Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

At už třeba chcípaj, nebo plavou kam chtějí :-P,ale jsou super.

Musím ti to Romane fakt pochválit-to bych snad sežral i sám :-P8-)

Nebudou nějaké "přebytky" ??:-D;-)

[citace]007krivanek napsal:

Pěkně udělané na výměnu chem. světel, ale zkus to dát do ledničky, kde je cca 7 stupňů, jak to bude svítit. A v moři bude míň. Toť má zkušenost. [/citace]

Dal som chemické svetlo na noc do mrazáku a ráno ešte svieti, dúfam že more nebude mať menej ako - 18°C

[citace]Fredino416 napsal:

Dal som chemické svetlo na noc do mrazáku a ráno ešte svieti, dúfam že more nebude mať menej ako - 18°C[/citace]

Svítilo ihned po vytažení nebo až po zahřátí? Někteří jej dávají po lovu záměrně do mrazáku, aby svítilo i druhou noc (lovy u nás). Ale v tom chladu nesvítí téměř vůbec. Až po zahřátí se opět "aktivuje". ;-)

Světlo jsem vyřešil takto a můžu na to hned pověsit háček.Ta první fotka je jen pro názornost jak tam je drát,chce to hadičku 10-12 mm.8-O8-O8-O8-O

Pro ty , kteří to mají do Brna daleko i když je to slabá náplast na to co jste mohli vidět tam.....

Romane, jsi ďábel. :-P:-P:-P:-P Je vás tu samozřejmě více, abych se někoho nedotkl. :-D:-D:-D:-D:-D To bych nerad. :-):-):-):-):-)

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!