Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 2,001)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To Rybárik : Asi máš pravdu. Zdá sa , že ten tvoj má trochu iné článkovanie.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Zdar Otta, ja tiež som taký magor, nie aby som sa venoval manželke ale venujem sa rybičkám, no posúď.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Roman1312 napsal:

zdeneko napsal:

Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy “úhoříků” používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.

Ahoj Zdeneko,

možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.

Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí……???

Jo už je mi to jasné, díky.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

zdeneko napsal:

Roman1312 napsal:

zdeneko napsal:

Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy “úhoříků” používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.

Ahoj Zdeneko,

možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.

Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí……???

Jo už je mi to jasné, díky.

lepsi je pouzit lepidlo vterinak, drzi to

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino-pochlub se formou na ty koule,jaká je váha nebo váhy pokud jich máš víc.Jinak paráda.8-O

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino-pochlub se formou na ty koule,jaká je váha nebo váhy pokud jich máš víc.Jakej máš fosfor?Jinak paráda.8-O

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

To Otto: to sú kúpené polkilovky, formu si nemám kde vylisovať, len som ich trochu prikrášlil a fosfor, je to prášková fluo farba kúpená v andi formách v Košiciach rozmiešaná v epoxide.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Pro Rybarika:chtěl jsi jinej ocásek. Ty dřevěný jsou taky ocásky, ale musím je samozřejmě velikostně upravit úměrně tělu té gumy.

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Tak zas pár nových kousků. Treska Obecná.

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Makrela

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...