Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
sháním český návod na RYOBI SS700AC,pomůže mi někdo díky.
Odpovědět
Ahoj kamarádi, mám problém, vlastním el. multík Riobi 2 roky.Připravujeme se na odjezd, tak jsem prověřil baterii a ejhle, nabíječka stále ukazuje červenou led diodou, že není nabito, ale multík jede.Nevím, jak se bude chovat v zátěži na moři a teď mám dilema, koupit novou baterii, mám v čudu nabíječku, nebo je to vše v pohodě. Prosím o radu. Díky
Odpovědět
Jé možné,že máš čudu nabíječku,poradím Ti,jak zkusit jestli je baterka nabitá.
Vem si izolovaný drátek,odizoluj oba dva konce a spoj honce baterie.zkrat,pokud to prskne dost,tak by měla být baterie v poho,pokud málo,tak se něco děje.
Pokud si nepozveš elektrikáře a nezměří ti nabíječku,tak to tak přesně nejde určit.
Ještě zkus tu baterku dát do zátěže a uvidíš jak dlouho vydrží.
Ale káždopádně si někde puč nabíječku a budeš vědět raz dva co je špatně,pokud bude situace,taková jak popisuješ,tak je to baterka.
Multík Ti pojede,protože baterie může být trochu oživena,dáš to pod zátěž a stav nabití může jít rychle dolů.
Mám doma baterku na 12v,ale je jednou tak větší,než myslím používáš Ty.Kamarád mi to vozí,sme elektrikáři a on dělá do zabezpečovacívh systémů,tak mám dobrý přístup,k těmto věcem.Ty co používáte standartně,tak tu ti bohužel nemůžu poslat,mám jich pár a používám je.
Byl,bych ocohoten Ti baterii třeba poslat,když budeš mít šparnou baterii.
Měj se
Odpovědět
To Šroubek,
moc díky za radu, zkusím zkrat a potom nechám přeměřit od elektrikáře.Co se týká koupe baterie, věřím, že se dá někde v Praze koupit, multík je od Simčů, ale kvůli baterce na Moravu fakt nepojedu.
Odpovědět
to leiter:
baterky mají v Praze běžně u Tomi-Kordy. Měl by to být standardní typ pro echolot. Zkuste to tam.
Odpovědět
to Leiter:jo,sou to standartní baterie co se prodávají,je v nich akorát rozdíl v ampérhodinách,ale to funkčnost nemá vliv,ale jenom na výdrž baterky a síle co může utáhnout.
Odpovědět
Díky moc všem!Raději baterku koupím, tím nic neztratím, možná pár stovek.
Odpovědět
to leiter:
Baterie v Praze kupuji ve speciálním obchodě V Praze 3 v Koněvově ulici - tam ti i tu stávající proměří a poradí ti. Taky jsem nevěděl jak s nimi zacházet a po roce jsem měl baterií skoro bez kapacity - tam mi poradily že jí ob 2 až 3 měsíce mám píchnout do nabíječky a vydrží mi minimálně na 3 sezóny s plnější kapacitou. Měj se a zkus to tam.
Odpovědět
Ahoj,
nejlevnější baterie do čehokoliv seženete přímo u výrobce www.bateria slaný,Většinou potřebujeme bezúdržbové olověné akumulatory.Posílají je na dfobírku,Nutno uvést typ,napětí a rozměr.Za tři dny jsem je měl doma.
Děda
Odpovědět
Luboši, Koněvka je cca 10 km dlouhá, nemáš nějakou bližší specifikaci, popř. číslo?
Odpovědět
Je to myslím Koněvova 67, je to hned vedle tunelu do Karlína ze Žižkova a vedle je i restaurace.Je to takový malý obchůdek s bateriemi.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...