Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]
Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]
Já mám prostě pech.Teplota 38.6 a akutní zánět průdušek.Místo výstavy jsem v pelechu.Tak ať vám to tam kluci jde.
Odpovědět
[citace]zok napsal:
Kime máš naprostou pravdu Kulík je v rybářský prodejně jak ženská ve zlatnictví[/citace]
Chcem sa opytat, ake streamre - znacka to drzi v ruke? Dakujem.
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
Koláče nemáme , ale Jamesonu a Plzničky12 máme nevyčerpatelné zásoby.... Tak vzhůru do stánků J.Dufka a našeho dlouhého stáááááááánku ZOOM-ZERP- a CK DOŠKY-JÍŘAN na oblíbený OSTROV SMOLA !!!!! Vládne tady velká NORSKÁ POHODIČKA...jako vždy. Děkujeme všem za návštěvu a těšíme se na další naše kamarády.....Jen škoda že to má Šroubek ze Spálova a Sim z Malediv tak daleko....
Ve Spálově si vše 15.3. VYNAHRADÍME.......TO SI PIŠTE[/citace]
Zerpe, nebudeš věřit, ale toto překvapení mě čekalo dneska doma, máti sa pustila do pečení, já koláče máááám a jsoooo úžasné...8-O8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Pro Zerpíka od mojí mamky, ale jenom foto. Jo a ještě pro Doškyho...a všechny na For Fishing, musím ji ukazovat obrázky a sleduje Vás taky...8-)8-)8-)
Odpovědět
Zerpe a Došky..Koláče, jak koláče, ale moja valí na ryby a já musím doma prat a vařit, holt, rybařina je úděl...8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Zoomaci jako vždy v zápalu prodeje nejlepších žížal v Čechách...
Odpovědět