Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Filetování ryb

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 Další »
mira.sta
06.10.2015 ID: 525773

[yt=CKCqay082g0=yt]CKCqay082g0[/yt]

0
Odpovědět
tuky
02.02.2016 ID: 1134077

Broušení je dobré téma, myslím si, že je stále se co učit.

0

Odpovědět

chocho
02.02.2016 ID: 1134089

Brousky jsem koupil tady. A broušení velká spokojenost. Karel

0

Odpovědět

chocho
02.02.2016 ID: 1134090

Nejde mi stránka načíst.:-E:-E:-E

0

Odpovědět

03.02.2016 ID: 1134091

Pro MifakM:Tahání-nebo spíše tlačení nože ostřim od sebe a směrem ke špičce je uplně běžná věc--

--

--

--

--:-D

0

Odpovědět

MifakM
03.02.2016 ID: 1134100

Jo já netvrdím že ne. Jen se je mi to prostě zdá nepřirozené. Co si pamatuju třeba řezníky (je pravda že to byly většinou samouci), tak všichni od špičky dolů :-D

A je to vlastně rozdíl jestli ten tah je ke špici nebo opačně?

0

Odpovědět

dukey
03.02.2016 ID: 1134102

Logicky to musí být úplně jedno. Je to jen o zvyku. Dělám to taky "naopak" a jen proto, že mám větší jistotu v úhlu...

0

Odpovědět

TTKnives
03.02.2016 ID: 1134104

Ahoj, přesně tak je to jedno zda ke čpici nebo opačně, hlavně jde o udržení stejného úhlu při tažení, ani tak nejde o ten úhel 15-25 stupňů na stranu. Proto je ideální brousit si kudlu sám (ostří si zvikne na majitele)

0

Odpovědět

TTKnives
03.02.2016 ID: 1134105

Manželka je levá jako šavle, tak jsem jí pořídil toto

0

Odpovědět

Láďa Levinský
03.02.2016 ID: 1134110

od koho to je a je to dobrý?

0

Odpovědět

jirka66
03.02.2016 ID: 1134112

[citace]Romca napsal:

Kdyz jsme u tech filetaku, nema nekdo zkusenosti s filetaky Fiskars? Pouzivam od nich ruzne naradi a nemuzu si to vynachvalit.[/citace]

Loni jsem se o nožích FISKARS bavil s jedním prodejcem v CB. Říkal, že od té doby, co byla výroba přesunuta do Číny, tak už je nebere. Zřejmě už mám ten čínský, jde dobře nabrousit, řeže hezky, ale ostří vydrží tak na 3 ryby. Asi je to v materiálu a jeho zpracování.

0

Odpovědět

Romca
03.02.2016 ID: 1134113

[citace]jirka66 napsal:

Romca napsal:

Kdyz jsme u tech filetaku, nema nekdo zkusenosti s filetaky Fiskars? Pouzivam od nich ruzne naradi a nemuzu si to vynachvalit.

Loni jsem se o nožích FISKARS bavil s jedním prodejcem v CB. Říkal, že od té doby, co byla výroba přesunuta do Číny, tak už je nebere. Zřejmě už mám ten čínský, jde dobře nabrousit, řeže hezky, ale ostří vydrží tak na 3 ryby. Asi je to v materiálu a jeho zpracování. [/citace]

Tak to mě mrzí, že i u Fiskarsu jde kvalita do háje.

Přesto ti děkuji za info.

0

Odpovědět

otapa
03.02.2016 ID: 1134114

jjo jo ,naprostý souhlas. Mám od Fis nějakou sekyru - a dobrý , rýč - výborný , pilku a nůžky na stromky - dobrý.Fileťák mám cca 8 roků , byl za nějaký normální peníze , tuším že kolem 300 Kč a po naostření dobrý ale rychle se tupí....

0

Odpovědět

meky
03.02.2016 ID: 1134124

Jednou jsem si vzal z kuchyně trochu větší, časem doby vybroušenou, naši KDSku- pro pokus. Používám ji běžně v kuchyni, kde bohatě postačí. Brousím ji na brousku otáčivým pohybem, takže má krásně dlouhé ostří. K filetování a seříznutí kůže bohatě posloužila. Kdyby byl materiál supr kvalitní, tak bych nedal na ni absolutně dopustit. Vždy jsem ji raději po zhruba desítce ryb trochu přebrousil. Jinak vlastním speciální nože, kde cena a kvalita je trochu jinde.

0

Odpovědět

TTKnives
03.02.2016 ID: 1134163

[citace]lada napsal:

od koho to je a je to dobrý?[/citace]

Keramické brousky BELSKY z umělého korundu, známého i pod názvem High Alumina, ani nevim jestli to prodává po netu, já jezdím na výstavy s nožema a on s brouskama. Používám brousky jen od něj a jsem naprosto spokojený.

0

Odpovědět

TTKnives
04.02.2016 ID: 1134178

Ahoj,

našel jsem na KNIFE jeho inzerci, snad to nebude bráno jako reklama

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=33862

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 13 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.