Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Zdravím Norkáčov, vytvoril som zase niečo, čo by som chcel vyskúšať v tmavých morských hlbinách. Info o úspešnosti podám v máji - květnu.
Odpovědět
Pěkně udělané na výměnu chem. světel, ale zkus to dát do ledničky, kde je cca 7 stupňů, jak to bude svítit. A v moři bude míň. Toť má zkušenost.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
Pěkně udělané na výměnu chem. světel, ale zkus to dát do ledničky, kde je cca 7 stupňů, jak to bude svítit. A v moři bude míň. Toť má zkušenost. [/citace]
Plne súhlasím, asi by tam bolo lepšie vložiť nejakú blikačku na batériu čo sa spína pri kontakte s vodou.
Odpovědět
:-)Jistě jste viděli videa s kamerou,že spíše útočí tresky na kameru než na nástrahu..!:-| ono na těch kamerách něco svítí(bliká)..??:-|:-)
Odpovědět
Vloni jsme došli k názoru žě fosforeskování nějakej vliv má,na nástrahy s fosforem bylo více záběrů proto dělám pár přívěsků k nástrahám,jsou na fotce,do té trubičky teprve naleju fosfor,trubičkou je protažen drát s očky pro háček tak uvidíme.Dole je fotka po minutovém nasvícení..8-O
Odpovědět
:-D:-D:-D ahoj otta - na podzim náš fischstar club jede na rybačku do Norska, chci se zeptat byla by možná návštěva u tebe a odprodej nějakých nástrah. Vojta
Odpovědět
VoMa:Záleží co chceš,na pár kouscích se můžem dohovořit,dělám to pro partu-je nás 12,no ale nějakej kousek-už jen proto ať vim skušenosti od jinud.Otta.Jinak rád se s tebou sejdu a pohovoříme.:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
malé hejno polaků pronásleduje malé hejno sleďů ,nebo makrel,já nevím
Odpovědět
Romane-zapoměl jsi okomentovat fotky-navrhoval bych-foto č.3 Polaci plavou ke dnu pro potravu.č.4 Hejno sleďů nebo makrel,já nevim,chcíplo a plave břichem vzhůru.Souhlasíš??????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...