Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
Je zcela na místě diskutovat o použití lodní baterie k "pohonu" multiplikátoru.Nikdy bych nepoužil lodní baterii k tomuto účelu, žádná ryba mi nestojí za případné komplikace na moři.Teorie o tom, že kapacita lodní baterie stačí je zcestná,existuje nejeden případ, kdy technický stav zápůjčky lodě není ve 100% stavu pokud mám na to abych si zaplatil pobyt v Norsku, 700,-Kč za vlastní baterii mi kapsu neutrhne.
Odpovědět
fanny- Je tu viac vláken o el.mulťákoch. Ja mám Kaigen 500TM a spokojný. Bol v Nórsku asi 6x a funguje.Kamarátovi sa na Bakkane zadrelo WFT-čko.Určite ho bude mať na servis Michal Šimčo.Info o chybe WFT-ška dám vedieť.
Odpovědět
to JAKABO :
Zpětně jsem si prohlédl tvou fotku z návodu k použití k tvému multíku. Zřejmě špatný překlad. Na kapacitě nezáleží, pouze na napětí. A s jednoampérhodinovou baterkou by jsi si moc nezachytal.
Jakou používáš ??
Odpovědět
Používam batériu 12V - 12Ah. So 7Ah som mal pri 6 hodinovom love na Soroyi problém.
Odpovědět
to jakabo:
No vidíš, dvanáctkrát překračuješ povolený limit z návodu :-P
Baterku jsem používal 18 Ah, ale byla těžká a neskladná. Raději vozím dvě sedmičky - obě dohromady jsou lehčí, než ta osmnáctka. Nabíječku jsem měl stejnou, vlastně stále mám, jako ty, ale do N jsem si pořídil SUNLIGHT typ 1K04 - maloučká výkonná kočička, úplný automat, řízený mikroprocesorem - a dá se sehnat za 340 Kč. Koukni do vyhledávače.
Odpovědět
frigo- Vidíš na potlači návodu,od akej firmy je preklad.Že by to preložili špatne len pre mňa?Isto to majú špatne všetci.Schválne,pozrite sa doma do návodu. Ale oni to už určite opravili.
Odpovědět
Máme v partě taky banax, v návodu je taky 1A baterka. Samozřejmě je to chyba, naviják si bere tolik proudu-tedy A,kolik potřebuje i kdyby byl připojen na bat. 100Ah, musí se dodržet samozřejmě napětí. Takže to nemáš špatně jen Ty Jakabo :-)
Odpovědět
Toto téma se uzamčelo. Pokračujte prosím v navazujícím Elektrické multiplikátory 2016. Děkuji.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...