned potom co jsem to dořekl, tak vyrazili a lehce po půl noci skutečně dovezli nádherného ďasa mořského. Krásná tečka na závěr jejich pobytu a ještě jednou jim gratuluji!

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Petrův zdar přátelé, tak opět posílám nějaký ten reportík a nové fotečky. Počasí se často střídá, tedy především vítr a tak se chvíli chytají ryby na otevřeném moři a pobřežním šelfu a chvíli zase ve fjordech, kde se posádky schovávají před větrem. Už se chytla také nějaká ta makrela, což je výborné znamení. Dnes se nám mírně rozfoukalo a tak posádky nabírají síly do dalšího rybolovu, nic méně asi je vytáhnu na pstruhy, jelikož sem nepřijely odpočívat, ale makat, no ne? (To samozřejmě berte s nadsázkou). 🙂 Pěkný den, ahoj.

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Petrův zdar přátelé, posledních pár dní panuje krásné, ustálené a slunečné počasí bez větru, navíc ryby berou o sto šest. Dle předpovědi se má ovšem počasí v následujících dnech změnit a tak se můžeme bohužel těšit na nestálé počasí, jeho výkyvy a pochopitelně i výkyvy rybího chování. Alespoň to budeme mít o něco složitější a zase se něčemu novému přiučíme. Tak ať vám to jezdí, hezký den!

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Ani nevím kde ten Hasvag je, ale ryby tam lovíte pěkný. No musím mrknout do mapy co kdyby náhodou.

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Dva dny se zpožděním ale přece jen přidávám video, kdy s přílivem makrel, smáčků, sleďů a dalších drobných rybek přijíždí i pěkní polaci, keleři a další druhy ryb přímo do našeho přístavu. Odteď v nepříznivém počasí bude možné každý den nachytat pohodlně bednu ryb i z mola a to například na spláveček nebo na feeder, ať to není pořád jen o přívlači. Nikomu se ovšem po tom nářezu na moři nechce a já se nedivím.

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Ahoj přátelé, tak ke mně dorazil Tomáš s Rejžou a dáváme tomu pořádně na prdel. Ryby berou doslova všude. Když fouká, chytají se makrely na hod z mola, když je hezky, jede se na šelf na veliké kelery, polaky i další druhy ryb. Máme pro vás natočeného spoustu materiálu, ke střihu se pravděpodobně dostanu až v zimě, ale už teď vám mohu slíbit, že se máte na co těšit. Ve dvou rozfoukaných dnech jsem dokonce vyhlásil soutěž v lovu makrel, které se zúčastnila většina posádek, pochopitelně jsme to s Rejžou zdokumentovali a rovněž z toho vznikne nějaké to samostatné video.

Pepek Blahu
    Účastník
    (30 odpovědí)

Čus, ryby luxusní. Na co ty keleři nejvíc šli, na Zoomy?

Hasvagcamp
    Účastník
    (120 odpovědí)

Opět přidávám nějaké ty fotečky a kopíruji a přeposílám od Toma textík, jelikož nemám co dodat:
    Ahoj, čau, petrův zdar, čím jen začít a jak to říct. Rejža Dan během výměny baterky u kamery nám všem druhým náhozem ukázal, jak se chytají metrový polaci. Neustále se chytají bombastičtí keleři a taktéž nádherné makrely z mola. Točíme a točíme video, které chystáme, bude obrovská pecka, taktéž Zdenda v zimním období pro vás nachystá samostatné díly do detailu zaměřené na jednotlivé druhy ryb. Později se zase ohlásíme, ahoj!

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Zdendo, díky za reporty. Nádherný fotky i ryby.  Sleduji, že používáte nějaké jiné nástrahy než Zoomy. To jsou rypery tak 17cm? Berou je i polaci?

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj Zdeňku,

krásné reporty a ryby, už se Vám tam někdy podařil ulovit nějaký štíkáč ?

Nemáte nikdo jiný zkušenosti s oblastmi lovu těchto ryb , dle mých informací se štíkáči loví jen v oblasti okolo Kristiansundu?

Dík

David

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 80)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...