Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]mira.sta napsal:
noo zlate ceske rucicky, to mi pripomina ze sem jeste skoro nic neudelal[/citace]
To zase bude nálož do autobusu,že:-D:-D:-D
Odpovědět
:) no nevím, přeci jen, pokud vezmeme vloženou energii, materiály a čas, dostaneme se dost nad cenu z krámu, jde asi opravdu o radost z tvořivosti, přeci jen, sme chlapi a ti si potřebují hrát a plánovat co na danou nástrahu vytáhnem za velrybu, to je přeci to proč stojí za to si většinu nástrah nejen do Norska vyrobit sám :)
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
mira.sta napsal:
noo zlate ceske rucicky, to mi pripomina ze sem jeste skoro nic neudelal
To zase bude nálož do autobusu,že[/citace]
hele zatim nic nemam, neni moc cas, nejradsi bych si vzal jednu hlavicku na halika a bylo by, jen nevim jeste ktera to je :-):-D:-D
Odpovědět
Rybarik:to magické oko už tady někde je ale pro tebe ještě jednou vložim fotku ať viďíš jaké to je po nasvícení.Ta poslední fotka-skáknul jsem do sklepa a přeleštil to tou kůží,takhle vypadá výsledek.
Odpovědět
Ty oci jsou bomba. Ale zasvitit to nekde zpoza rohu na me, tak se pos... :-D
Odpovědět
Udělal jsem čtyři formy,ty 3 menší to je původní fotka,potom jsem u nich zvětšil prohlubně na oči.Váha je 90,280,380 a 800 gramů,tu velkou jsem dělal protože jsme našli dobré místo ale při hloubce 250-300 metrů jsme se těžko dostávali na dno.
Odpovědět
Otto, máš to všechno úžasný,klobouk dolů, ale já být rybou tak se všeho vzdám, když uvidím to rybí oko u magické koule.:-?
Odpovědět
Zdar Otta, z čoho si vyhryzol formu na jig hlavy? To je sústruh + fréza ?
Odpovědět
Fredino416:Ahoj,ty polokoule jsem vylisoval z plechu 2mm,vezmu kuličku z ložiska a do plechu o síle 15-20mm vyvrtám díru tak o 5mm větší než je průměr té koule a plech prolisuju.Ten plech předem oříznu aby okolo nezůstalo moc materiálu,když je ho tam moc tak se plech při lisování nakrabatí-zvlní.To znamená že když je díra třeba 45mm tak udělám kolečko o průměru tak 75-80mm.No a udělám dvě a ty pak spasuju-nejdříve zaříznu a pak jezdim plochou po šmirglu.Na vrcholu polokoule vyvrtám díru tak průměr 8mm,zevnitř vložim plátek kulatiny-třeba jako euro a přes tu díru to přivařim-tak vzniknou ty prohlubně na fosfor.Mýsto pantu používam šroubek M6 a vždy 2 + 2 matky.Očka dělám do pravého ůhlu z jednoho kusu nerezu 2mm. 8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O MNOHO PRACOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.Otta
Odpovědět
Nedávno tu někdo psal o třpitkách k pilkrum,já je dělám takto.Ustřihnu pruh nerezu širokého jako nejširší místo třpitky a nerez vyleštim.Fixem si namaluju osu pásku a na ní udělám dulčíky na dirky ve třpitce,vyvrtám vrtákem 6,5mm a pásek rozstříhám nebo rozřežu flexou.Obdelník upevnim do držáku a lemelovym kotoučem udělám tvar třpitky.Vybroušeno za 1-2minuty,během bruošení dost chladim ve vodě aby třpitka nezmodrala.8-O
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...