Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › HasvagCamp 2019
- Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hasvagcamp a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#309145 25.5.2019 v 19:05
To už jsou pěkný ryby.
#309395 29.5.2019 v 14:05Při dnešním rozfoukaném dni jsem si vzpomněl na hosta, který mi poslal fotečku s jeho krásným pstruhem uloveným na jezeru, které je od našeho kempu vzdáleno jen pár kilometrů. Nádherná a zdravá ryba, která má navíc i krásné barvy. U procházky kolem jezera narazil i na losa, ale toho si prý fotit netroufl, jen se modlil, ať v klidu odkráčí, když byl jen pár metrů od něj. Ona ta pstruhařina tady má taky něco do sebe, né že ne!
#309647 2.6.2019 v 15:29Petrův zdar přátelé, opět posílám nějaké ty fotečky od hostů. Dnes se nám krásně rozsvítilo sluníčko. Pocitová teplota je určitě přes dvacet stupňů, jelikož jsem celý den dělal venku v tričku. Snad počasí bude mít tendenci se držet v aktuálním stavu a nikoliv zhoršovat či neustále střídat, tak jak tomu v Norsku běžně bývá. Užijte si zbytek víkendu, hezký den ahoj!
#309663 3.6.2019 v 7:03Hezká torpéda tam lovíte. Ta zubatá rybka focená mezi prsty rybáře je malá kočička? Přeji všem hodně podobných úlovků!
#309680 3.6.2019 v 9:30Hezká torpéda tam lovíte. Ta zubatá rybka focená mezi prsty rybáře je malá kočička? Přeji všem hodně podobných úlovků!
Ahoj, jojo ta zubatá je kočka. 🙂 Díky a nápodobně.
#310030 8.6.2019 v 16:14Přeji pěknou sobotu přátelé, kluci už měli dávno odchytané limity a tak jsem jim řekl, ať jedou s nástražkami nebo masem vyzkoušet nějakou tu raritku. Ihned potom co jsem to dořekl, tak vyrazili a lehce po půl noci skutečně dovezli nádherného ďasa mořského. Krásná tečka na závěr jejich pobytu a ještě jednou jim gratuluji!
#310284 13.6.2019 v 11:27Petrův zdar přátelé, tak opět posílám nějaký ten reportík a nové fotečky. Počasí se často střídá, tedy především vítr a tak se chvíli chytají ryby na otevřeném moři a pobřežním šelfu a chvíli zase ve fjordech, kde se posádky schovávají před větrem. Už se chytla také nějaká ta makrela, což je výborné znamení. Dnes se nám mírně rozfoukalo a tak posádky nabírají síly do dalšího rybolovu, nic méně asi je vytáhnu na pstruhy, jelikož sem nepřijely odpočívat, ale makat, no ne? (To samozřejmě berte s nadsázkou). 🙂 Pěkný den, ahoj.
#310714 19.6.2019 v 18:44Petrův zdar přátelé, posledních pár dní panuje krásné, ustálené a slunečné počasí bez větru, navíc ryby berou o sto šest. Dle předpovědi se má ovšem počasí v následujících dnech změnit a tak se můžeme bohužel těšit na nestálé počasí, jeho výkyvy a pochopitelně i výkyvy rybího chování. Alespoň to budeme mít o něco složitější a zase se něčemu novému přiučíme. Tak ať vám to jezdí, hezký den!
#310723 19.6.2019 v 21:17Ani nevím kde ten Hasvag je, ale ryby tam lovíte pěkný. No musím mrknout do mapy co kdyby náhodou.
#310845 22.6.2019 v 15:25Dva dny se zpožděním ale přece jen přidávám video, kdy s přílivem makrel, smáčků, sleďů a dalších drobných rybek přijíždí i pěkní polaci, keleři a další druhy ryb přímo do našeho přístavu. Odteď v nepříznivém počasí bude možné každý den nachytat pohodlně bednu ryb i z mola a to například na spláveček nebo na feeder, ať to není pořád jen o přívlači. Nikomu se ovšem po tom nářezu na moři nechce a já se nedivím.
#310970 25.6.2019 v 19:20Ahoj přátelé, tak ke mně dorazil Tomáš s Rejžou a dáváme tomu pořádně na prdel. Ryby berou doslova všude. Když fouká, chytají se makrely na hod z mola, když je hezky, jede se na šelf na veliké kelery, polaky i další druhy ryb. Máme pro vás natočeného spoustu materiálu, ke střihu se pravděpodobně dostanu až v zimě, ale už teď vám mohu slíbit, že se máte na co těšit. Ve dvou rozfoukaných dnech jsem dokonce vyhlásil soutěž v lovu makrel, které se zúčastnila většina posádek, pochopitelně jsme to s Rejžou zdokumentovali a rovněž z toho vznikne nějaké to samostatné video.
#310987 26.6.2019 v 6:19Čus, ryby luxusní. Na co ty keleři nejvíc šli, na Zoomy?
#311029 26.6.2019 v 22:08Opět přidávám nějaké ty fotečky a kopíruji a přeposílám od Toma textík, jelikož nemám co dodat:
Ahoj, čau, petrův zdar, čím jen začít a jak to říct. Rejža Dan během výměny baterky u kamery nám všem druhým náhozem ukázal, jak se chytají metrový polaci. Neustále se chytají bombastičtí keleři a taktéž nádherné makrely z mola. Točíme a točíme video, které chystáme, bude obrovská pecka, taktéž Zdenda v zimním období pro vás nachystá samostatné díly do detailu zaměřené na jednotlivé druhy ryb. Později se zase ohlásíme, ahoj!#311047 27.6.2019 v 10:26Zdendo, díky za reporty. Nádherný fotky i ryby. Sleduji, že používáte nějaké jiné nástrahy než Zoomy. To jsou rypery tak 17cm? Berou je i polaci?
#311052 27.6.2019 v 12:08Ahoj Zdeňku,
krásné reporty a ryby, už se Vám tam někdy podařil ulovit nějaký štíkáč ?
Nemáte nikdo jiný zkušenosti s oblastmi lovu těchto ryb , dle mých informací se štíkáči loví jen v oblasti okolo Kristiansundu?
Dík
David
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › HasvagCamp 2019