Ahojky, nechci polemizovat kudy to vzít je lepší. Já jezdím zásadně po mostech( Peugeot 807 ) Už tady někde prošlo, že když ujede objednaný trajekt, platí se znovu. Takže to je to, co se mi nelíbí, protože se na něj včas nemusíme dostat z opravdu mnoha důvodů. Když ráno vyjedu kolem 7,00 z Česka....myslím tak mezi Prahou až Hradcem Králové, jsem večer mezi 20 - 21.00 někde kousíček před Halmstadem ve Švédsku. Tam je šikovné parkoviště s WC a teplou vodou a navíc s hezkým pláckem na klidné přespání ve stanu ve spacáku. Jezdím s rodinou, takže jedu jen za svý a nemůžu veškeré náklady rozdělit mezi sebe a kamarády, takže na kačku koukám. Navíc mi jde převážně o čas strávený na cestě, protože převážně řídím já. Před lety jsme zpočátku jezdili trajektem z Rostocku do Trelleborgu. Mezi tímhle trajektem a mosty je zhruba 8 - 12 hodin ušetřeného času. Mám na mysli noční trajekt ve 22.45 z Rostocku co je ráno v 7.15 v Trelleborgu. Takže u Halmstadu můžu být nejdřív kdy ? ....nápověda - ráno v 9hodin dalšího dne a to dost utahaný, protože já nejsem z těch, co se na hlučném trajektu perfektně vyspí. A to už je fakt znát. Navíc bez nervů, jestli mi to ujede, nebo ne.
Mosty se platily loni 2. Jeden byl za 32,-€ a druhý za 43,- €...takže x 2 tam a zpátky je to za 150,-€. Úsudek si každý musí udělat sám. Po silnici to je delší o necelých 300 km jedním směrem.
Já jezdím převážně kousek nad Trondheim zhruba na úroveň Bakkanu a máme to na 2,5 dne cesty. Ve dne jedem, v noci spíme....cestou tam jednou jak už jsem psal ve Švédsku a podruhé kousek před Trondheimem v kempu u řeky Gauly. Tam je to za chatku s kuchyňkou, WC a sprchou pro nás 5 za nějakých 450,- NOK na noc. Třetí den cesty nedonutím nikoho vylézt po vydatném spánku dřív jak v 8. Ikdyž já straším nedočkavostí snad celou noc. Kolem deváté se po napapání nějak nechají ukecat ke zvednutí kotvy a po poledni jsme na místě a někdy okolo 14.00 na vodě