To netas: nic ve zlým, ale nabídka 12,40 Kč/km je mimo rámec možností, dovolím si tvrdit většiny těch, kdo tyto stránky navštěvují.
Pro Tebe je do jisté míry měřítkem příhodné ceny to, co zde nabízí CarRent Brno. Kdyby jejich ceny byly drahé, už by tu nejspíš neinzerovali.
My si například nepůjčujeme auto, abychom se denně zabývali, kolik km nalítáme a hledali do Norska zkratky, aby se nám to vyplatilo. My potřebujeme auto na pohodovou cestu tam a zpět. Když k tomu přidáš při cenách CarRentu plat řidiče, který tam bude 10 dnů jen "čumět", zase to budeš mít dražší a tudíž nezajímavé.
Zajímavé by byly podmínky, kdy bys nabízel alespoň službu se stejnou cenou jako Brňáci. To by Norci z Čech nemuseli lítat do Brna, ale jeli by raději kratší cestu k Tobě ke Kolínu.
U mne hraje roli ještě další věc a to je přátelská "vazba" mezi mnou a Nakim, který nám auto v Brně doposud půjčuje. Dám mu v této chvíli přednost i když je to k němu dál.
Jestli však Tvá nabídka bude ještě výhodnější, abych kvůli ní řekl Nakimu, "sorry, Kolíňák je výhodnější", přijedu si půjčit k Tobě.
Ale zase je to jen můj pohled, nejsem tu jenom já, je tu spousta dalších part, které budou nabídku hodnotit jinak a přijdou si půjčit k Tobě.