Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

FOR FISHING 2014

Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]

Odpovědět

[citace]pavel.v napsal:

Letošní FF hodnotím, z mého hlediska, jako nejlepší z "Pražských veletrhů", co jsem navštívil. A že si nenechávám ujít ani jeden z nich.

Norský megastánek byl "bomba". Už si ani nedokážu představit, kam až to ta parta "šílenců" dotlačí příště. Přednášky se staly nedílnou součástí, ať je to z Norska, z Thajska a nebo z džungle.

A i Honzy a Ládi to taky stálo zato. Mooc hezkých věcí. Potom ještě Šroubek, Honzak, Jigin (jen Hartyho jsem minul) a všichni ostatní od Hrocha. Dobrý to bylo!!!![/citace]

Díky Pavle za uznání nás všech zúčastněných, kteří pro vás vše připravili :-P

...děkuji všem kteří se na nás přišli podívat na rybářský veletrh ForFishing 2014..bylo to fajn a výzva na další ročník...Rád bych také poděkoval Preparátorovi alis Láďa Bušta za výbornou pomoc na veletrhu a mému "dream teamu Rybaření Norsko"...

...Preparátor v "akci"..

..tak za měsíc nashle v Brně....:-):-)

[citace]honza dufek napsal:

...děkuji všem kteří se na nás přišli podívat na rybářský veletrh ForFishing 2014..bylo to fajn a výzva na další ročník...Rád bych také poděkoval Preparátorovi alis Láďa Bušta za výbornou pomoc na veletrhu a mému "dream teamu Rybaření Norsko"...[/citace]

I já děkuju za pohodového Šéfa a super rady ohledně lovů mníků a štikozubců. Ještě jednou Díky všem a ať Vám koušou :)

Taky se připojím ke klukům... Děkuji Všem Norkům, který se stavili na kus řeči u nás na stánku Saengru,taky děkuji za ohlas na přednášku a už se těším na další akci se skvělou partou Zerpíka,Máry,Doškyho,Jirana,Honzy Dufka,Zoomaků a všech kluků který drží Norskou vlajku hodně vysoko....

Těšte se na příští rok, co už nyní plánujeme:-P

super reportáž, určitě vydařená akcička. Bohužel nějak se to zatím nedá, takže třeba to vyjde příští rok :-?

[citace]Mr.Kocka napsal:

super reportáž, určitě vydařená akcička. Bohužel nějak se to zatím nedá, takže třeba to vyjde příští rok [/citace]

Místy oko nezůstalo suché, hlavně u fotek v džungli:-D:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

Těšte se na příští rok, co už nyní plánujeme[/citace]

Nemám veletrhy v lásce, raději volím soukromí u Michala. Člověk se ale pořád učí a nemá cenu před novými a jinými věcmi strkat hlavu do písku, byť teplého a u vody.

Pomalu jste mě svými reportážemi nalamovali a vážně tu Prahu na příští rok zvažuji. Jsem v důchodu, tak si čas udělám a přijedu aspoň osobně pozdravit to zdravé jádro RN.

:-P díky za zpravodajství

Budeme se na tebe těšit:-D

Jj, snad se taky uvidíme někdy někde na rybách. V Norsku? :-P

[citace]Banjoboy napsal:

Jj, snad se taky uvidíme někdy někde na rybách. V Norsku? [/citace]

To už záleží jen na tobě kdy a kde, protože s člověkem jako jsi ty bude setkání určitě potěšením:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.