Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

To otta: Mlčky zde sleduji každou novou fotku,tvoje výrobky jsou spíš už umělecké výtvory,je to nádhera...ten halík,to je masakr,ta pečlivost z těch pilkrů jen září,jo prostě kdo umí,umí...já jen čumím:-D

stopovacie psy Matzuo 5/0 a Mustad 3/0:-)

Viděl jsem minule, že někteří jedinci jsou silně zatížený na gumy žluto -oranžový, pravděpodobně s nimi mají jen ty nejlepší zkušenosti. Rozhodli jsme se s kolegou, že neponecháme nic náhodě a pár jsme si jich odlili jako vzorečky. Předkládám k nahlednutí a doufám, že někdo poradí co změnit nebo vylepšit.

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Piva a Raca děkuju za ohodnocení halíka.Romane,asi sis toho nevšiml.Ptal jsem se jak je zajištěn ten kolík na držáku prutu.A ještě jedna věc,psal jsi ohledně prodeje že nevíš kolik věcí uděláš z litru gumy-malá rada.Vem okurkáč,nalej do něj 3 litry vody a fixem označ hladinu,potom 1 litr vylej a do vody házej své výrobky až hladina opět stoupne ke značce.Kolik kusů jsi tam naházel tolik vyrobíš z litru gumy.Ahoj Otta.

[citace]otta napsal:

Piva a Raca děkuju za ohodnocení halíka.Romane,asi sis toho nevšiml.Ptal jsem se jak je zajištěn ten kolík na držáku prutu.A ještě jedna věc,psal jsi ohledně prodeje že nevíš kolik věcí uděláš z litru gumy-malá rada.Vem okurkáč,nalej do něj 3 litry vody a fixem označ hladinu,potom 1 litr vylej a do vody házej své výrobky až hladina opět stoupne ke značce.Kolik kusů jsi tam naházel tolik vyrobíš z litru gumy.Ahoj Otta.[/citace]promin Ottoasi jsem to prehledl.

Kolik se zacvakne dolu a jemne posune pod takovy zarez,aby nemohl vypadnout pri tlaku na prut.Jinak dekuji za radu,ohledne gumy,ale ja myslel,ze nikdy dopredu nevim kolik toho udelame.

Snažil jsem se dnes udělat takového malého kelera. Má šanci....?

Já myslím, že šanci má. Je moc hezkej. :-P:-P:-P Moc pěkná práce.

Hodně dobrej, halíci už mlaskají.

Opravdu moc pěknej-určitě bude chutnat.Jaká je váha?8-O8-O8-O8-O

Vaha je jenom 48 g. Je to pilkrik.

Vypadá věrně. Jen mu snad chybí žábra, Ta nejdou udělat a navíc by to ničemu nepomohlo. Povedené.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!