Vážení kolegové mořského rybolovu, uvolnilo se několik míst na rybolov s CA HITRA, která nabízíme se slevou. Volná místa naleznete v aktualitách na našich stránkách www.cahitra.cz , nebo nás kontaktujte na tel. čísle 777 587 491
Vážení kolegové mořského rybolovu, uvolnilo se několik míst na rybolov s CA HITRA, která nabízíme se slevou. Volná místa naleznete v aktualitách na našich stránkách www.cahitra.cz , nebo nás kontaktujte na tel. čísle 777 587 491
Tak snad se mi povede přidat nějaký foto. Zatim sem na to nepřišel, 🤷. A další je, jestli se dostanem na moře. Ahoj
Odpovědět
tak jsme v pořádku doma. Bohužel nastavení tohoto server na forpsi je blokované pro posty ze zahraničí, tak jen shrnutí: nejlepší rybářská dovolená od roku 1995, super počasí, nádherné úlovky a krásná cesta po vlastní ose tam i zpět. Nachytal úplně každý, vesměs vláčka polaci velký keleři i treska obecná. Tome díky !
Odpovědět
A nějaký nasírací foto by nebylo, jak se řiká, díky a ahoj
Odpovědět
Ahojte, tak konečně dneska večer odjezd, a doufám že hned ve čtvrtek smočíme a zachytáme. Angelamfi Hitra, Grefsnesvagen
Odpovědět
Přeji dobrou pohodovou cestu a závidím my až 31.8 tak dej nějaké info jak to vypadá co ryby a počasí. Přeji hodně úlovku a skvělé počasí.
Odpovědět
Jj, a díky. Snad bude co psàt, loni 4 dni na suchu, tak snad letos to bude lepší. Tak ahoj
Odpovědět
Zdravím do kempu tak jak se daří ? My pojedeme 31.8 ale už se sme v jednom kole s přípravou a natěšeni velice. Tak až bude čas dej vědět co je noveho a jak berou,
Odpovědět
Ahoj norci, tak jsem doma a podávám hlášení. Rybařina dobrá, limit během jednoho dne. Osvědčená místa nezklamala. Ále cesta, nikomu nepřeju takovýho vola, co sem chytil před sebe. Chceš sklopit sedačku, rak kouknu za sebe a dám vědět. Tenhle blb 5 × za cestu tam bez varováni, na plno a v noci. Na cestě zpátky sem mu to blok. A ještě pár věcí v kempu, ale to už řešit nebudu, češi sou fakt blbci [ pár se dycky najde ]. Ale jinak supr a přeju vám tak dobrou rybařinu. Už odpočítávám dny do příštího roku. AHOJ !!!
Odpovědět
Nešlo sr přihlásit v kempu přes to blbý forpsi, jak tady píše Petr. Ahoj
Odpovědět
Pavle a Zdenku 1, 31. 8. 23 nastupuju v Petrovicích taky, tak se snad sejdem. Ahoj příští čtvtek
Odpovědět
Zdravím tak se přihlásím jedu z Prahy s holkou mě poznáš malej kulatej plešatej
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...