Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

FOR FISHING 2014

Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]

Odpovědět

...náš malý velký fotograf...

...a fotečka na závěr...

Šroubek už je doma alebo zostal v stovežatej?

..další super den na rybářském veletrhu ForFishing 2014...všem kdo dorazili moc děkujeme, kdo dorazí zítra na toho se převelice těšíme...

..pár momentek z online natáčení povídání o Norsku a rybaření v Norsku..

..o nástrahách...

[citace]stipko napsal:

Šroubek už je doma alebo zostal v stovežatej?

[/citace]

Právě před chvílí mi psal SMSku, že již je doma ve Spálově. :-P:-P

To byla zase akce s legendou norského rybolovu, že:-D

Tak dnes opět v Praze,bohužel to rychle uteklo.

Kluci nastydlí,ale ještě makali.

A tady už s nima nebyla řeč

Krásné posezení s partou kamarádů.

[citace]mara45 napsal:

No a protože nepřijel sám,ale vzal s sebou kamarády ze Spálova,tak slivovička tekla proudem....[/citace]

Anoooo, bylo to super a holkám se dom moc nechtělo..8-)8-)8-)

Přijeli jsme dom v 20:50..ceste byla dobrá, ale ta Praha, napřed jsem se motal kdesi u letadel pod plachtou, potom na mě mířili samopali a nakonec supr domluva mezi mnou, GPS a spolujezdcem:-D:-D:-D:-D:-D:-D,

naše holky a Rosťa měli vzadu pivíčko, tak jim to bylo jedno. Slivovičku vypil Mára 147mm(nová přezdívka) a Zerpík...

Já chtěl na D1, spolujezdec na Hradec a GPS se mi kousla a ukazovala mi do Torína v Itálii...:-D:-D:-D:-D:-D:-D, nepřejte slyšet ty odezvy...doleva, néééééé doprava a zezadu holky..ty jsi tu nikdy nebyl????? :-D:-D:-D:-D:-D týýý vole, tady jsou letadla...:-D:-D:-D a ještě hlášky..to je dost, že jsi nás vyvezl Šroube....:-D:-D:-D:-D:-D

Díííky všem co jsem potkal dneska v Praze..

Foto dodám zítra, těště se....foto jako prase...8-)8-)8-)8-)8-)8-)

I ja jsem dnes navstivil For Fishing, jednak abych na vlastni oci spatril vytvory Hartyho, ale i abych poznal nekolik lidi, ktere jsou mi sympaticti pres Pc. Byl jsem rad, ze jsem mohl osobne prohodit par slov s Doskym a jeho kolegou /omlouvam se -neznam jmeno,nebo jsem nepoznal/. Zdravim do Ceskych Budejovic kluky se kterymi jsem se poznal u jednoho ze stanku. Moc se mi tam libilo a doma jsem litoval, ze jsem si u Doskyho a spol. nekoupil ty kaprove pruty za skvelou cenu 600 kc/ks. Mel jsem to zkusit. Jinak jsem tam nacerpal zase nejakou inspiraci pro moje experimentovani s vyrobou nastrah na morsky rybolov.

:-D:-D Pruty ještě jsou.....Ale den byl skvělej....a stálá PRDEL :-D:-D:-D:-D Šroubek a jeho partička neměla chybu ........8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.