Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
To Rybárik : Asi máš pravdu. Zdá sa , že ten tvoj má trochu iné článkovanie.
Odpovědět
Zdar Otta, ja tiež som taký magor, nie aby som sa venoval manželke ale venujem sa rybičkám, no posúď.
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
zdeneko napsal:
Roman1312 napsal:
na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.
Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy "úhoříků" používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.
Ahoj Zdeneko,
možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.
Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí......???[/citace]
Jo už je mi to jasné, díky.
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
Roman1312 napsal:
zdeneko napsal:
Roman1312 napsal:
na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.
Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy "úhoříků" používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.
Ahoj Zdeneko,
možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.
Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí......???
Jo už je mi to jasné, díky. [/citace]
lepsi je pouzit lepidlo vterinak, drzi to
Odpovědět
Fredino-pochlub se formou na ty koule,jaká je váha nebo váhy pokud jich máš víc.Jinak paráda.8-O
Odpovědět
Fredino-pochlub se formou na ty koule,jaká je váha nebo váhy pokud jich máš víc.Jakej máš fosfor?Jinak paráda.8-O
Odpovědět
To Otto: to sú kúpené polkilovky, formu si nemám kde vylisovať, len som ich trochu prikrášlil a fosfor, je to prášková fluo farba kúpená v andi formách v Košiciach rozmiešaná v epoxide.
Odpovědět
Pro Rybarika:chtěl jsi jinej ocásek. Ty dřevěný jsou taky ocásky, ale musím je samozřejmě velikostně upravit úměrně tělu té gumy.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...